forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 VELIKI GREH.......
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6027 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 30/12/2010 : 22:44:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:
Originally posted by radulovic marko

Kakve veze ima kako se zove topik i koliko sam ja gresan,,,,sve sto sam gresio, gresio sam ljudski i prirodno ...da li cu platiti za to ne znam....ovde je bitna sustina a ona je u tome da si ti jedan od onih koji tvrdi da je zena samo inkubator i da mozda nije imala da jede pa je to uradila...to je sustina a ne ovo sto si napisao...

Žena je ono što ona hoće biti, to je moje stajalište... Ne imputiraj mi nešto što nisam rekao...

Isto kao što među muškarcima ima onih koji idu u rat i ginu... Ubijaju druge ljude... Igraju se životom na puno gori način, pa nisi ništa rekao protiv...

Evo sad, odgovori na ovo ako se usuđuješ: Je li prirodnije uzeti život ili ga dati? Zašto praviti probleme onima koji hoće pomoći stvaranju novog života? Ma kakvi njihovi motivi bili... Ne igraju li se vojnici boga, pa ih opet ljudi slave...

Čudne smo biljke mi ljudi...

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 30/12/2010 : 22:48:45  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message
Otvaras nove teme ,sto se tice greha ima ih na stotine,,,ocigledno da nismo na istim talasnim duzinama ...pa cu se iskljuciti iz programa i razmisljati o vedrijim temama...

Nema,nema niko tako lepe dragane.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 30/12/2010 : 22:49:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
quote:
Originally posted by okiboki

quote:
Originally posted by acestroke

@okiboki:
Ako uporedjujes homoseksualnost sa pedofiliom, onda si stvarno izgubljen, covjece
:(

I homoseksualnost je nekad bila ozloglasena i osporavana i smatrala se za bolest,kao i danas pedofilija.Ja se samo pitam da li ce jednog dana neko reci da je i pedofilija nesto sto je normalno?

Nece pedofilia nikad biti nesto normalno, zato sto je ilegalna, imoralna, to je jednostavno silovanje djeteta. Homoseskualnost nije ilegalna, niti je vrsta silovanja; nikad nije bila ilegalna, jednostavno neki narodi je ne tolerisu, ali nije ilegalna. Pedofilia nikad nece biti legalna ili normalna, uporedjivat te dvije stvari je glupo.
Ali eto, kao sto si reko, neki narodi tolerisu neke stvari, a neki ne... kao da je evolucija preskocila neke ljude: nekim je razvila umove, a neke je ostavila u 15-om vijeku... steta sto svi nismo isto razvijeni mentalno, svijet bi bio puno bolji

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 30/12/2010 : 22:49:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Djeca nisu fizički niti mentalno spremna za seksualni čin. Kod pedofilije po pravilu dolazi do prisile od strane pedofila nad zlostavljanim djetetom.
To nije u redu i nikada neće biti.
Kod homoseksualizma dvije odrasle istospolne osobe ulaze u odnos svojom voljom.
U svijetu gdje ionako nema dovoljno ljubavi, odbaciti jedan spol znači smanjiti šansu za sreću na 50%.
Budite sigurni, homoseksualci će dobiti svoja prava i to sva prava vremenom.
Svijet ide naprijed, a svaki napredak se ne mora svakome svidjeti (ni meni se ne sviđa dosta toga), ali napredak se ne može i ne treba zaustavljati.
Relativno nedavno, diskiminitrane su osobe tamne puti i žene. Danas te dvije grupacije imaju ista prava kao bijelci/muškarci. Za nekih 30-tak godina, imat će i homoseksualci.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Corto_Maltese
Average Member

997 Posts

Member since 15/02/2005

Posted - 30/12/2010 : 22:51:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Corto_Maltese a Private Message
quote:
Originally posted by Beva

quote:
Originally posted by Corto_Maltese

kada nesto ne postoji onda ne treba ni tolerancija ne znam koje si godiste ali ne verujem da u 80im i 90im ovako nesto bilo ok u tvom okruzenju a i samom tebi...

1986., mada ne vidim kakve to veze ima... Ratno sam dijete, pa opet ne mrzim druge strane iz rata, premda me propaganda na sve načine pokušala natjerati na to...

A ako ćemo tako, tamo nekad 40-ih bilo je normalno Židove slati u koncentracijske logore... Pa ne vidim da je i danas isto... Svijet se mijenja, u nekim stvarima (kao što je ova) nabolje... Pa je li bolje da dijete odgajaju dva oca ili dvije majke nego djelatnici u sirotištu... Jer i djeca iz sirotišta imaju itekakvih problema s ostalom djecom, tako da tu nekog pomaka na negativno i ne bi bilo... A da sirotišta baš i nisu prirodna okruženja za razvoj, znamo svi...

