Author |
Topic  |
|
DacDiesel
New Member

Croatia
144 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 21/05/2003 : 08:47:23
|
Ljudi moji, pa ovaj site je sjajan. Nesto najbolje sto se istinskom ljubitelju stripa moze dogoditi i pokloniti.Naime, samo nakon 24 sata od objave maila s trazenim stripovima 3 ljudi mi salju trazene stripove,koje neke godinama bezuspjesno pokusavam naci,kako bi nadopunio svoju kolekciju i barem nakratko se vratio u djetinstvo, kada sam ih i sam prvi puta citao.Strasno mi se svida sto postoji kompletan katalog s naslovnicama svih brojeva iz Zlatne Serije i Lunov Magnus Stripa.Izgubio sam skoro 2 dana dok sam sve to poskidao i napravio(uz veliku pomoc moje supruge(RIBY-THANKS))kompletan katalog u Wordu.Katalog za vjecnost, katalog do kraja zivota.Samo tako naprijed i istinski pozdrav svim ljubiteljima stripova.
P.S.Gdje se mogu skinuti wallpaper-i od Zagora za desktop P.P.S.Pozdrav Napoleonu Trecem,Guffy-u i Maloj Sireni!!!
|
|
Markos
Webmaster

Croatia
29747 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 21/05/2003 : 11:42:37
|
quote: Originally posted by DacDiesel
Ljudi moji, pa ovaj site je sjajan. Nesto najbolje sto se istinskom ljubitelju stripa moze dogoditi i pokloniti.Naime, samo nakon 24 sata od objave maila s trazenim stripovima 3 ljudi mi salju trazene stripove,koje neke godinama bezuspjesno pokusavam naci,kako bi nadopunio svoju kolekciju i barem nakratko se vratio u djetinstvo, kada sam ih i sam prvi puta citao.Strasno mi se svida sto postoji kompletan katalog s naslovnicama svih brojeva iz Zlatne Serije i Lunov Magnus Stripa.Izgubio sam skoro 2 dana dok sam sve to poskidao i napravio(uz veliku pomoc moje supruge(RIBY-THANKS))kompletan katalog u Wordu.Katalog za vjecnost, katalog do kraja zivota.Samo tako naprijed i istinski pozdrav svim ljubiteljima stripova.
P.S.Gdje se mogu skinuti wallpaper-i od Zagora za desktop P.P.S.Pozdrav Napoleonu Trecem,Guffy-u i Maloj Sireni!!!
Ah. Svako toliko se netko pojavi sa ovakvim mailom i odmah dobijem volju da idem nesto novo raditi, nesto novo dodavati:-) Hvala ti na pohvalama, to mi (nam) je jako bitno. Wallpapera jos nemamo, bit ce nesto valjda.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
Posted - 21/05/2003 : 18:21:47
|
za pocetak bi bila dovoljna nova naslovnica extra DD
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvaćas? |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17915 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 21/05/2003 : 23:27:16
|
pazi se KOS-a
Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam! When there's no more room in hell, the dead will walk the earth. |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
|
|
Topic  |
|