Choices:
sumrak saga-pomrcina
The Expendables(placenici)
Legion
Saw 7
Wolfman
Predators
Harry Potter and the Deathly Hallows Part I
Inception
Clash of the Titans
Kick-Ass
A Nightmare On Elm Street
Iron Man 2
Robin Hood
Shrek 4
Prince of Persia
Who Can Vote? Only Members can vote. You need to register or be logged in to vote.
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Da, da bi sastavio ovakvu listu trebalo je mnogo predanosti, strpljenja i znoja, ali na kraju se sve isplatilo. Ovom prilikom želio bih da se zahvalim roditeljima, prijateljima, kumovima i svima ostalima koji su doprinijeli da jedna ovakva lista ugleda svijetlo dana.
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
i da, ja sam glasao za strah u ulici brijestova, po meni katastrofa od filma... ali puno ljudi mi reklo da je bio dobar, pa sam ga zato tamo stavio, o ukusima se ne raspravlja, ako želiš glasaj ako ne ne moraš, nemoj zato zezat
Press any key to quit or press any other key to continue
Od ovih odozgo, glaso sam za Robin Hood (najvece razocaranje godine, i potpuno nepotrebna verzija ovog legendarnog junaka, Crowe je bio toliko los u ulozi da mi je Kevin Costner nedostajo dok sam ovo gledo)
Ja sam glaso za SAW. Ja osobno smatram da je SAW trebao stati nakon trećeg djela jer su svi poslje toga presipanje iz šupljeg u prazno sa užasno glupavim zapletima koji vrijeđaju inteligenciju gledatelja. A vrhunac svega je stavljanje zadnjeg djela u 3D valjda zato da se malo podigne gledanost.
SAW jeste grozan, pogotovo onaj zadnji sto je bio u 3D, ja umalo nisam povratio gledajuci ga u kinu. Puno grozniji film od "Srpskog Filma" ako mene pitas. Good choice, Andrej
Ja sam glaso za SAW. Ja osobno smatram da je SAW trebao stati nakon trećeg djela jer su svi poslje toga presipanje iz šupljeg u prazno sa užasno glupavim zapletima koji vrijeđaju inteligenciju gledatelja. A vrhunac svega je stavljanje zadnjeg djela u 3D valjda zato da se malo podigne gledanost.
Trebali su stati nakon drugog.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Ja osobno smatram da je SAW trebao stati nakon trećeg djela jer su svi poslje toga presipanje iz šupljeg u prazno sa užasno glupavim zapletima koji vrijeđaju inteligenciju gledatelja.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
SAW jeste grozan, pogotovo onaj zadnji sto je bio u 3D, ja umalo nisam povratio gledajuci ga u kinu. Puno grozniji film od "Srpskog Filma" ako mene pitas. Good choice, Andrej
dao bi mu prolaznu ocjenu, ali bih se složio da je katastrofa kaj su ga prikazali u 3D-u. ko neka igrica izgleda...