Kod mene u mjestu ima dom za nezbrinutu djecu, pa znam o čemu govorim...

da, naravno ali samo nekima je bilo normalno, ne svima (Bogu hvala) i verujem da je opet javno mnenje formirano da prihvati takav tip "normalnosti", kao sto sada prihvata istopolne brakove i surogat majke, a sutra nesto drugo...Sto se tice dece iz doma... a zasto se u nasim drustvima ne forsira misljenje da je prihvatljivo usvojiti jedno dete pored svoje dvoje troje dece ... i nije problem u finansijama ima dovoljno ljudi koji to mogu ali ne zele ... malo da tu menjamo svest ...

Zalosno je kada covek ne zna sta hoce, a katastrofalno kada ne zna koliko moze!

Jovan Ducic
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 30/12/2010 : 22:52:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:

quote:

Kakve veze ima kako se zove topik i koliko sam ja gresan,,,,sve sto sam gresio, gresio sam ljudski i prirodno ...da li cu platiti za to ne znam....ovde je bitna sustina a ona je u tome da si ti jedan od onih koji tvrdi da je zena samo inkubator i da mozda nije imala da jede pa je to uradila...to je sustina a ne ovo sto si napisao...

Žena je ono što ona hoće biti, to je moje stajalište... Ne imputiraj mi nešto što nisam rekao...

Isto kao što među muškarcima ima onih koji idu u rat i ginu... Ubijaju druge ljude... Igraju se životom na puno gori način, pa nisi ništa rekao protiv...

Evo sad, odgovori na ovo ako se usuđuješ: Je li prirodnije uzeti život ili ga dati? Zašto praviti probleme onima koji hoće pomoći stvaranju novog života? Ma kakvi njihovi motivi bili... Ne igraju li se vojnici boga, pa ih opet ljudi slave...

Čudne smo biljke mi ljudi...

Kada jedan vojnik uzme život drugome je gori grijeh od svih surogat majki ovog svijeta. A ljudi se ubijaju i sada dok kuckamo na forumu...
To se zove heroizam.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 30/12/2010 : 22:53:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan
Relativno nedavno, diskiminitrane su osobe tamne puti i žene. Danas te dvije grupacije imaju ista prava kao bijelci/muškarci. Za nekih 30-tak godina, imat će i homoseksualci.

U nekim dijelovima svijeta, imaju ih i dan danas ;)

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 30/12/2010 : 22:53:56  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message
quote:

Ali eto, kao sto si reko, neki narodi tolerisu neke stvari, a neki ne... kao da je evolucija preskocila neke ljude: nekim je razvila umove, a neke je ostavila u 15-om vijeku... steta sto svi nismo isto razvijeni mentalno, svijet bi bio puno bolji

Neka bolje ovako da postoji 15 vek...bas mi se ne nose mrezasto cipkaste carape i ne stavlja mi se karmin i sminka...do svidanja...

Edited by - radulovic marko on 30/12/2010 22:54:46
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 30/12/2010 : 22:55:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
@obi-wan:
mi odozgo o istoj stvari, pobjedio sam te za jedno 30 sekundi
;)

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 30/12/2010 : 22:58:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:

@obi-wan:
mi odozgo o istoj stvari, pobjedio sam te za jedno 30 sekundi
;)

He,he...

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 30/12/2010 : 22:59:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
quote:

Neka bolje ovako da postoji 15 vek...bas mi se ne nose mrezasto cipkaste carape i ne stavlja mi se karmin i sminka...do svidanja...
[/quote]

Evo, s ovom recenicom si reko da nemas pojma ni o cemu. Homoseksualci ne stavljaju sminku, niti nose haljine - to rade 'transvestites', ali ne brini, ne ocekujem neandertalca poput tebe da znas razliku

Edited by - acestroke on 30/12/2010 23:00:22
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 30/12/2010 : 23:01:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Inače, ja ne zagovaram homoseksualizam u smislu: ajmo svi sada biti homoseksualci. Ja čak i nisam homoseksualac , ali vjerujem da svaki čovjek treba imati stvar izbora (ako time ne krši zakon i ne povređuje druge ljude)... Ne kažem da trebamo postati homoseksualci, ne mora nam se ni sviđati, ali moramo poštivati tuđu odluku.

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6027 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 30/12/2010 : 23:01:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:

Ali protiv cigara i benzina nemaš ništa protiv... Kako je divno prihvaćati samo stvari koje i sam koristiš...

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 30/12/2010 : 23:02:45  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:

quote:

Evo, s ovom recenicom si reko da nemas pojma ni o cemu. Homoseksualci ne stavljaju sminku, niti nose haljine - to rade 'transvestites', ali ne brini, ne ocekujem neandertalca poput tebe da znas razliku

[/quote]

Ajde narode, do sada je rasprava bila korektna, nema potrebe da se zaoštrava

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 30/12/2010 : 23:02:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:

quote:

Pa nemoj ako ti se to ne sviđa.
Zar te netko tjera?
Nitko ne kaže da ti moraš biti homoseksualac.

