Ziki, uzeo si sjajne stripove - meni su Potočići i Putovanje u Italiju dve najbolje kolorke od prvih 6 (ove novije još nisam uzeo). A samo mi ni nije jasno kako si uspeo da nabaviš Svagdanju borbu 1 ? Tog stripa odavno nema ni za lek - što se tiče samog albuma, videćeš i sam, jedan od najboljih koje je Fibra izdala, a i jedan od najboljih ikad!
Danas sam malo pretraživao Zlatkove police u najboljoj namjeri da uzmem još jedan komplet Svagdanje za rođendanske poklone i stativa. Bio sam siguran da sam je vidio prošli put ali Ziki je bio brži :). I neka, sigurno će se brzo vratiti po dvicu. Ja se počastio Negro Blancom pa sam sad na 49 stripova.
22 za sada... Od izdatih u planu je još 8. Interesantni su rezultati. Mislio sam da mnogo više forumaša kupuje Fibrina izdanja. Od "1 - 5!" do "imam sve!" trenutno ima 68 glasova. Jednom rečju - sekta!
Ziki, uzeo si sjajne stripove - meni su Potočići i Putovanje u Italiju dve najbolje kolorke od prvih 6 (ove novije još nisam uzeo). A samo mi ni nije jasno kako si uspeo da nabaviš Svagdanju borbu 1 ? Tog stripa odavno nema ni za lek - što se tiče samog albuma, videćeš i sam, jedan od najboljih koje je Fibra izdala, a i jedan od najboljih ikad!
Danas sam malo pretraživao Zlatkove police u najboljoj namjeri da uzmem još jedan komplet Svagdanje za rođendanske poklone i stativa. Bio sam siguran da sam je vidio prošli put ali Ziki je bio brži :). I neka, sigurno će se brzo vratiti po dvicu. Ja se počastio Negro Blancom pa sam sad na 49 stripova.
Bio je brz Ziki, ali bogami i ja nisam bio mnogo sporiji!
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Anto evo ako te interesuju moje kupovine. Dao sam lepe pare za Girls - Luna brothers deluxe izdanje. Danas sam kupio Svagdaju borbu 2. Za vreme ovog popusta cu uzeti Tehnooceve, Mort Cindera i Aldebaran. Skupi stripovi pa da iskoristim popust na njih. Ako te jos sta zanima slobodno pitaj.
Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste
Dal neko zna cene Fibre u radnji belog puta ? Tj dal su iste kao u darkwoodu ?
Da ne lupam...cene su kao u darkwoodu (ili sa vrlo malom razlikom), ali za članove je 15% na osnovne cene. Što se tiče lupanja, to se odnosi na to koji članovi imaju popust (vip ili gold). Ja sam pre Novaka pazario par komada, i kao vip imao 15% na osnovnu cenu. Koliko sam skapirao ovaj popust je stalni popust za članove a ne "posledica" Fibrine akcije u januaru..... Izbor nažalost nije veliki, i onoga što ima, ima po jedan, dva komada. Inače treba naleteti u prvom trenutku jer su izloženi na polici i svako ih pretura kako stigne (bitno za one koji jure savršeno stanje).
Originally posted by Collector Koliko sam skapirao ovaj popust je stalni popust za članove a ne "posledica" Fibrine akcije u januaru.....
To je dobra informacija. Ipak verujem da su ti stripovi namenjeni da se malko prosiri publika, tako da je kontraproduktivno da ih pokupujemo mi koji vec znamo za njih.
Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste
Spaghetti Brothers 1-6 Eternaut Orka sve izuzev From Hell, Biljeske za Ratnu Pricu i Autocesta Sunca (koju imam u Besna Kobila izdanju) Kolorke koje imam : Potocici, Covjek s Filipina, Zasto sam Ubio Pierrea, Putovanje u Italiju, Odgoda, Muchacho, Aldebaran, Put u Italiju, Vam
Ukupno, znaci, 36, ako umem brojati.
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Za sada 24 komada (Alvar Mayor 1-4, El Nino, Vam, Aldebaran, Pet bagdadskih pripovedjaca, Bijeli lama, Negro Blanco 1-2, Kolekcionar, Light&Bold, Hodocasnik zvijezda, Altai&Johnson, Sharaz-De, Mort Cinder, Che, From Hell, Ivanpiire, OHF, Eternaut, Tehnoocevi 1-2) i u planu je jos nekoliko.