Author |
Topic |
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Member since 09/11/2010 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9616 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 21/12/2010 : 14:02:09
|
quote: Originally posted by Manetola
A sto se Specijalnog agenta tice to je bio moj prvi susret s profesorom, i kad sam ga prvi put procitao to je bilo senzacionalno! Doduse vrlo brzo sam nabavio ostale epizode ali... Specijalni agent je ostao prvi i cisto iz sentimentalnih razloga sam mu opizdio sve desetke sad me pomalo i strah opet ga procitati da ne srusim sliku koju sam stekao
slazem se potpuno - my case precisely!
nisam jos procitao ni Teror seste planete ni Demone ludila, i verujem da su u pitanju super price.
problem je u tome sto Specijalnog agenta ocigledno uporedjuju sa gorenavedenima, te kazu da je uzasan. Mozda i jeste tako, kada se uporede, ali to ne znaci da je prica za sebe krsh. Pa Specijalni agent je bolji od skoro svih odabranih prica koje su izasle do sada.... |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
Elderane84
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3247 Posts
Member since 30/10/2008 |
Posted - 21/12/2010 : 15:20:46
|
quote: Originally posted by REJS
Ma ljudi posle Demona Ludila zagor pravi bajke za decu predskolskog uzrasta.Nadjite scenu u kojoj okupljena cudovista okupljena na politickom skupu vicu:Zivio Helingen, i onda se vratite ovde da kazete nesto o toj bedi od stripa. Posle Zimske Zmije,Manetoline Sage i Kandraksove Mumije nisam ni sanjao da cu ikada videti Zagora u ulozi Dizni junaka.Ali shvatio sam da ovde za Zagorove nove epizode najvise lobiraju decaci od 13-17 godina,i sve mi je jasno.Sto se mene tice Zagor je zavrsio karijeru odavno i kada vidim novi broj na trafici obicno se pravim da ne vidim, jer nemam snage za jos jedno veliko razocarenje.
A sta mislis da se vratimo na te epizode koje si ti nabrojao i trazimo scene? Ili da se vratimo na prva 3 pojavljivanja Helingena? Pristrasan si, Rejs, ne ide ti da prihvatis da je Zagor danas bolji, ali si ti stariji. |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 21/12/2010 : 15:38:47
|
Jadni zadrti ljudi... A da izvučete glavu iz guzice malo, a? Ne znan zašto je scena koju REJS spominje imalo lošija od one u Divovima Dobra i Zla kad Zagor i Hellingen postanu divovi i hrvaju se. Tuga i žalost. |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Posted - 21/12/2010 : 15:40:26
|
I da, mislin da su Divovi Dobra i Zla potpuno precijenjena priča. Ima masu boljih Zagorovih epizoda od te. |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 21/12/2010 : 15:54:56
|
Mislim da su vise jadni i zadrti oni koji pljuju po necemu umisto da normalno kazu nesvida mi se i gotovo.Svak voli nesto i niko nema pravo pljuvat po necemu sto se drugom sviđa. |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9616 Posts
Posted - 21/12/2010 : 16:25:24
|
ako je to istina, izuzetno vrlo veoma jedva cekam da je procitam! |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
Manetola
Starting Member
Kyrgyzstan
87 Posts
Member since 14/03/2007 |
Posted - 21/12/2010 : 16:52:16
|
quote: Originally posted by acestroke
quote: Originally posted by Paka01
I da, mislin da su Divovi Dobra i Zla potpuno precijenjena priča. Ima masu boljih Zagorovih epizoda od te.
Istina, potpuno se slazem... Ali ipak, Demoni Ludila je dobra epizoda, puno bolja od Specijalnog Agenta ;)
jep |
necu da ispadnem zivotinja |
|
|
crazyboy993
Average Member
Croatia
760 Posts
Member since 26/11/2010 |
Posted - 23/12/2010 : 01:14:14
|
quote: Originally posted by acestroke
quote: Originally posted by Paka01
I da, mislin da su Divovi Dobra i Zla potpuno precijenjena priča. Ima masu boljih Zagorovih epizoda od te.
