forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Autorski izlog
 Tetovaža - zamolba
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

www2
Senior Member

Croatia
1059 Posts

Member since 11/02/2009

Posted - 13/01/2011 : 10:59:08  Show Profile Show Extended Profile  Send www2 a Private Message  Reply with Quote
Dakle stvar je sljedeća....već se nekoliko godina odlučujem na tetovažu i stvar koja mi se mota po glavi stalno je Zagorova ptica....

Kako sam ja to zamislio je sljedeće:

http://img526.imageshack.us/f/copy20of20zagor20znakap4.jpg/

....zanemarite ovu plavu pozadinu jedino što me zanima je sama ptica te kružnica sa ova 4 izdanka
....tetovaža ide na oba lista na nogama
....slika je ista na obje noge samo što je na jednoj crno ispunjena ptica i okolo nje ide kružnica normalno a na drugoj nozi bi ispunjen bio prostor između kružnice do rubova ptice dok bi sama ptica bila prazna

Zamolba je sljedeća.....da li možete vi crtači guru-i probati te dvije varijante nacrtati pa da vidim kako bi to ispalo i u slučaju da mi se stvarno dopadne odletim do nekog salona za tatto i to riješim.

NAPOMENA!

Svaka nova ideja i crtež koji odstupa od gore navedenih ideja je dobrodošla.

The sea was angry that day, my friends - like an old man trying to send back soup in a deli.

Edited by - www2 on 13/01/2011 10:59:50

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 13/01/2011 : 11:21:10  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
zasto ne probas transformaciju zagorove ptice np. da bude izduzena . pa da ide sa lista na stopalo sa gornje strane :) to bi mi veca fora bila

feka
Go to Top of Page

dupli
Senior Member

Croatia
1077 Posts

Member since 26/11/2009

Posted - 13/01/2011 : 11:23:51  Show Profile Show Extended Profile  Send dupli a Private Message  Reply with Quote
Najbolja ti je kombinacija tvoje dvije slike. Prazna ptica i prazan krug.
Nemoj čovječe, budi pametan. Da je Zagorova ptica tolika fora onda bi je i Zagor istetovirao, a ne nosio na majici.
Zagor se nosi u srcu, a ne na koži.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 13/01/2011 : 11:42:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Tetovaže na nogamo mi uvijek izgledaju bezveze (pogotovo na listovima). Kao da tu ne pripadaju, kao da je netko ublatio noge.
Zagor ptica mi izgleda odlično za tetovažu, ali na lopatici ili ramenu...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 13/01/2011 : 12:15:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Ako volis napravi nedavno jedan poznanik napravio je na ramenu znak od mister noa
Go to Top of Page

www2
Senior Member

Croatia
1059 Posts

Member since 11/02/2009

Posted - 13/01/2011 : 12:47:17  Show Profile Show Extended Profile  Send www2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by feka82

zasto ne probas transformaciju zagorove ptice np. da bude izduzena . pa da ide sa lista na stopalo sa gornje strane :) to bi mi veca fora bila

Nisam siguran da kužim šta želiš reći ali kao što rekoh otvoren sam za sve opcije

The sea was angry that day, my friends - like an old man trying to send back soup in a deli.
Go to Top of Page

www2
Senior Member

Croatia
1059 Posts

Member since 11/02/2009

Posted - 13/01/2011 : 12:48:09  Show Profile Show Extended Profile  Send www2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dupli

Najbolja ti je kombinacija tvoje dvije slike. Prazna ptica i prazan krug.
Nemoj čovječe, budi pametan. Da je Zagorova ptica tolika fora onda bi je i Zagor istetovirao, a ne nosio na majici.
Zagor se nosi u srcu, a ne na koži.

A sad....o ukusima se ne raspravlja

Go to Top of Page

www2
Senior Member

Croatia
1059 Posts

Member since 11/02/2009

Posted - 13/01/2011 : 12:49:08  Show Profile Show Extended Profile  Send www2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

Tetovaže na nogamo mi uvijek izgledaju bezveze (pogotovo na listovima). Kao da tu ne pripadaju, kao da je netko ublatio noge.
Zagor ptica mi izgleda odlično za tetovažu, ali na lopatici ili ramenu...

