Nas nekoliko Darkvudskih forumasa je imalo jedinstvenu privilegiju i cast da bude pozvano na specificno hodocasce koje se nije smelo propustiti - razgledanje preko 20.000 stripova koje brizno gaji i neguje nas dragi kolega forumas Max.
A sa druge strane zida, podjednako oniricna kolicina stripova, revija, casopisa, kataloga, lifleta, separata, fanzina, unikatnih potpisanih festivalskih uradaka – svega sto ima veze sa stripovima. Konstatovali smo da Maxu fali samo neki strip na kineskom – ali ga je uredno izvadio sa police!!!
“Zabavnici” uredno poredjani i sa ostavljenim mestom za brojeve sve do 2028. Nadam se da ce se vanzemaljci snaci gde treba da ih redjaju nakon sto mi svisnemo 2012...
Uredno zavedena evidencija, koja "samo" sadrzi: naziv, kolicina, cena, gde, kako, pod kojim okolnostima je strip nabavljen, kurs marke/evra na dan kupovine, prosecna plata tog meseca… Ne verujem da ovako nesto vidjate cesto.
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Jedina primjedba (ako smijem uopće upotrijebiti tu riječ kraj ove savršene kolekcije) se odnosi na građevinski dio. Mislim da je Max mogao upotrijebiti malo deblje drvo za police jer se postojeće već primjetno krive pod težinom stripova. Ovaj dio sa soft coverima, ZS i LMS nije poblematičan, međutim HC-i su kao olovo. Nekakva panelka od 3 cm bi tu bila bolje rješenje.
U svakom slučaju, naklon!
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Naravno, Marjan je uvek raspolozen za pricu, samo ako Martinu ne mrzi da dodje do Beograda.
Ja mislim da bi ti mogao da budeš Martinin vodič do Marjana, ali i po Beogradu na neki afterparty. Inače, ovo je kolekcija koja je definitivno najbolja od svih koje sam video i uživo i na slikama ili čuo od drugih. Jedina moja zamerkica je što nema tvrdokoričenog Nadzirača.A i nisam video u kakvom su stanju Zlatne godine MM i Kada je Miki bio mlad.Takođe, pretpostavljam da su mu MP Valianti i Srednj. zamak u HC-u?
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud