pozdrav, zanima me dal isam ja jedini ili ima još takvih, dakle kad pročitate strip stavite ga an policu i više ne čitate? ili iam takvih koji jedan strip pročitaju po deset puta?
Press any key to quit or press any other key to continue
naravno da ima stripova koje sam procitao i po deset puta(Divovi dobra i zla i jos neke epske Zagijeve epizode, kao i prvih dvadesetak DD brojeva-izmedju ostalih), ali, vecinu ipak samo jednom
naravno da ima stripova koje sam procitao i po deset puta(Divovi dobra i zla i jos neke epske Zagijeve epizode, kao i prvih dvadesetak DD brojeva-izmedju ostalih), ali, vecinu ipak samo jednom
no bar neko :) ima ljudi koji me pitaju pa što radiš sa tim stripovima kad ih pročitaš? ja reko pa čitam ih iznova... onda ispadnem luđak
gomile mojih sam procito samo jednom, i sigurno ih vise nikad necu pogledat. neke Dylanove, Zagorove i Ken Pakerove sam procito mnogo puta, i jos cu ih citati... ali velicinu samo jednom :(
Veliku vecinu - vise puta. Pre svih Dilana, kod koga svaka epizoda pre ili kasnije, dodje na red za ponovno citanje. E sad, od kvaliteta iste zavisi da li ce ostati samo na 2x ili ne.
A zavisi, ima epizoda koje sam procitao jednom i gotovo sam siguran da necu nikada vise jer mi nisu nista posebno, ostavio sam ih i nek stoje dok ne dodje naredna generacija... :) Dok recimo ima epizoda (tipa "Morska Strava", "Otocka skupina" ili epizode s "Mortimerom")koje sam procitao barem po 3-4 puta do sada i sigurno cu ih kad-tad citati opet ;)
Ima stripova koje bih mogao citati svakog dana po jednom. NPR. Opasne Navike. Mnogo toga sagledas iz drugog ugla posle drugog citanja (Nadziraci). Dungeone (Tvrdje) sam citao po tri puta jer je svaki put smesno. :) A ima onih i koje ni taj jedan put nisam bas morao. :)
Priče koje sam najviše puta pročita su Morska Strava (Zagor) i Posljednji Val (Nathan Never). Remek-djela talijanskog stripa.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Pročitam neki strip po prvi put čim ga kupim i ostavim ga da se "paca" na polici godinama, pa kad dođe do toga da izvadim poneki strip i tupo gledam u naslovnicu (i ne mogu se nikako sjetiti radnje), ponovo ga pročitam... Eto, luđak! :)
In his madness the King brought about the destruction of his kingdom, and would have killed everyone in it had not his royal guards turned on him and put him out of his misery. His torment was not yet at an end, for Leoric returned as The Skeleton King...
Kao klinac uglavnom sam čitao zagora i bleka, kasnije mister no-a. Neke sam citao više puta a listao na stotine puta pa su onda postali znate kakvi.Sačuvao sam ih do dana današnjega i žao mi ih je prodati.Ipak su bili dio djetinjstva. Ionako ne vrijede neke novce ali su mi pri srcu.Imam ih i koje sam osobno kupovao (prvi vlasnik) kad bi mi djed dao onu crvenu novčanicu od mislim 100 dinara. Kad se samo sjetim kakve sam noćne more imao sa raznim čudovištima iz zagorovih stripova!Joj. Danas imam brdo toga za pročitati po prvi put i nadam se da ću do penzije uspjeti tako da ću onda imat vremena za mlade ženske
Pročitam neki strip po prvi put čim ga kupim i ostavim ga da se "paca" na polici godinama, pa kad dođe do toga da izvadim poneki strip i tupo gledam u naslovnicu (i ne mogu se nikako sjetiti radnje), ponovo ga pročitam... Eto, luđak! :)
ima nas ima
ima nas ima
što zar i ti?