2. Iz koje godine su albumi: Tarzan (Decje novine) - crtani film, ne ona glupa serija, Nindza kornjace, Diznijeva galerija - mali album, Asterix (Marketprint), Blek, Robotek, Nindja, The LOTR - The two towers (Merlin)????
2. U vezi Tarzana, na mom albumu napisane su 2 godine: 1976 i 1982...
- 1976 godine u inostranstvo su premijerno prikazani crtani filmovi Tarzana, pa ne verujem da je tada izašao kod nas ovaj album u izdanju Dečjih Novina. Možda 1976 godine je izašao u izdanju Paninija. Vidi moj uporedni popis Tarzanovih epizoda na: http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=13402
- 1982 godina mislim da je prava godina kada kod nas je izašao ovaj album u izdanju Dečjih Novina. Iduće 1983 godine sećam se jednog incidenta: "Tada sam krenuo u prvi razred osnovne škole i sam skupljao ovaj album i sam naučio napamet brojeve svih 400 sličica Tarzana i kada mi je učiteljica zapljenila oko 200 duplih sličica jer sam ih nosio u školi. Neko je rekao da znam napamet svih brojeva od Tarzana, ali učiteljica nije verovala i mi smo se dogovorili da zadrži sve duple sličice za sebe, ako pogrešim u samo jednu sličicu. I obrnuto, pokazala je broj sličice i da ja objasnim šta ima nacrtano na tu sličicu. Namesto na predaje, ona je odabrala 30-tak sličica i sve sam ih pogodio i još isto u 4 druga razreda koje su bile u istoj generaciji u školi i nisam pogrešio. Naravno, učiteljica mi je vratila sve duple sličice." [/quote]
----------------------
Imam dva različita albuma Tarzan, drugačiji je tisak-štampa (ponatis), papir je u unutranjosti različit, jedan je bolj grub-lošiji, različita su i godišta(gledaj sliku),i napis na naslovnoj-kolofon dole, je drugčiji.
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Ja mogu ponuditi ova dva albuma,za razmenu,lovu idr Strumfovima fale 69 slicice,ispao je srednji list od heftalice,i malo su smrljane unutrasnje korice Zivotinsko carstvo,fale 8 slicica od 250,i on se razdvojio od korica na poklon 18 kesica praznih Strumfova,24 slicica za neki drugi album strumfova,i Djecja enciklopedija iz191 ,extra odradjena,izdavac matica srpska.
Daj nadji mi negde The Smurfs prazan dobro ocuvan album ali na srpskom.. Imam na slovenackom popunjen, ali koji ce mi to.. Skupio sam nekako set slicica ali mi fali prazan album...
Daj nadji mi negde The Smurfs prazan dobro ocuvan album ali na srpskom.. Imam na slovenackom popunjen, ali koji ce mi to.. Skupio sam nekako set slicica ali mi fali prazan album...
Ja sam skoro gledao moj album Fifa 2006 i primetio sam da imam zalpljene 2 fals slicice. Obratite pazju na boje ukrajinske zastave kod Timoscuka Sva sreca pa je ove slicice lako nabaviti na spletkomatu
Ako nekoga zanima polupopunjen album EURO 2004 (Panini) neka baci pogled:
I ja sam mislio da je neke graska nastala prilikom stampanja, ali sam pre par dana cuo pricu da je dosta slicica za Fifa 2006 falsifikovano. Zbog toga sam i pregledao album.
I don't care to belong to a club that accepts people like me as members.
I ja sam mislio da je neke graska nastala prilikom stampanja, ali sam pre par dana cuo pricu da je dosta slicica za Fifa 2006 falsifikovano. Zbog toga sam i pregledao album.
Kao i za album FIFA 2002 - Korea & Japan. Pregledaj slicice i u tom albumu. Za FIFA 2006 su piratske slicice masovno radjene. Mogu lako da se prepoznaju po kvalitetu slike i po bojama. U kutijama sa piratskim slicicama nije bilo grbova reprezentacija. Njih pirati nisu mogli da odrade tako da lice na originalne slicice pa bi se lako provalilo da su fals.