Nemaš najave za Bleka, Marka, AF Klasik, AF extra, AF superklasik, Maxmagnus, Diabolik? Priče Broja Jedan?
Napis'o sam gore Bonelli, SC ( nije stalo u naslov topica ), znači samo Mark i Blek bi mogli proći... Ja ih ne kupujem ( samo Mark specijale ), pa neznam točno šta i kad izlazi.
Ako se nekom bude dalo nek' napravi popis Marka i Bleka za 2011-tu pa cu dodati...
kako 3 specijala zagora??? u italiji izlazi 1 godišnje. znači trebao bi k. kolumbo i jedan koji će iduće godine u italiji izaći... ili sam nešto propustio???
- Tajna Kristofera Kolumba -- jedini stari specijal, valjda ide u drugom mjesecu - Rudnik utvara -- najavljeni spacijal za 2011-tu u Italiji - Nemilosrdan lov -- najavljeni kolorac iz redovne serije povodom 50 godina ( u šestom mjesecu u Italiji )
Do sada je Ludens kolorce izdavao kao specijale pa pretpostavljam da ce tako i ovog.
zagor gigant prolaz izmedju svetova izacice u maju u italiji povodom 50 god zagora..ocekujemo da ce i kod nas vrlo brzo biti objavljen,verovatno u jesen 2011
Cuo sam za to samo nisam znao za naslov. Hvala na informaciji
ja još uvijek sumljam da se pod nickom Quebrasco krije veliki broj jedan,tj,Bradonja osobno...jedino da je Quebrasco neki vrač ili prorok pa datume dobiva bacanjem pilečih kosti u vatru.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Svaka cast majstore.Stvarno pogadjas stripove u dan,al mene zanima gde se izgubi moj omiljeni junak.U proslogodisnjoj najavi stoji 05.12. Mister no 60 Ubijte Ota Krugera.Nema tog stripa,i izgleda nece ni izaci ove godine,tako da ce se verovatno poremetiti i cela najava mister noa za 2011.Al sta da se radi.Nemoj samo da ga ukinu.Sad mi se cini da dolaze dobre epizode...
Nadam se da ce u toku 2011 izaci sve sto je Quebrasco predvidio. Ovim tempom Texu i Mr.No-u ce trebati jos pet godina da stignu Veseli cetvrtak, a zao mi je samo sto je vesli cetvrtak onako usporio sa ova dva junaka.
Napomena: Popis ispod ne predstavlja sluzbeni izdavacki plan Ludensa / Strip agenta, nego moje pretpostavke o izdanjima koja bi trebala izaci do kraja 2011-te godine. Ludens / Strip agent -- "Izdavacki plan" 2011 ( Bonelli, SC )
...
Martin Mystere maxi:...........005 ,................................39,00 kn (20.07.2011)
Koje bi priče trebale izać u Maxi izdanju???
I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away I'm working on a dream And I know it will be mine someday......
Napomena: Popis ispod ne predstavlja sluzbeni izdavacki plan Ludensa / Strip agenta, nego moje pretpostavke o izdanjima koja bi trebala izaci do kraja 2011-te godine. Ludens / Strip agent -- "Izdavacki plan" 2011 ( Bonelli, SC )
...
Martin Mystere maxi:...........005 ,................................39,00 kn (20.07.2011)
ne bi bilo lose da se u maxiju pojave one epizode sa oznakom"bis"!mislim da je jedna vec preskocena kod regularne serije!
...
ne bi bilo lose da se u maxiju pojave one epizode sa oznakom"bis"!mislim da je jedna vec preskocena kod regularne serije!
...
Samo da ne improviziraju previše.
evo spiska brojeva sa oznakom"bis": 107 115 119 127 139 206-preskocen kod s.agenta komotno mogu da se ubace u 2 maxija!
kupio...pročitao...pogriješili naslov...trebao je biti "objašnjavanje šta je bilo u prvoj epizodi, pa zatim objašnjavanje šta je bilo u drugoj epizodi, pa objašnjavanje šta je bilo u trećoj epizodi i malo objašnjavanja u sličici šta će biti u slijedećoj" ...buratini kriminal...naravno da nam je zagor na samom kraju još objasnio šta se zbilo sa sophinim brakom...
čudesno je da je taj turbo dosadnjaković glavni urednik zagora...u trilijardu epizoda što je napisao stvorio je jedan lik koji pamtimo iliti mortimera...i upropastio golem broj povrataka zanimljivi likova...užas.
"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?"