Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Meni se svidja ova naslovnica, cak sad vise nego ona iz ZS ... Naime, u ZS pola tih hipnotisanih ljudi nema na slici kao ni one osvetljene kuce u daljini, izgleda da je ovaj oker tip sa crvenim šeširom isecen i priblizen zagoru ...
Inace, cudna podudarnost, danas smo ja i Mr. Brooks dosli do zakljucka da je na toj epizodi u ZS napravljena stamparska greska na celom tirazu (Fali ono SERIJA na zutoj traci sa leve strane) ... bas me zanima da li neko ima taj strip bez te greske ? ranije nikada to nisam primetio
Pa zar se samo meni ne sviđa ova naslovnica:((( Jednostavno mi ova naslovnica ne leži i uz SD extra 58 mi je nekako najgluplja. Prvo što mi upada u oči je glupi način držanja pištolja, za kim se Zagor okreće ako je poluvampir ispred njega, zašto su ono troje ljubičasti???
Pa zar se samo meni ne sviđa ova naslovnica:((( Jednostavno mi ova naslovnica ne leži i uz SD extra 58 mi je nekako najgluplja. Prvo što mi upada u oči je glupi način držanja pištolja, za kim se Zagor okreće ako je poluvampir ispred njega, zašto su ono troje ljubičasti???
Previse analiziras, brate dragi, ne mora biti realisticno, samo mora izgledat strasljivo. Ovo je ipak Zagor, zar to sve sada treba da ima potpunu logicnost?
Mrš gamadi Ima nas šta koristimo livu ruku bolje nego desnu Šalin se, uglavnon drago mi je da je Zagor napokon izaša... Predugo je prošlo.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud