forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 VELIKI GREH.......
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 30/12/2010 : 23:29:44  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:
Originally posted by acestroke

quote:
Originally posted by Obi-wan

Inače, ja ne zagovaram homoseksualizam u smislu: ajmo svi sada biti homoseksualci. Ja čak i nisam homoseksualac , ali vjerujem da svaki čovjek treba imati stvar izbora (ako time ne krši zakon i ne povređuje druge ljude)... Ne kažem da trebamo postati homoseksualci, ne mora nam se ni sviđati, ali moramo poštivati tuđu odluku.

Upravo to. Nisam ni ja homoseksualac, ali ovdje raspraljavo u ljudskim pravilima. Vidi sa da gomile clanova ovdje smatraju da to uopste nisu ljudi, i da nemaju prava imati djecu ako hoce. Zbog takvog jednog posta sam i uskocio u ovaj topic, ali eto nadam se da smo gotovi s ovim.

Pa koja ljudska prava?Ima li to dete neka prava ili je od samog pocetka osudjeno da zivi u jednoj takvoj porodici koja nije zdrava i normalna.
Znaci nije normalno da roditelj slika svoje golisavo dete ali je normalno da dva homoseksualca usvoje dete?Jebes mi sve ovaj svet je totalno otisao u materinu.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 30/12/2010 : 23:30:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:
Originally posted by radulovic marko

quote:
Originally posted by azra x.

Je li cilj ove diskusije da svako iznese svoj stav,ili da se svi samo slozimo sa tobom kako je to veeeliki straasni greeeh?

Devojcice nadam se da to jesi... sve je u redu u pravu si,,samo eto molim te zaobidji moj topik i sve ce biti ok........

nauci se bontonu kao prvo. imas svoje misljenje o nekoj temi i postavljas ga kao jedino moguce ispravno!! i jos si bezobrazan kada ti se neko suprostavi!! proklet bio odgoj! i to ti govori neko ko nema bas neko misljenje o toj temi, a ne da ispadne da branim nesto. Vec vidim sta ce biti u ovom topiku. Gomila glupih i primitivnih ispada!
PS: ovo govorim dok citam prvu stranu, a vec ih ima devet!!

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 30/12/2010 : 23:31:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by okiboki

Ljudi ja ne znam o kakvom vi dobrom delu pricate?Dobro delo bi bilo "mozda" da neka zena koja ima troje dece ucini svojoj sestri ili najboljoj prijateljici tako sto ce joj nositi dete i roditi jer ona ne moze da ima decu.Ovde se radi o cistom interesu i uzimanju para.Nema tu dobrog dela.Jel dobro delo ako ja uzmem i prodam svoj bubreg za par desetina hiljada evra,jer eto taj bubreg nekom treba?

okiboki druze i to je greh kakva drugarica ,sestra to je igranje boga i velika izopacenost....usvajanje deteta i istina je jedino pravo resenje sve drugo je DJAVOLJA RABOTA...

sta je to djavao? jel to neka vjerska izmisljotina?

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 30/12/2010 : 23:32:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
quote:

Vi meni opet nabijate nesto sto nisam rekao.
Mislite da neko dete koje ima 4-5 godina i koga pipka neki pedofil zna da je to lose?Ne zna,misli da je to normalno ali ce verovatno u zivotu imati psihickih problema i ostace mu posledice zbog toga.
Ne uporedjujem ja pedofile i homoseksualce daleko od toga,ali mi je usvajanje deteta od strane dva homoseksualca isto toliko bolesno kao i pedofilija.

1. Homoseksualci nisu pedofili, ja i obi-wan smo ti to vec objasnili, ali ti ili nisi to procito, ili si slijep
2. Uporedjujes, nego sta :(
3. Vidi broj 1 - ponovo!

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6027 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 30/12/2010 : 23:32:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:

Pa koja ljudska prava?Ima li to dete neka prava ili je od samog pocetka osudjeno da zivi u jednoj takvoj porodici koja nije zdrava i normalna.
Znaci nije normalno da roditelj slika svoje golisavo dete ali je normalno da dva homoseksualca usvoje dete?Jebes mi sve ovaj svet je totalno otisao u materinu.

Da, poznata je činjenica da djeca biraju obitelji u kojima će se roditi i koje će ih odgajati...

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 30/12/2010 : 23:34:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

quote:

quote:

quote:

Ljudi bre sta pricate ,,gazite osnove prirode i svega sto postoji,,,,i niko ne prica o ubijanju deteta,,nego davanja ljudima za pare ,,,Elton Dzon,Riki Martin i desetine drugih bolesnih ljudi....sta bre pricate nosis u sebi 9 meseci dete i pricas da nije tvoje....nemoj da to vise cujem...

Prirodu smo izgazili na mrtvo davnih dana...

koji to mi?ja nisam!ne miješaj kruške i jabuke...imaš li dijete?

Mi kao ljudska rasa.
Nemam.

ovdje nije riječ o gaženju prirode,ovo je silovanje prirode...pitaj neku majku koja je nosila dijete 9 mjeseci i koja će cijeli život voljeti to dijete,odgajati ga,pokušat ga ili nju izvest na pravi put itd...pitaj nju šta misli o tome...to je po meni,bolesno i gadljivo,bolje bi bilo da se kurva i tako zaradi pare...svi koji misle da je to ok stvar,bez uvrede...a bolje mi je prešutit...najveći debilizam je taj da se neki javljaju samo da opale kontru,a ne misle uopće tako...ali eto,to je sad in,šta će meni netko nametat svoje mišljenje...ponavljam,ja bi to kažnjavao zakonom...ne možeš imat dijete?usvoji ga,ima ih na stotine odbačenih i jadnih,otiđi u dom za nezrinutu djecu...nisu krivi jadni ljudi koji na očajničke načine pokušavaju doći do djece,nego mene čudi zar tu majku nimalo ne zaboli duša kad dijete koje je nosila 9 mjeseci tako preda u ruke za šaku para...vi koji nemate djecu,to ne možete pojmiti,ili žene koje nisu nikad rađale...

nisam zena i zato ne znam tocno kakav je to osjecaj a pretpostavljam da ni ti to ne znas pa o toj temi imas kao i ja prava pricati:)
Ili su svi hajdukovci pi.... u dusi:) hehe

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 30/12/2010 : 23:36:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:

Da imas i malo postovanja prema bogu ti ovo ne bih pisao i lupao gluposti,,,ti ovo sto si veceras napisao svaki normalan pobozan covek bih ti se zgrozio ZENA JE INKUBATOR... u smrtnim gresima bog se i ne pominje a kamoli da se pise velikim slovom ,,,cisto da ti malo dodam veronauke u tvoj moderatorski zivot....vise je stvarno preterano koliko si cinican i podmukao u vezi mene ali RODJACE kad tad veruj mi ...

evo ja ti kao ateist kazem da nam ne treba vjeronauk ovdje

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 30/12/2010 : 23:37:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by morrison

quote:

quote:
Originally posted by morrison

quote:

Ne mozes da imas dete ...SUROVO I BOLNO ali je tako....Pokusas da usvojis neko dete koje je iz isto tako iz bolnih i surovih razloga tu....KAZES mu ISTINU kad pocne da shvaca zivot,,,to je jedino pravo resenje za ljude koji nemaju decu,,,istinom moze da se amortizuje sve(ne bas stalno) ali je tako,,to dete ce imati u sebi odredjenu dozu bola uvek ali i roditelje koji nisu njeni ali su dosta blizu toga ,,,sve je na prirodnom koleseku i sve osim ovog nacina ja stvarno ne razumem a jos manje ne razumem one koji pricaju drugacije...

OK... 1)daj ti drugo prirodno resenje za ljude koji ne mogu da imaju decu a 2) daj mi resenje za Elton Dzona i njegovog prijatelja i tu zenu koja im je rodila dete.....ovo drugo me bas zanima posto me razumes....

bold1: Ne postoji jedino pravo resenje.
Bold2: E to je vec druga stvar, onda je svaka rasprava izlisna...ja tebe razumem, iako se ne slazemo.

Resenja su 2: usvojiti dete iz doma; i koristiti surogat majku radi oplodnje;

Nemam nista protiv gej brakova (pravi brak je za mene ionako onaj sklopljen u crkvi).
Ranije sam bio decidirano protiv toga da gej parovi usvajaju decu, ali ni tu vise nisam iskljuciv.
Detetu tesko moze biti bolje u domu (gde se vrlo cesto desavaju odvratne stvari) nego medju ljudima koji ce mu svim srcem pruziti dobro vaspitanje, skolovanje i sl.
Nemoj samo da kazes da ce napraviti pedera od njega.

hmmm...ne znam baš...protiv gayeva nema ništa,ali da dva muškarca odgajaju dijete...pa ne mora postati peder,može postat samo takav,ali...

slazem se sa tovarom:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 30/12/2010 : 23:40:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:
Originally posted by Beva

quote:

Clan kosmjac ti je lepo objasnio ,,,Svakom je data slobodna volja da radi sta hoce ,,,ali tu nije kraj...ima jos nesto...ako mislis da je kraj zivota za tebe ovde onda je prica besmislena,,,ako bar i malo verujes u nesto posle toga mogao bih da se zamislis o svemu...

