forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 VELIKI GREH.......
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 29/12/2010 : 21:44:19  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message
quote:
Originally posted by okiboki

Ljudi ja ne znam o kakvom vi dobrom delu pricate?Dobro delo bi bilo "mozda" da neka zena koja ima troje dece ucini svojoj sestri ili najboljoj prijateljici tako sto ce joj nositi dete i roditi jer ona ne moze da ima decu.Ovde se radi o cistom interesu i uzimanju para.Nema tu dobrog dela.Jel dobro delo ako ja uzmem i prodam svoj bubreg za par desetina hiljada evra,jer eto taj bubreg nekom treba?

bold1: Za roditelje (ljude koji usvajaju) ima.

bold2: Naravno, mozda ce taj bubreg nekome spasti zivot. A ako dotle dodje da neko proda sopstveni bubreg, tesko moze biti da je pohlepa u pitanju.

There ain't no grave gonna hold my body down.

Edited by - morrison on 29/12/2010 21:45:57
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 29/12/2010 : 21:46:30  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

quote:
Originally posted by radulovic marko
koja za novac nosi 9 meseci svoje dete i daje ga drugom pri rodjenju,,,pri tom potpisuje brdo pravnih papira da se odrice svog deteta...

Jel ti stvarno veruješ u ovo??? Idi i informiši se onda bolje.

Rodjace gde ti zivis u moderatorskom svetu ,,pa nije sve u jurenju psovki po forumu,,,,o kakvim bre informacijama pricas ,,hiljadu protesta u zadnjih 10 godina sirom sveta je bilo zbog ovoga....bolje se ti malo bolje informisi...

Nema,nema niko tako lepe dragane.

Edited by - radulovic marko on 29/12/2010 21:47:31
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 29/12/2010 : 21:47:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:
Originally posted by globinjo

quote:

quote:

Ljudi bre sta pricate ,,gazite osnove prirode i svega sto postoji,,,,i niko ne prica o ubijanju deteta,,nego davanja ljudima za pare ,,,Elton Dzon,Riki Martin i desetine drugih bolesnih ljudi....sta bre pricate nosis u sebi 9 meseci dete i pricas da nije tvoje....nemoj da to vise cujem...

Prirodu smo izgazili na mrtvo davnih dana...

koji to mi?ja nisam!ne miješaj kruške i jabuke...imaš li dijete?

Mi kao ljudska rasa.
Nemam.

ovdje nije riječ o gaženju prirode,ovo je silovanje prirode...pitaj neku majku koja je nosila dijete 9 mjeseci i koja će cijeli život voljeti to dijete,odgajati ga,pokušat ga ili nju izvest na pravi put itd...pitaj nju šta misli o tome...to je po meni,bolesno i gadljivo,bolje bi bilo da se kurva i tako zaradi pare...svi koji misle da je to ok stvar,bez uvrede...a bolje mi je prešutit...najveći debilizam je taj da se neki javljaju samo da opale kontru,a ne misle uopće tako...ali eto,to je sad in,šta će meni netko nametat svoje mišljenje...ponavljam,ja bi to kažnjavao zakonom...ne možeš imat dijete?usvoji ga,ima ih na stotine odbačenih i jadnih,otiđi u dom za nezrinutu djecu...nisu krivi jadni ljudi koji na očajničke načine pokušavaju doći do djece,nego mene čudi zar tu majku nimalo ne zaboli duša kad dijete koje je nosila 9 mjeseci tako preda u ruke za šaku para...vi koji nemate djecu,to ne možete pojmiti,ili žene koje nisu nikad rađale...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 29/12/2010 : 21:49:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Točno sam znao šta ćeš napisati, pogotovo ovo zadnje...
Ja imam neka radikalna gledišta koja ne moraju leći svakome, no ne namećem svoje mišljenje, a ionako me nitko ne sluša...
Mada se ja po ovom pitanju i nisam izjasnio...
Samo kažem da smo prirodu već izgazili, i da očekujem inkubator za stvaranje djece u budućnosti.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 29/12/2010 21:51:03
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 29/12/2010 : 21:49:50  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:

quote:
Jel dobro delo ako ja uzmem i prodam svoj bubreg za par desetina hiljada evra,jer eto taj bubreg nekom treba?

A zar nije???
Zašto se onda lekovi, inekcije i pregledi kod lekara plaćaju???

Stvarno mešate kruške i jabuke...

