Nista neobicno... Jedan moj drug je pre par godina dao punu putnu torbu stripova, mahom texa zs u intervalu od 500 do 900 i nesto dnevnikovog martija u intervalu od 70 do 100, sve glanceri za Dzeremaju - Sekta i to u mekom povezu... Ja danas taj strip ne mogu da prodam po ceni od 400 din (oko 35 kn)... No, necu vise offtopic. obecavam... Ovo sam samo napisala da razumem da je nekim ljudima stalo da nabave nesto i da njima to nesto i vredi mnogo vise u odnosu na realnu cenu tog predmeta... Pa i ja se nekad ubrajam u takve...
Super je...al' pocetna cena je sasvim ok...pa stoga i ne treba imati neke vece zamerke na opis :-)
"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta. Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom
pogotovo fascinantno je LMS 7 i 21 rezerva nije dostignuta ufufuf
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
bar je stavio sliku i rekao da je za pet...to je njegovo mišljenje jel valjda boljih nije vidio...pošteno...bilo bi nefer da je reko za pet a da nije stavio sliku..sad svi znaju kaj za čovjeka znaći pet...možda on računa ocijene stripova do deset...)))
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Bas sam juce pricao sa palestincom dobar covek. Jbg covek sam skuplja Dilana i zna koliko je tesko naci taj broj, ako uspe da ga proda po toj ceni ok , ako ne nikom nista.
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
"Znam da je cena žilava, ali je i broj takav... Ima dosta kolekcionara kome fali samo ovaj broj!!! Ima više njih kome fali i ovaj broj, dosta je redak. Jako ga je teško naći, naročito u ovakvom stanju!!! Da vidimo kome više fali... :)"
Covek je pokusao pa da vidimo.
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
pogotovo fascinantno je LMS 7 i 21 rezerva nije dostignuta ufufuf
naići će netko,pa će kupit,ne sumnjam...a možda i neće...
pravi milan tarot
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.