Poll Question:
Posto u podforumu stripovi laufaju vec neke teme o reckama, stavit cu ovaj poll ovdje, da se pravi manja zbrka, a i zato jer SBE recke dominiraju na sajtu. Primjetio sam da dosta ljudi u komentarima pise kako ne shvata pojedine stvari sto su se desile u stripu i slicno, uglavnom neke stvari koje su objasnjenje u recenziji. Zbog toga pitanje, da li uopste citate recenzije ili nakon procitanog stripa jednostavno date ocjenu i komentar hajde da vidimo, samo iskreno
Choices:
ne citam recke, ali ostavljam ocjene i komentare
uvijek procitam recku prije nego sto ostavim komentar
ne citam recke
Who Can Vote? Only Members can vote. You need to register or be logged in to vote.
Uvijek pročitam recenziju prije nego ostavim komentar i ocjenu. Ako nisam pročitala strip onda samo pogledam ocjene i pogledam kakav je crtež ako ima slika.
Veoma retko udjem u taj odeljak gde su recenzije, slabo me interesuje taj deo sajta, vise volim diskusije na forumu...ipak procitam tu i tamo po koju, ali retko ostavim komentar i ocenu... Znaci, uglavnom ne citam recke.
Uvek prvo procitam recenziju pre nego sto ostavim komentar i uglavnom u svom komentaru, osim sto napisem misljenje o stripu o kojem se radi, trudim se da prokomentarisem i samu recenziju i neke cinjenice iz nje.
Veoma retko udjem u taj odeljak gde su recenzije, slabo me interesuje taj deo sajta, vise volim diskusije na forumu...ipak procitam tu i tamo po koju, ali retko ostavim komentar i ocenu... Znaci, uglavnom ne citam recke.
Isto, osim što nikad ne ostavljam komentare i što sam ranije čitao recke mnogo više.
JA ne bih glasao, zato sto vecinom citam recenzije, a ne ostavljam komentare. Te opcije nema. Inace, po mom misljenju, bez recenzija, sajt ne bi ni imao neku svrhu.
Pročitam recenzije stripa koji me zanima, ne čitam recenzije tipa "Veliki Blek protiv blabla", "Zagor labla", samo neke epizode koje me po čitanju zainteresuju. A komentarišem retko kad.
Prije ostavljanja komentara uvjek procitam recenziju, mada se zna vrlo cesto desiti da procitam recenziju za strip koji nisam citao pa ako me ona zainteresuje uglavnom ga na kraju i procitam...
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!