Originally posted by The Hammer of Hell Svaki strip je komercijala, i svaka glupa primjedba koja odbije i 5 kupaca kod domaćih izdavača je pad prometa od nekoliko postotaka. Samo naprijed.
A rjesenje je "neka svi sute" ili "zatvorimo forum"?
Mislim da čak i je. Stvarno mi se u zadnje vrijeme čini da forumi ne služe ničemu.
Ali da nije bilo npr. ovog foruma, mislim da bi svega bilo puno manje. Nas, izdavaca, izdanja, festivala itd.
Moram stati na manhunterovu stranu. Poprilicno suvisao komentar. Odlican serijal koji se razvukao na 29 nastavaka i kod kojih se u zadnjih 5-6 koje sam citao pocelo osjecati da bi ga trebalo konacno zavrsiti, sad se siri na jos x podserijala i nastavaka. Totalno nepotrebno. Mada, komercijalan je bio i nekad i danas.
Mislim da je najveci pad prometa kod izdanja koja se uopce ne spominju po forumu, a ima ih.
Priča me je prijatno iznenadila (mada, hej, ionako se prepričavaju događaji koje znamo od ranije), i ako uporedimo početak ovog story-arca sa onim od Jolana, ovo mi izgleda mnogo bolje. Crtež je dobra kopija Rosinskijevog, a čitava atmosfera vuče na onu iz perioda zemlje Ka.
Čekam već sledeća dva nastavka najavljenih za ovu godinu.
Jean Van Hamme prodaje prava Thorgal Najavljen krajem 2009 Jean Van Hamme koji je prestao Thorgal . Od tada, mnogo vode potekle u more. Čak i kad izdavači lombardne promijenio puno na brodu razini. Mi smo ga imali ovdje već kratko. Sada u svojoj 72. Van Hamme smatra vrijeme zrelo za prava Thorgal prodati. On ne Lombard, ali s medijima Udjeli , kišobran skupinu koja izdavača Lombard i Dupuis i Dargaud čuti. Prema strip novinar Didier Pasamonik u L'Agence BD , ekvivalent od sedam godina paušalnom iznosu tantijema. Sporazum uključuje ekstra-vizualne i merchandising prava. U slučaju filmskog projekta off terenu, ali, opet s Van Hamme prolazi banke. Od prošle godine postalo poznato da serija Thorgal u narednih nekoliko godina će se pojaviti u COMBI. Ne samo da glavni slijed po Grzegorz Rosinski i Yves Sente , ali i kao skup nekoliko spin-off serije. Kriss na jednom od prvih Valnor po Giulio De Vita i Sente je pokrenuta. Ove godine, sedam-dio spin-off vučica i Aaricia ruskog umjetnika rimski Surzhenko i Yann . Iznad te vidjeti ploču s nadolazećeg albuma.
Jean Van Hamme prodaje prava Thorgal Najavljen krajem 2009 Jean Van Hamme koji je prestao Thorgal . Od tada, mnogo vode potekle u more. Čak i kad izdavači lombardne promijenio puno na brodu razini. Mi smo ga imali ovdje već kratko. Sada u svojoj 72. Van Hamme smatra vrijeme zrelo za prava Thorgal prodati. On ne Lombard, ali s medijima Udjeli , kišobran skupinu koja izdavača Lombard i Dupuis i Dargaud čuti. Prema strip novinar Didier Pasamonik u L'Agence BD , ekvivalent od sedam godina paušalnom iznosu tantijema. Sporazum uključuje ekstra-vizualne i merchandising prava. U slučaju filmskog projekta off terenu, ali, opet s Van Hamme prolazi banke. Od prošle godine postalo poznato da serija Thorgal u narednih nekoliko godina će se pojaviti u COMBI. Ne samo da glavni slijed po Grzegorz Rosinski i Yves Sente , ali i kao skup nekoliko spin-off serije. Kriss na jednom od prvih Valnor po Giulio De Vita i Sente je pokrenuta. Ove godine, sedam-dio spin-off vučica i Aaricia ruskog umjetnika rimski Surzhenko i Yann . Iznad te vidjeti ploču s nadolazećeg albuma.
možeš li mi, molim te, reći (čini mi se da sam negdje pročitao da si kupio one Cinebookove Thorgale) je li ova Cinebookova izdanja prate originalnu numeraciju? Gledao sam u popisu naslovnica originalnu numeraciju te ovu Cinebookovu i ne poklapaju mi se pa me to malo buni. Čini mi se da je bilo nekog govora da jedan izdavač prati priču kronološki pa me zanima je li to Cinebook i da li se zato numeracija ne poklapa sa originalima?
Cinebook ide kronološki a ne po datumu izlaženja.Pa je njihov prvi album Child of star 7 po datumu izlaženja a drugi Aricia-14 po datumu izlaženja.Također Cinebook nije objavio prva dva albuma jer se s onim sedmim mijenja Thorgalov origin i prva dva albuma se više ne uklapaju. http://www.cinebook.co.uk/index.php?cPath=183&osCsid=08fae1627bd043cde815668ffcc9eecd Ispočetka su išla po dva albuma skupa a sad izlazi pojedinačno.Format je manji od A-4 i ima meke korice.
Cinebook ide kronološki a ne po datumu izlaženja.Pa je njihov prvi album Child of star 7 po datumu izlaženja a drugi Aricia-14 po datumu izlaženja.Također Cinebook nije objavio prva dva albuma jer se s onim sedmim mijenja Thorgalov origin i prva dva albuma se više ne uklapaju. http://www.cinebook.co.uk/index.php?cPath=183&osCsid=08fae1627bd043cde815668ffcc9eecd Ispočetka su išla po dva albuma skupa a sad izlazi pojedinačno.Format je manji od A-4 i ima meke korice.