Vidiš meni jedino list uvijek pada na pamet.....ovo ostalo mi je too much....

Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 13/01/2011 : 13:18:47  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by www2

quote:
Originally posted by feka82

Nisam siguran da kužim šta želiš reći ali kao što rekoh otvoren sam za sve opcije

Mislio sam da nije ,bas kao sto izgleda zagorov znak , nego da ga malo zavrnemo , izduzimo , kao da korov izgleda ( ali ne bas kao korov , to je usporedba ) . Takva tetovaza bi isla od kraja lista gdje i jest misic , pa niz nogu i zavrsila na stopalu s gornje strane . Nadam se da sam ti pojasnio .

feka
Go to Top of Page

bisley
Senior Member

Croatia
1194 Posts

Member since 08/06/2005

Posted - 13/01/2011 : 14:11:05  Show Profile Show Extended Profile  Send bisley a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10520 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 13/01/2011 : 14:56:13  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Član Zagor-te-nay ti ovako nešto ima na ramenu.
Meni skroz dobro kako to kod njega izgleda pa probaj njega kontaktirat i dobit eventualno koji savjet.

Inače, ni meni se ne sviđaju baš previše tetovaže po nogama.
Rame, koliko god bilo kliše, je najbolje misto za ovakvu tetovažu.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8291 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 13/01/2011 : 15:35:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
sve je to ludilo i to će dobro izgledat

samo jesi li vodija računa koliko će koštat uklananje tetovaže ako kojim slučajem ti tetovaža dosad i poželiš je se riješit.
cijena uklanjanja tetovaže ti je 800 - 3000 kn po tretmanu zavisno o veličini tetovaže. a za skinit jednu takavu treba ti od 9 do 12 tretmana.

sad kad si upoznat s cijenama , koje ti ja se nadam neče trebat samo mogu reč SRETNO i da če ispas ludilo

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

il cattivo
Average Member

Croatia
862 Posts

Member since 25/05/2005

Posted - 13/01/2011 : 15:52:15  Show Profile Show Extended Profile  Send il cattivo a Private Message  Reply with Quote
A bogati, pa kako mu može zagor dosaditi?
Nije to JNA ili Sidro iz mornarice tetovaža, ili ime neke djevojke...htjedoh reći nije Zagor prolazna stvar.;-) Zagorov orao je simbol pravde. :)

To really live you must almost die
And it happened just that way with me
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8291 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 13/01/2011 : 16:00:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
ja sam samo navea koliko će ga koštat uklanjanje tetovaže, da se kasnije ne kaje ka jedan moj prijatelj koji je na glagoljici istetovira ime cure, za koju se nada da će bit njegova i ništa od toga

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29624 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 13/01/2011 : 16:06:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
pa to je na glagoljici
uvijek moze tvrditi da pise nesto drugo!
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 13/01/2011 : 16:49:14  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message  Reply with Quote
ja imam istetovirano T, sam sam sebe tetovirao rotring tusem i iglom i koncem. Kad imas 13 godina i ludu glavu mozes gadno da se zajebes. I da se otuujes, sva sreca nisam imao problema sa time

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

www2
Senior Member

Croatia
1059 Posts

Member since 11/02/2009

Posted - 13/01/2011 : 17:08:40  Show Profile Show Extended Profile  Send www2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bisley

hmmmmmm....doooobra

al samo da ne bude zabune tatto ne ide tako nego s stražnje strane noge/lista

http://farm2.static.flickr.com/1061/538764380_152f002d60_o.jpg

http://drewbrophy.com/site/wp-content/uploads/2008/07/1-drew-tiki-tattoo-on-guy-in-ocean-city-md.jpg

.....ovo ja samo lagani google bio nisu to moje tetovaže

Go to Top of Page

www2
Senior Member

Croatia
1059 Posts

Member since 11/02/2009

Posted - 13/01/2011 : 17:10:05  Show Profile Show Extended Profile  Send www2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by split85

sve je to ludilo i to će dobro izgledat

samo jesi li vodija računa koliko će koštat uklananje tetovaže ako kojim slučajem ti tetovaža dosad i poželiš je se riješit.
cijena uklanjanja tetovaže ti je 800 - 3000 kn po tretmanu zavisno o veličini tetovaže. a za skinit jednu takavu treba ti od 9 do 12 tretmana.