Ba bas ti sad mesas kruske i jabuke.Po tebi je dobro delo ako ja nekom kome je moj bubreg potreban uzmem sve sto ima,tako reci skinem mu kozu sa ledja.Za mene to nit je dobro delo niti sam ja u tom slucaju dobar covek vec pohlepni gad.
Nikakve veze nemaju pregledi kod lekara i to sto si naveo.
Jel ti nekom svom prijatelju koga boli glava trazis pare ako ti zatrazi da mu das lek?"Da da dacu ti kafetin ali to je 2 franka."

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 29/12/2010 : 21:53:32  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message
Ne mozes da imas dete ...SUROVO I BOLNO ali je tako....Pokusas da usvojis neko dete koje je iz isto tako iz bolnih i surovih razloga tu....KAZES mu ISTINU kad pocne da shvaca zivot,,,to je jedino pravo resenje za ljude koji nemaju decu,,,istinom moze da se amortizuje sve(ne bas stalno) ali je tako,,to dete ce imati u sebi odredjenu dozu bola uvek ali i roditelje koji nisu njeni ali su dosta blizu toga ,,,sve je na prirodnom koleseku i sve osim ovog nacina ja stvarno ne razumem a jos manje ne razumem one koji pricaju drugacije...

Edited by - radulovic marko on 29/12/2010 21:55:21
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 29/12/2010 : 21:53:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
A možda se nečija odluka o surogat materinstvu ili prodaji bubrega nas ponaosob i ne tiče previše dok nas ne tjeraju da u tome učestvujemo
Naravno, možemo imati mišljenje, ali nema potrebe da se previše svađamo...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 29/12/2010 : 21:54:44  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message
quote:

quote:

quote:
Jel dobro delo ako ja uzmem i prodam svoj bubreg za par desetina hiljada evra,jer eto taj bubreg nekom treba?

A zar nije???

Ba bas ti sad mesas kruske i jabuke.Po tebi je dobro delo ako ja nekom kome je moj bubreg potreban uzmem sve sto ima,tako reci skinem mu kozu sa ledja.Za mene to nit je dobro delo niti sam ja u tom slucaju dobar covek vec pohlepni gad.
Jel ti nekom svom prijatelju koga boli glava trazis pare ako ti zatrazi da mu das lek?"Da da dacu ti kafetin ali to je 2 franka."

A ako drugar kaze "izvini prijatelju, ne mogu ti dati bubreg" ?
Ocajni ljudi su spremni na sve.

Majka moje drugarice je bolovala od raka, i njena porodica je u ocajanju isla cak i kod nekih pseudoiscelitelja, vracara i belih magova...

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 29/12/2010 : 21:54:59  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:
Originally posted by morrison

quote:

Ljudi ja ne znam o kakvom vi dobrom delu pricate?Dobro delo bi bilo "mozda" da neka zena koja ima troje dece ucini svojoj sestri ili najboljoj prijateljici tako sto ce joj nositi dete i roditi jer ona ne moze da ima decu.Ovde se radi o cistom interesu i uzimanju para.Nema tu dobrog dela.Jel dobro delo ako ja uzmem i prodam svoj bubreg za par desetina hiljada evra,jer eto taj bubreg nekom treba?

bold1: Za roditelje (ljude koji usvajaju) ima.

bold2: Naravno, mozda ce taj bubreg nekome spasti zivot. A ako dotle dodje da neko proda sopstveni bubreg, tesko moze biti da je pohlepa u pitanju.

Pa onda neka usvoje dete,neko koje u nekom sirotistu jedva ceka da bude usvojeno.Mada ovde su mnogo veci problem te majke koje radjaju.Globinjo je u pravu ko nema dete ne moze to razumeti.Zena koja nosi dete 9 meseci i tek tako ga da nekom drugom,to je skroz bolesno.
Naravno da ce spasti zivot,ali bas to sto kazes tesko da je pohlepa,nije pohlepa ali svakako nije ni dobro delo vec korist.

Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 29/12/2010 : 21:58:12  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message
quote:

Ne mozes da imas dete ...SUROVO I BOLNO ali je tako....Pokusas da usvojis neko dete koje je iz isto tako iz bolnih i surovih razloga tu....KAZES mu ISTINU kad pocne da shvaca zivot,,,to je jedino pravo resenje za ljude koji nemaju decu,,,istinom moze da se amortizuje sve(ne bas stalno) ali je tako,,to dete ce imati u sebi odredjenu dozu bola uvek ali i roditelje koji nisu njeni ali su dosta blizu toga ,,,sve je na prirodnom koleseku i sve osim ovog nacina ja stvarno ne razumem a jos manje ne razumem one koji pricaju drugacije...

bold1: Ne postoji jedino pravo resenje.
Bold2: E to je vec druga stvar, onda je svaka rasprava izlisna...ja tebe razumem, iako se ne slazemo.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 29/12/2010 : 21:58:30  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

Nisam na to mislio. Ali postoje i lekovi koji su neophodni da bi čovek preživeo. Ni kafetin ni aspirin, već lekovi koji koštaju hiljade evra, a koji ljude održavaju u životu. Zašto oni nisu besplatni? I taj tvoj teoretski bubreg je "lek" i sredstvo da nekome spasiš život. Ako si faca, isprsi se, pa daj bubreg besplatno. A kao što Morrison lepo reče, taj ko prodaje bubreg će to uraditi iz svega drugog, samo ne iz pohlepe i da nekome "skine kožu sa leđa".
Mešaš, zato što oni kojima su organi potrebni u principu (NE UVEK) imaju para, a oni koji su živi a prodaju tako nešto su u principu u nekoj bezizlaznoj situaciji.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 29/12/2010 : 21:58:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

Ja imam neka radikalna gledišta koja ne moraju leći svakome, no ne namećem svoje mišljenje, a ionako me nitko ne sluša...
Samo kažem da smo prirodu već izgazili, i da očekujem inkubator za stvaranje djece u budućnosti.

ok,ti si radikalan,tvoje mišljenje...jebi ga,ja sam stara tradicionalna dalmatinska tovarčina i meni je ovo gadljivo...

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 29/12/2010 : 22:00:10  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

A zar nije???

A ako drugar kaze "izvini prijatelju, ne mogu ti dati bubreg" ?
Ocajni ljudi su spremni na sve.

Majka moje drugarice je bolovala od raka, i njena porodica je u ocajanju isla cak i kod nekih pseudoiscelitelja, vracara i belih magova...

Da se razumemo jos jednom,nemam nista protiv ljudi koji su u stanju da urade tako nesto,tj da prodaju bubreg ali samo sam rekao da to nije dobro delo vec to rade iz ciste koristi.Ove sto kupuju taj isti bubreg nisam ni spomenuo.Naravno da ce covek kad se nadje u toj situaciji uraditi bilo sta samo da ozdravi.

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 29/12/2010 : 22:01:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:

quote:

ok,ti si radikalan,tvoje mišljenje...jebi ga,ja sam stara tradicionalna dalmatinska tovarčina i meni je ovo gadljivo...

Znam.

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 29/12/2010 : 22:01:49  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message
quote:

quote:

OK... 1)daj ti drugo prirodno resenje za ljude koji ne mogu da imaju decu a 2) daj mi resenje za Elton Dzona i njegovog prijatelja i tu zenu koja im je rodila dete.....ovo drugo me bas zanima posto me razumes....

Bold2: E to je vec druga stvar, onda je svaka rasprava izlisna...ja tebe razumem, iako se ne slazemo.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 29/12/2010 : 22:02:18  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Rodjace gde ti zivis u moderatorskom svetu ,,pa nije sve u jurenju psovki po forumu,,,,o kakvim bre informacijama pricas ,,hiljadu protesta u zadnjih 10 godina sirom sveta je bilo zbog ovoga....bolje se ti malo bolje informisi...

Surogat majke nemaju veze sa tim detetom, rođače. Zato ti kažem da se bolje informišeš. Ovako ispada da ne znaš o čemu pričaš.
Uzmeš spermatozoide od muža, jajašce od supruge, spojiš ih i usadiš u matericu te surogat majke. Ona tom detetu NIJE MAJKA, već inkubator, ako ćeš tako...

Da li je greh ne znam, hteo sam samo da ti kažem da "brkaš pojmovi"...

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 29/12/2010 : 22:02:57  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:

quote:

Nisam na to mislio. Ali postoje i lekovi koji su neophodni da bi čovek preživeo. Ni kafetin ni aspirin, već lekovi koji koštaju hiljade evra, a koji ljude održavaju u životu. Zašto oni nisu besplatni? I taj tvoj teoretski bubreg je "lek" i sredstvo da nekome spasiš život. Ako si faca, isprsi se, pa daj bubreg besplatno. A kao što Morrison lepo reče, taj ko prodaje bubreg će to uraditi iz svega drugog, samo ne iz pohlepe i da nekome "skine kožu sa leđa".
Mešaš, zato što oni kojima su organi potrebni u principu (NE UVEK) imaju para, a oni koji su živi a prodaju tako nešto su u principu u nekoj bezizlaznoj situaciji.

Pa da sve jeste ali opet kazem nema tu dobrog dela.Samo zbog toga sto je neko rekao da te zene(majke)cineci to rade dobro delo,zbog toga sam ovo naveo.Te zene rade to iz ciste materijalne koristi,zabole njih da nekom ucine dobro delo.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 29/12/2010 : 22:03:54  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
A najtužnije od svega je da kreneš da razmišljaš u ovom pravcu pošto si danas u Alo počitao o Eltonu...

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 29/12/2010 : 22:05:00  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message
quote:

quote:

Surogat majke nemaju veze sa tim detetom, rođače. Zato ti kažem da se bolje informišeš. Ovako ispada da ne znaš o čemu pričaš.
Uzmeš spermatozoide od muža, jajašce od supruge, spojiš ih i usadiš u matericu te surogat majke. Ona tom detetu NIJE MAJKA, već inkubator, ako ćeš tako...

Da li je greh ne znam, hteo sam samo da ti kažem da "brkaš pojmovi"...

BAS ti hvala druze pa ti si novi bog .....ZENE VISE NISU ZENE NEGO INKUBATORI......MOLIM TE ZAKLJUCAJ OVAJ TOPIK SVE JE RECENO....

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 29/12/2010 : 22:05:39  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

Pa da sve jeste ali opet kazem nema tu dobrog dela.Samo zbog toga sto je neko rekao da te zene(majke)cineci to rade dobro delo,zbog toga sam ovo naveo.Te zene rade to iz ciste materijalne koristi,zabole njih da nekom ucine dobro delo.

A ok, ovo sa surogat majkama nije dobro delo. Za par koji želi dete jeste, za tu drugu ženu je to samo biznis.
Ja sam mislio više za ovo (pro)davanje bubrega.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 29/12/2010 : 22:09:55  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

BAS ti hvala druze pa ti si novi bog .....ZENE VISE NISU ZENE NEGO INKUBATORI......MOLIM TE ZAKLJUCAJ OVAJ TOPIK SVE JE RECENO....

A kad već pišeš o gresima...Bog se piše velikim slovom.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 29/12/2010 : 22:13:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
radulovicu,pošalji manhuntera u 3 lepe,ne može ti ništa

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 29/12/2010 : 22:15:16  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

radulovicu,pošalji manhuntera u 3 lepe,ne može ti ništa

Ne zajebavaj se, vidiš da je čoveku situacija ozbiljna...

Edited by - manhunter on 29/12/2010 22:15:43
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 29/12/2010 : 22:16:09  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message
Da imas i malo postovanja prema bogu ti ovo ne bih pisao i lupao gluposti,,,ti ovo sto si veceras napisao svaki normalan pobozan covek bih ti se zgrozio ZENA JE INKUBATOR... u smrtnim gresima bog se i ne pominje a kamoli da se pise velikim slovom ,,,cisto da ti malo dodam veronauke u tvoj moderatorski zivot....vise je stvarno preterano koliko si cinican i podmukao u vezi mene ali RODJACE kad tad veruj mi ...

Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 29/12/2010 : 22:17:04  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message
quote:

quote:

quote:

OK... 1)daj ti drugo prirodno resenje za ljude koji ne mogu da imaju decu a 2) daj mi resenje za Elton Dzona i njegovog prijatelja i tu zenu koja im je rodila dete.....ovo drugo me bas zanima posto me razumes....

Resenja su 2: usvojiti dete iz doma; i koristiti surogat majku radi oplodnje;

Nemam nista protiv gej brakova (pravi brak je za mene ionako onaj sklopljen u crkvi).
Ranije sam bio decidirano protiv toga da gej parovi usvajaju decu, ali ni tu vise nisam iskljuciv.
Detetu tesko moze biti bolje u domu (gde se vrlo cesto desavaju odvratne stvari) nego medju ljudima koji ce mu svim srcem pruziti dobro vaspitanje, skolovanje i sl.
Nemoj samo da kazes da ce napraviti pedera od njega.

Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000