ovo je stvar s puno duha loše je snimljena (to se zbilja moglo puno bolje) ali ima duha i simpa je prenesen Zagor na film. Imamo skok preko metka, udarac spojenim rukama (kako se to već zove)...ma, da su ga bolje snimili bilo bi jebeno :D
inače, ideja s filmom je odlična. Zanima me samo da li si ikada išta snimao? Iole dobru stvar snimiti znači potrošiti mjesec, dva dana vremena što je u slučaju u kojem jedna osoba živi u Splitu, druga u Zagrebu, treća u Munchenu poprilično teško. Do sada sam snimao hrpu stvari (promidžbenih filmova, dokumentaraca, spotova) i za sve treba jako puno vremena, volje i truda. Glupo je imati dobru ideju a loše je ralizirati. Tome treba pristupiti ozbiljno.
ja bi da glumim ekog trapera koji jede sunku,,, naravno o trosku produkcije . Verujte mi da ne mogu puno pojesti
Traper Masni koji ne može puno pojesti? Onda ću ja glumiti trapera Grančicu koji može, također na račun produkcije!
In his madness the King brought about the destruction of his kingdom, and would have killed everyone in it had not his royal guards turned on him and put him out of his misery. His torment was not yet at an end, for Leoric returned as The Skeleton King...
Dugo mi se vrzma u glavi ova ideja a to je da se stripofili sa svih foruma udruzimo i napravimo Zagor Film(ili film o nekom drugom strip junaku naseg detinjstva),mislim da imamo toliko energije(ako se uzme u obzir koliko je poneki uzaludno trose svadjajuci se,a vidimo da je zivot nekad toliko kratak.Mislim da bi ovim projektom ostavili trag koj ce tesko moci da se izbrise i time bi dokazali da nam je strip ipak navrh svega.Za pocetak nebi bilo lose da se prebrojimo i da vidimo koliko nas je spremno da zrtvuje svoga slobodnog vremena (koga je sve manje)za ovakav jedan projekat.U nadi da ce ovo kad tad zaziveti ostanite mi pozdravljeni uz parolu SVI STRIPOFILI UJEDINITE SE!
1Euro, je li si to zbilja ti?
Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
A ako Bog da nabacio bi jos 5 kila kad bi se poceo aktivno bavit time za svoju kategoriju lomin kosti...ovdje u zadru svi neki teskasi nitko manje od 80 kila pa moran s njima trenirat kad njih dobijam na sparinzima zamisli sto bi bilo s nekim tko je moje kategorije :D
A ako Bog da nabacio bi jos 5 kila kad bi se poceo aktivno bavit time za svoju kategoriju lomin kosti...ovdje u zadru svi neki teskasi nitko manje od 80 kila pa moran s njima trenirat kad njih dobijam na sparinzima zamisli sto bi bilo s nekim tko je moje kategorije :D
dođi do međimurja, pa da iskušamo
Press any key to quit or press any other key to continue