sad kad si upoznat s cijenama , koje ti ja se nadam neče trebat samo mogu reč SRETNO i da če ispas ludilo

Nema mi to što dosaditi ili da požalim.....sam znak nije nikakva provokacija ili ime ljubavi ili šta ja znam što......mogu požaliti jedino ako ne ispadne dobro ....ali zato i postam ovdje da mi crtači pomognu

Go to Top of Page

bisley
Senior Member

Croatia
1194 Posts

Member since 08/06/2005

Posted - 13/01/2011 : 20:49:38  Show Profile Show Extended Profile  Send bisley a Private Message  Reply with Quote
Radio sam nekoliko godina u studiu za tetoviranje, pa samo nekoliko dobronamjernih savjeta.
Postoji mat i sjajna boja. Razlika se vidi nakon nekoliko mjeseci. Postoje boje koje iziđu iz kože nakon nekoliko godina, tako da se tetovaža ne mora ni izvlačiti ni brusiti koža, ako se želiš riješiti slike (ni pretetovirati). Neki dan je bilo na tv da su (nisam zapamtio ime boja),boje za tetoviranje japanskog proizvođača kancerogene, te da su povučene sa tržišta. Cijena se kreće zavisno od dužine tetoviranja, odnosno 1 sat - 50 eura, 2 sata - 100 eura itd. Većina majstora NIKAD ne koristi čistu crnu boju jer nakon nekog vremena dobije zelenkastu nijansu zbog boje kože, u posudicu sa tušem se kapne kap vode... Postoji još dosta tih stvari ali sam zaboravio jer odavno ne tetoviram...
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10520 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 14/01/2011 : 00:08:55  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by split85

ja sam samo navea koliko će ga koštat uklanjanje tetovaže, da se kasnije ne kaje ka jedan moj prijatelj koji je na glagoljici istetovira ime cure, za koju se nada da će bit njegova i ništa od toga

Zato i ne triba tetovirat pizdarije.
Šta se imena tiče, tetovira bi eventualno ime svoga diteta, ali žene a pogotovo cure nema šanse.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22346 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 18/01/2011 : 18:56:50  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Meni skroz dobro kako to kod njega izgleda pa probaj njega kontaktirat i dobit eventualno koji savjet.

.

yup. Kod njega je odlicno ispala.
Nemoj na nozi, to rade samo zene.
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7661 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 18/01/2011 : 19:19:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

.

Ja imam tetovažu na nozi, kao i npr. Ivano Balić, Davor Dominiković, Usher, Ville Vallo, Jon Bon Jovi...

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22346 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 18/01/2011 : 19:29:45  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by selanne

quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

.

Ja imam tetovažu na nozi, kao i npr. Ivano Balić, Davor Dominiković, Usher, Ville Vallo, Jon Bon Jovi...

ne znam ko su svi ti, ali Bon Jovi ima tetovaze i na rukama.
Noge dolaze samo u obzir ako su druga mjesta popunjena.
Usher je derpe.
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7661 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 18/01/2011 : 20:00:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Nisam rekao da Bon Jovi nema tetovaže na rukama, a ako ne znaš tko je Ivano Balić : on je hrvatski rukometni reprezentativac kojeg je Međunarodna rukometna federacija proglasila najboljim rukometašem u povijesti.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

goran split
Junior Member

Croatia
388 Posts

Member since 21/09/2010

Posted - 18/01/2011 : 22:06:16  Show Profile Show Extended Profile  Send goran split a Private Message  Reply with Quote
sta se tice stripova istetovira bi jedino sir olivera,al nisan siguran koliko bi to imalo smisla :)
e i kad se jednom tetoviras,nema povratka,ne gine ti bar jos par komada :D,ubiti zavisi o financijskom stanju.da imam love cili bi se isara.

stršljen spašen
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000