Jos jedna korisna informacija za sve forumase koji ce posetiti Sajam knjiga u Beogradu: izdanja Caravan i Traper Keri mozete kupiti na standu strip-knjizare Alan Ford koji se nalazi u hali 4.
Uzeh sad da prelistavam prvu knjigu Traper Kerija i primetih da mi se zalomio felerican primerak Naime,fale mi stranice 69 i 70,a umesto njih su opet odstampane 55 i 56. Je li moguce da nekako zamenim svoj primerak? Kupio sam ga,inace,na standu Alan Forda na sajmu.
Uzeh sad da prelistavam prvu knjigu Traper Kerija i primetih da mi se zalomio felerican primerak Naime,fale mi stranice 69 i 70,a umesto njih su opet odstampane 55 i 56. Je li moguce da nekako zamenim svoj primerak? Kupio sam ga,inace,na standu Alan Forda na sajmu.
Naravno da je zamena moguca. Izvinjavamo se zbog te greske koja se zalomila na vasem primerku. Javite nam se na e-mail redakcija@phoenixpress.rs da se dogovorimo koji je najjednostavniji nacin za zamenu stripova.
PP planira i sa stripovima drugih strip škola ??? Svaka čast! Pretpostavljam da će biti nešto od BD klasika sa kojima se Colt razmahao na jednom drugom forumu.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Gdje se u Hrvatskoj može nabavit Traper Keri...i Killing Joke?
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.