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6027 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 30/12/2010 : 23:03:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:

Inače, ja ne zagovaram homoseksualizam u smislu: ajmo svi sada biti homoseksualci. Ja čak i nisam homoseksualac , ali vjerujem da svaki čovjek treba imati stvar izbora (ako time ne krši zakon i ne povređuje druge ljude)... Ne kažem da trebamo postati homoseksualci, ne mora nam se ni sviđati, ali moramo poštivati tuđu odluku.

Pa i ne moraš biti homoseksualac da bi ih podržavao... Trebaš samo biti normalan čovjek :)

Edited by - Beva on 30/12/2010 23:04:17
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 30/12/2010 : 23:04:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
quote:

Upravo to. Nisam ni ja homoseksualac, ali ovdje raspraljavo u ljudskim pravilima. Vidi sa da gomile clanova ovdje smatraju da to uopste nisu ljudi, i da nemaju prava imati djecu ako hoce. Zbog takvog jednog posta sam i uskocio u ovaj topic, ali eto nadam se da smo gotovi s ovim.

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 30/12/2010 : 23:05:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
quote:

quote:

Pa i ne moraš biti homoseksualac da bi ih podržavao... Trebaš samo biti normalan čovjek :)

Najbolja i najpametnija post danas

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47145 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 30/12/2010 : 23:07:03  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

Kakve veze ima kako se zove topik i koliko sam ja gresan,,,,sve sto sam gresio, gresio sam ljudski i prirodno kao i vecina od nas...da li cu platiti za to ne znam....ovde je bitna sustina a ona je u tome da si ti jedan od onih koji tvrdi da je zena samo inkubator i da mozda nije imala da jede pa je to uradila i na kraju jos ispade da nije greh...to je sustina a ne ovo sto si napisao...

sorry,ali ne znam po čemu je npr kockanje prirodno?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 30/12/2010 : 23:08:16  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

[/quote] Do danas sam mislio da su moderatori cisti homici ali ti si ih izdao vi ste TRANSVEESTITI..... nemoj da me izbacujes ...mislim da znas da se salim....kao i onaj post o 15 veku....sada stvarno ddovidzenja...

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 30/12/2010 : 23:10:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:

quote:

quote:

Najbolja i najpametnija post danas

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 30/12/2010 : 23:13:11  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by mladjo

Do danas sam mislio da su moderatori cisti homici ali ti si ih izdao vi ste TRANSVEESTITI..... nemoj da me izbacujes ...mislim da znas da se salim....kao i onaj post o 15 veku....sada stvarno ddovidzenja...
[/quote]

Ma nema beda

@Acestroke

A TI si Armand Diab!!!
Skužio sam da smo frendovi na fejsu al rekoh odkud znam ovog lika, ne mrem se sjetit...

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 30/12/2010 : 23:18:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
Ovaj mi se topic čini kao da je inspiriran onom viješću o Elton Johnu...

Trljam ruke.

Edited by - Zlotvor on 30/12/2010 23:19:03
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 30/12/2010 : 23:25:39  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Vi meni opet nabijate nesto sto nisam rekao.Zabole me bas za homoseksualce,neka rade sta hoce,ne mrzim ih ne odobravam ali nisam preterano ni protiv.Opet neka svako ima svoj izbor i neka radi sta hoce.Ovde se ne radi o tome nego o usvajanju deteta dva homoseksualca.Ako dva odrasla coveka imaju izbor i ako zele da budu homoseksualci da li taj izbor ima i to dete koga oni usvoje?Da li ima izbor i da li moze da kaze ja ne zelim da zivim u takvoj porodici koja nije normalna i prirodna.NEMA.Samo ce jednog dana shvatiti sta se oko njega desava i verovatno mu nece biti nimalo prijatno zbog toga.
Mislite da neko dete koje ima 4-5 godina i koga pipka neki pedofil zna da je to lose?Ne zna,misli da je to normalno ali ce verovatno u zivotu imati psihickih problema i ostace mu posledice zbog toga.
Ne uporedjujem ja pedofile i homoseksualce daleko od toga,ali mi je usvajanje deteta od strane dva homoseksualca isto toliko bolesno kao i pedofilija.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 30/12/2010 : 23:26:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:

Ovo mi je drugi topik da otvaram veceras ali ovo je bas ozbiljna tema......Da li je neko ikad razmisljao koliki greh pravi SUROGAT majka ,,koja za novac nosi 9 meseci svoje dete i daje ga drugom pri rodjenju,,,pri tom potpisuje brdo pravnih papira da se odrice svog deteta...mislim da je ovo veoma uzasna i djavolja stvar,,,,nije ni cudo sto se svetu desavaju ovakve stvari.... UZAS.....

slazem se sa tobom, trebalo bi pobaciti to dijete. zar ne?

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.55 seconds. Snitz Forums 2000