Ma,dzaba Della Monica,brbljivije vampire koji se vataju,svadjaju,prepiru i ne izgledaju uopste opasno,neces nigde naci! Tuko Ramirez bi nabio cevku Rakosiju u usta i nervozno progundjao:"Ako mislis da ujedas,ujedaj!Ne pricaj..."
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Originally posted by pravedni Ako se ne varam,to je nesretni DArcangelo...
Da. On je
on je tu najmanji problem
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Nisam do sad imao priliku da procitam taj specijal. Steta sto su toliko losa misljenja o njemu, a i taj crtez mi se definitivno ne svidja, ali ipak je to Zagor i kolekcija mora biti popunjena
Stvarno je loš taj specijalac Divlja horda, ali kolekcija s rupama nije kolekcija...
Aj napisi ukratko o cemu se radi nisam procitao a nevolim ic na recenzije ako nisam procitao strip...
Zagor i Chico nalaže leš Metisa... Odmah potom sretnu lika koji ga je ubio (ostaje mi u sjećanju njegova rečenica "sto puta je zaslužio smrt"), on im ispriča kako prati bandu Metisa koji su mu oteli ženu i tako... Zagor mu, naravno, pomaže... Slabo se sjećam detalja, čitao sam ga kad je izašao (2009), a neće tako skoro doći na red za "drugo čitanje"... Uglavnom, ako ti je bitna dobra priča, Moretti nije na nivou (ovo mu je premijera na Zagoru?), a tek crtač...D'arcangelo, jedan od 3 meni najlošija Zagorova crtača...
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!