Istina, potpuno se slazem... Ali ipak, Demoni Ludila je dobra epizoda, puno bolja od Specijalnog Agenta ;)
jeste bolja od specijalnog agenta, no nije spec agent takvo sranje kao što pričaju ovdje |
Press any key to quit or press any other key to continue |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7114 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 23/12/2010 : 02:55:24
|
A meni su oba dvije epizode odlicne Divovi su mi naravno dosta isprijed. Svida mi se kako je Sclavi zadrzao sve elemente klasicnog Zagora: Cikove i Drunky Duckove zezancije, skup poglavica i slicno, a opet sve preokrenuo naopacke, dok je Boselli ispricao pricu na dosta drugaciji nacin nego sto je to obicaj u klasicnim (Nolittinim) Zagorima. A i Ferrijev crtez u Divovima je puno, puno bolji. Inace Specijalni agent je epizoda koja mi je vratila ljubav stripovima! Onaj dio kad traze Hellingena na dvorcu, a Hellingen uziva u svojoj superiornoscu (osim sto strijepi od Poa) mi je genijalan!
|
www.epicentercomics.com |
|
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
|
guderian
Junior Member
303 Posts
Member since 10/07/2009 |
Posted - 23/12/2010 : 11:39:50
|
Scene sa demonima u dvorcu(specijalni agent)su smješne. Nisu ni neki demoni(navodno iz samog pakla)kada ih Heyoka svojom sjekiricom satima razbacuje. Onda ono klatno,Zagorovo rušenje zida i slične gluposti,užas. U Demonima ima također pregršt nepotrebnih nebuloza(paralelni svemir!Gdje je bio pravi Zagor iz tog svemira (jer je Zagor tamo prebačen iz "svog"svemira i tamo pogiba čiko i drugi koji su tamo bili,Darkwood uništen i sl,dok ovi u "pravom"Darkwoodu o tom pojma nemaju kad se Zagor vrati.
Najbolja priča(i najemotivnija,što se Zagora tiće su |
|
|
guderian
Junior Member
303 Posts
Posted - 23/12/2010 : 11:48:33
|
Najbolja priča(i najemotivnija,što se Zagora tiće su Svemirska braća. Po ptanju Helingena trebalo je nastaviti tim putem. Mogao se na primjer teleportirati u akronijanski brod,bazu ili slično i vratiti se sa jačom expedicijom,ili na neki drugi način(znamo i da je Daymon pobjegao.
Helingena nije trebalo raspršivati po svemiru(niti skupljati),udruživati sa demonima,Vendigom,omogučiti mu oživljavanje davno mrtvih nemesisa i slične gluposti.
Zaista nakon specijalnog agenta,zagorovih putovanja u paralelne svjetove(katastrofa,osim Hordi zla) postavlja se pitanje ,šta je ostalo za napisat i nacrtat a da ima smisla?
Meni je definitivno žao što imam osjećaj da je Zagor doveden do tog stupnja ali sa gnušanjem odbacujem one koji ovdje svojim provokacijama žele Zagorovo gašenje. Mislim da će se prije mnogi od njih ugasiti nego Zagor jer:
Zagor nije samo strip,Zagor je religija!
|
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9616 Posts
Posted - 23/12/2010 : 11:54:18
|
ma daj, na kraju specijalnog agenta nije moglo biti ociglednije da je otvoreno za nastavak. samo da su napisali Helingenu u oblacic "vraticu se kad tad u sedmom nastavku", eto, jedino bi to bilo ociglednije.
a nebuloze koje si pomenuo....uh....pa ti ko da nisi nikad zagora citao, i samim tim ni video neku deset puta vecu nebulozu :D
ilustracije radi, legendarna (nikad gluplja) prica, Velika zavera, i Ciko koji celu epizodu resava nekog pistaljkom koju proguta, pa ispljune, ili Zagor, koji uspeva da prezivi "dodir smrti", tako sto slozi facu kao da ima tvrdu stolicu.... i sad, ta prica je legendarna, a specijalni agent je glup, ahh....
no, svakom svoje :) ja samo pravim neka poredjenja koja su meni znamenita, nista ne namecem. tako je kako je ;) |
|
|
emirem
Advanced Member
10814 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 23/12/2010 : 12:11:58
|
Hellingen ce se materijalizirati u Darkwoodu u tjelesno opipljivu masu,zatim ce se tuci sa Zagorom,jer ce Helly biti malo jaci zbog kosmickog zracenja,onda ce ga ogrebati po ruci prije nego proleti kroz dezintegracijski vremenski prolaz i tada ce Helly pod noktima odnijeti Zagorov DNK u buducnost gdje ce Helly klonirati zajedno sa sjecanjima Zagora, jer mu je u buducnosti jako falio i nije imao parnjaka ,suparnika za kakav full kontakt sukob,tada ce se pojaviti Aristotel Skotos i reci ce "Ej,di si kolega jesi ga klonirao da mu programiramo sjecanja pa da ga iskoristimo kao agenta da unisti zadnje selo Mohawka koje pruza otpor sa laser puskama koje su oteli iz naseg konvoja prosli mjesec?" Helly kaze "Evo jos malo i .." Tada uletavaju agenti Alfe i NN sa ekipom i razbije im njonju,Skotosu lisice,Hellyju samarcinu odvale,NN kaze "Ajmo momci dosta ste se igrali idemo u Cyberjail !