Nitko se još nije vratio da nam kaže što je poslije...

hehe bravo

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 31/12/2010 : 00:02:50  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:
Originally posted by acestroke

quote:

Vi meni opet nabijate nesto sto nisam rekao.
Mislite da neko dete koje ima 4-5 godina i koga pipka neki pedofil zna da je to lose?Ne zna,misli da je to normalno ali ce verovatno u zivotu imati psihickih problema i ostace mu posledice zbog toga.
Ne uporedjujem ja pedofile i homoseksualce daleko od toga,ali mi je usvajanje deteta od strane dva homoseksualca isto toliko bolesno kao i pedofilija.

1. Homoseksualci nisu pedofili, ja i obi-wan smo ti to vec objasnili, ali ti ili nisi to procito, ili si slijep
2. Uporedjujes, nego sta :(
3. Vidi broj 1 - ponovo!

Zasto citiras samo ono sto ti odgovara?Citiraj ceo post pa da se vidi sve sta sam rekao.
Ne uporedjujem ih niti sam ih uporedjivao.Nemam nista protiv homoseksualaca ali im ne bi dao da usvoje dete jer to jednostavno nije prirodno.Dete treba da ima majku i oca,moze da ima i samo jednog roditelja u nekim slucajevima ali kako objasniti detetu da ima dva oca.Mozda bi ti u Americi nekom to i mogao da objasnis ali ovde na Balkanu-tesko bice.
Evo bas razmisljam o tome da mi sutra dete dodje i kaze da ima u razredu nekog ko ima dva oca i da me pita kako je to moguce.Sta da joj kazem.Pa znas ta dva cike se vole i oni su zeleli da imaju dete pa su dali brdo para nekoj surogat majki da im rodi.Znaci ona mu je mama?Pa nije mu mama ona mu je surogat mama.WTF?Pa kako neko moze da nema mamu?Pa ne znam cero idi pa pitaj tog tvog druga kako je to moguce jer ni meni nije jasno.Ili cu joj reci da imam jednog drugara sa foruma kojem je to normalno pa joj ti objasnjavaj

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6027 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 31/12/2010 : 00:06:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:

Evo bas razmisljam o tome da mi sutra dete dodje i kaze da ima u razredu nekog ko ima dva oca i da me pita kako je to moguce.Sta da joj kazem.Pa znas ta dva cike se vole i oni su zeleli da imaju dete pa su dali brdo para nekoj surogat majki da im rodi.Znaci ona mu je mama?Pa nije mu mama ona mu je surogat mama.WTF?Pa kako neko moze da nema mamu?Pa ne znam cero idi pa pitaj tog tvog druga kako je to moguce jer ni meni nije jasno.Ili cu joj reci da imam jednog drugara sa foruma kojem je to normalno pa joj ti objasnjavaj

Začudio bi se koliko su djeca pametna, vjeruj mi...

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 31/12/2010 : 00:16:26  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:

quote:

Začudio bi se koliko su djeca pametna, vjeruj mi...

Naravno da jesu ali za svaki slucaj ako ne bude kontala reci cu joj da imam dva drugara sa foruma koji ce joj to objasniti
Ljudi otisli smo predaleko,svako ima svoje misljenje,moje je da je nesto normalno i prirodno a nesto nije i to je to.Nema veze to sa religijom i crkvom.Jednostavno meni je prirodno i normalno da se covek i zena vole i da imaju potomstvo.Na kraju krajeva to je i nasa misija na ovoj planeti,da se razmnozavamo i da produzimo vrstu.Dva muskarca to ne mogu i to je cela prica.

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6027 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 31/12/2010 : 00:23:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
Onda su ovi pingvini zacijelo strašno humanizirani i odbacili su sva prirodna načela:

http://www.balconn.com/site/hr/dnevnik/vijesti-aktivizam/673-homodeksualni-pingvini-postali-posvojitelji.html

Ljudi, shvatite da mi definiramo nešto kao 'prirodno' ili 'neprirodno', a to su ustvari samo riječi kojima sebi objašnjavamo neke stavove... Koja je točno granica između prirodnog i neprirodnog... Jesu li ovi pingvini neprirodni, iako oni sami ne razmišljaju puno o tome :)

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 31/12/2010 : 01:22:43  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:

Onda su ovi pingvini zacijelo strašno humanizirani i odbacili su sva prirodna načela:

http://www.balconn.com/site/hr/dnevnik/vijesti-aktivizam/673-homodeksualni-pingvini-postali-posvojitelji.html

Ljudi, shvatite da mi definiramo nešto kao 'prirodno' ili 'neprirodno', a to su ustvari samo riječi kojima sebi objašnjavamo neke stavove... Koja je točno granica između prirodnog i neprirodnog... Jesu li ovi pingvini neprirodni, iako oni sami ne razmišljaju puno o tome :)

Pa da zato sto su u zarobljenistvu.Tesko da bi se nesto ovako desilo u prirodi.Mada javlja se homoseksualnost i kod zivotinja u prirodi ali uglavnom zbog nedostatka zenki.

