da, meni uz Kuču užasa jedna najboljih, dobro gura taj kol.Zagor, ako Bernard u roku pola godine ne izbaci kol.izd.Zagora Ludens, počinjem sa nabavkom tih knjiga...nisu savršene ali su odlične.
Preporučio bih ti da nabaviš knjige, po meni su skoro izvanredne.Laurenti se nekome sviđa, a nekom ne, ali to nema nikakve veze sa Veselim četvrtkom, bolje je da imaju nekog iz Zagorovog tima ko to radi za njih, nego da nemaju.Unutra su ionako lepe, plastificirane originalne naslovnice.Što se tiče Laurentija, on je po meni majstor dočaravanja atmosfere, jedino kao što neko reče, trebalo bi malo da podšiša Zagora. Papir ovog izdanja je odličan, kao i otisak, velika razlika u odnosu na kiosk izdanja, a eto na samom početku ta razlika je bila mnogo manja.Neki opet zameraju za slike na hrbatu, a opet ja kažem ne možeš mešati kvalitet izdanja sa odabirom naslovnica za to, a svakako je bolje da ima nešto, nego ništa. Tempo je odličan i čak za određeni broj godina ako se ovako nastavi može da se u neku ruku smanji zaostatak i za Zagorom extra.
Hvala za preporuke, sve sam više na tome da to uzmem u kompletu, malo sam bio skeptičan kad sam vidjeo prvu knjigu ali kako sada sve klapa ne vidim razloga da to ne uzmem, jer ionako imam sve od Zagora...priznajem da nisam počeo uzimat odmah jer sam sumljao u obstanak serijala i uopšte VČ, ali kako izgleda da su se stabilizovali, sve me više taj serijal napaljuje.... Od Bernarda i onih koji nešto znaju ionako nikakve informacije o Ludens kol.Zagoru...da je to najavio Libellus nebi posumljao da če to i izdat, ali kad Bernard odgovori sa....možda,vidjet čemo,neznam,možda i hoče....ko nebi popiz....dio? Veseli ima nedostatke ali u komunikaciji sa čitateljima jako je izpred Ludensa i SA,što i nije priznajmo teško.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
VC je za dvije godine izdao 15 knjiga, sto je nevjerovatan tempo i za svaku pohvalu. Pitanje je koji ce tempo drzati Ludens. Sve ispod 4 knjige godisnje(sto znaci 15 knjiga za ca. 4 godine-jos uvijek duplo sporiji od VC) je lose, a sumnjam da ce imati brzi tempo.
Tempo jim je taman pravi, 7 knjiga na godinu je ok....koji broj originala zahvača ta 15 tica...iz Laurentijeve naslovne teško mi pogodit koji su tu originali unutra.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Originally posted by King Warrior Pitanje je koji ce tempo drzati Ludens. Sve ispod 4 knjige godisnje(sto znaci 15 knjiga za ca. 4 godine-jos uvijek duplo sporiji od VC) je lose, a sumnjam da ce imati brzi tempo.
Da se radi o bilo kojem drugom stripu potpisao bih. Ali zagor i alan ford, cisto sumnjam da ce izlaziti sporo ako budu izlazili.
Ove 4 naredne priče koje Dnevnik svojevremeno nije objavio, plus ona prethodna sa Seminolama, su mi nekako jako primamljive.Prvo Zagorovo malo dalje putovanje, period kada je Zagor kao strip počeo da hvata puni zamah, a te priče bile nešto sasvim novo i zanimljivo.
Ove 4 naredne priče koje Dnevnik svojevremeno nije objavio, plus ona prethodna sa Seminolama, su mi nekako jako primamljive.Prvo Zagorovo malo dalje putovanje, period kada je Zagor kao strip počeo da hvata puni zamah, a te priče bile nešto sasvim novo i zanimljivo.
Da, u stvari od priče Zarobljenici Crvene veštice kreće to Zagorovo putovanje, i osim priče Skriveni grad sve ostale su odlične
Ja imam knjigu 1 i knjigu 2 u prvom izdanju, kupljene su na onom sajmu knjiga kada su prvi put izasle u prodaju. Ja sam ih 100 puta pregledao i sve mi je Ok sa njima ... na sta se tacno zalite kada kazete da su prva i druga knjiga losijeg kvaliteta i zasto ih menjate za reprinte ?
Ja imam knjigu 1 i knjigu 2 u prvom izdanju, kupljene su na onom sajmu knjiga kada su prvi put izasle u prodaju. Ja sam ih 100 puta pregledao i sve mi je Ok sa njima ... na sta se tacno zalite kada kazete da su prva i druga knjiga losijeg kvaliteta i zasto ih menjate za reprinte ?
Imam dvije. "Slomljeno koplje" i "Ljudi iz močvare", a fali "Zagorova osveta".
Sve je u redu u tvojoj knjizi. U knjizi 4 je naslovnica za Zagorovu osvetu. Naslovnice idu zajedno sa odgovarajucim delom price, a ne kao sto je bilo kod italijana.