Tada se zagor klon budi.."Gdje sam ,oooooh,kao da sam spavao godinu dana,kakve su ovo novine??? Koji je ovo datum? Staaa? 2111??? Nemoguce,ovo je Helly nesto zmulj'o! Ali,onda gdje je Chico,Darkwood??
Dodje do prozora i vidi Metropolis grad, letjelice i .."Neeee, prokletstvo,Hellingenu, sve ti po spisku proklinjem i diplomu i znanje i na oziljak ti pljunem, aaarrgghhh!"
NN dodje i kaze "Ej prijatelju znam kako ti je i ja sam to prosao!" I tako su dva junaka obojica sijedih vlasi otisli u kafic da popiju koji Koronju...Chicha micha nema vise Chica! |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
Edited by - emirem on 23/12/2010 12:13:40 |
|
|
guderian
Junior Member
303 Posts
Posted - 23/12/2010 : 12:14:35
|
lord vader Zagor preživljava dodir smrti tako da čiko pištaljkom skreće pozornost min-ja što Zagor iskorištava i izrešeta negativca,no u pravu si glupa scena.
(ma daj, na kraju specijalnog agenta nije moglo biti ociglednije da je otvoreno za nastavak.)
I ja uopće nisam rekao da ne će biti nastavka. |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9616 Posts
Posted - 23/12/2010 : 12:28:01
|
u pravu si, brzo sam procitao tvoj post, pa sam lose razumeo |
|
|
Manetola
Starting Member
Kyrgyzstan
87 Posts
Member since 14/03/2007 |
Posted - 23/12/2010 : 13:48:35
|
quote: Originally posted by D.J. Onaj dio kad traze Hellingena na dvorcu, a Hellingen uziva u svojoj superiornoscu (osim sto strijepi od Poa) mi je genijalan!
da da, meni je pojavljivanje Poa veliki plus, kao i baze Drugdje. Nekako mi se posebno u pamcenje usjekla scena u kockarnici, kada Poe pokazuje svoj raskosni talent zapazanja nekome mozda smeta takav Poe, prikazan kao super sposobni tajni agent, no meni je to zakon |
necu da ispadnem zivotinja |
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7307 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 23/12/2010 : 14:08:10
|
U Divovima je Sclavi zapravo iznija istu ideju ka i u Priči o Nikome u DD-u, samo šta ju je u potonjem detaljnije razradija. |
And like that... he's gone. |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
crazyboy993
Average Member
Croatia
760 Posts
Member since 26/11/2010 |
Posted - 29/12/2010 : 13:43:33
|
quote: Originally posted by guderian
Scene sa demonima u dvorcu(specijalni agent)su smješne. Nisu ni neki demoni(navodno iz samog pakla)kada ih Heyoka svojom sjekiricom satima razbacuje. Onda ono klatno,Zagorovo rušenje zida i slične gluposti,užas. U Demonima ima također pregršt nepotrebnih nebuloza(paralelni svemir!Gdje je bio pravi Zagor iz tog svemira (jer je Zagor tamo prebačen iz "svog"svemira i tamo pogiba čiko i drugi koji su tamo bili,Darkwood uništen i sl,dok ovi u "pravom"Darkwoodu o tom pojma nemaju kad se Zagor vrati.
Najbolja priča(i najemotivnija,što se Zagora tiće su
ti si prvi od kojeg sad čujem da pljuje po demonima ludila |
Press any key to quit or press any other key to continue |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Posted - 29/12/2010 : 13:48:19
|
Pa ima i pravo čovik. To je zato jer su svi uzeli Demone Ludila zdravo za gotovo ko najbolju priču ikad, šta ona po mome osobnome mišljenju nije. Nije niti blizu. |
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 29/12/2010 : 13:50:24
|
Ja je, iskreno, nisam čitao, morat ću pričekati kada bude izašla u extra. Čini mi se da je među boljima, ali zaista ne mogu prosuditi kada je nisam pročitao. |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
|
Topic |
|