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6027 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 31/12/2010 : 01:39:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:

Pa da zato sto su u zarobljenistvu.Tesko da bi se nesto ovako desilo u prirodi.Mada javlja se homoseksualnost i kod zivotinja u prirodi ali uglavnom zbog nedostatka zenki.

Evo ti nešto sasvim prirodno, homoseksualna nekrofilija kod divljih, slobodnih pataka:

http://www.null-hypothesis.co.uk/science//item/homosexual_necrophilia_dirty_mallard_duck

Još smo mi ljudi i dobri kad vidim što je sve prihvatljivo u prirodi :)

Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4647 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 31/12/2010 : 08:06:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message
sta mi je trebalo ovako rano gubiti vreme na ovoj temi?
u stvari , trebalo mi je, samo zbog potvrde da su mi ljudi koji su mi odavno prijatni na forumu i uistinu takvi.

a i ignore lista bi se mogla lagano popunjavati ;)

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 31/12/2010 : 10:01:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by mamlaz
Ili su svi hajdukovci pi.... u dusi:) hehe

bolje pičke nego pizdeki ka vi
jer pička je pička,a pizdek je pičkica

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 31/12/2010 : 11:08:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:

znači prema tome su hajdukovci veče pičke i bolje bit veča pička? :P

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 31/12/2010 : 14:04:32  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
Moji klinci od 5 i 8 godina su puno pametniji od pokretaca i puno sudionika ovog topica .
Neandrtalci su za mnoge ovdje izmislili inteligenciju
Sretna vam nova godina i puno srece u vasim ogranicenim razmisljanima.
Moze i jedna glazbena tema ?

http://www.youtube.com/watch?v=xCBzNl9M15M

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 31/12/2010 : 14:11:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by paro

quote:

pardon,mamlazovi su pičići,tvoji su pizdeki,a moji su pičke...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 31/12/2010 : 14:22:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:

quote:

quote:

pardon,mamlazovi su pičići,tvoji su pizdeki,a moji su pičke...

ok. mamlazovi su fakat male pičke, moji su pičke vulgaris, a tvoji pičke maximus..
i jooooj, pa svi znaju da tovari govore pićići, a ne pičići

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 31/12/2010 : 14:28:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by mr murdoc

Moji klinci od 5 i 8 godina su puno pametniji od pokretaca i puno sudionika ovog topica .

Ajde, rađe baci još neki recept....

Edited by - paro on 31/12/2010 14:32:49
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 31/12/2010 : 14:38:53  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by mr murdoc

Ajde, rađe baci još neki recept....

Biti ce Boromire

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 31/12/2010 : 17:00:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:

Vi meni opet nabijate nesto sto nisam rekao.Zabole me bas za homoseksualce,neka rade sta hoce,ne mrzim ih ne odobravam ali nisam preterano ni protiv.Opet neka svako ima svoj izbor i neka radi sta hoce.Ovde se ne radi o tome nego o usvajanju deteta dva homoseksualca.Ako dva odrasla coveka imaju izbor i ako zele da budu homoseksualci da li taj izbor ima i to dete koga oni usvoje?Da li ima izbor i da li moze da kaze ja ne zelim da zivim u takvoj porodici koja nije normalna i prirodna.NEMA.Samo ce jednog dana shvatiti sta se oko njega desava i verovatno mu nece biti nimalo prijatno zbog toga.

Neka djeca imaju oca i majku, neka samo oca, neka samo majku, neka samo babu i strica. Neka će imati dvije majke ili dva oca.
Tko smo mi da kažemo šta je normalno i da sudimo. Po meni je jedino važno da se o djetetu propisno brine, koja konfiguracija roditelja će to raditi, nije važno...
Ono što je tebi nije normalno i prorodno, nekome jeste i obratno.
A možda bi djete odgojeno od istospolnih roditelja imalo upravo zato bolji i otvoreniji pogled na svijet i život...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

tomislav.baretic
Average Member

Croatia
516 Posts

Member since 12/12/2007

Posted - 31/12/2010 : 18:51:32  Show Profile Show Extended Profile  Send tomislav.baretic a Private Message
pa ja sam nosio mrežaste čarape i šminku, čak me je i žena šminkala, pa nisam derpe (valjda)

e da i opet ću sad, iza tri kralja, sve do pepelnice

volim grad koji tece...
Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000