forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Burza stripova - potražnja
 zagor redovni 1-100
 New Topic  Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

sumohrvat
Advanced Member

4032 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 24/01/2011 : 03:23:53  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
dakle,treba mi Zagor redovni od 1-100 jer mi ih uništila gospoda koja su došli na ljetovanje kod mene :)
moraju biti apoteka glanc
Treba mi jedna jedina sličica iz Paninijevog albuma WC 2006 Germani.
Broj 293. Luis Figo
Plaćam suhim zlatom

Edited by - sumohrvat on 27/08/2012 21:47:42

PRIMOŠTEN 123
Junior Member

410 Posts

Member since 29/12/2009

Posted - 24/01/2011 : 11:33:02  Show Profile Show Extended Profile  Send PRIMOŠTEN 123 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sumohrvat

jel ima tko album sa samoljepljivim sličicama povodom Olimijade u Sarajevu....Bilo je nešto između albuma i neke verzije "čovječe ne ljuti se", koliko se sjećam....Po mogućnosti da je barem solidna četvorka i naravno popunjen

Imam negdje samo je korišten igralo se na njemu očuvan za solidnu trojku!
Go to Top of Page

boris84
Starting Member

91 Posts

Member since 11/09/2010

Posted - 24/01/2011 : 13:14:57  Show Profile Show Extended Profile  Send boris84 a Private Message  Reply with Quote
Ako sumohrvat slucajno nece da kupi taj losije ocuvan, ja bih ga uzeo!
Go to Top of Page

PRIMOŠTEN 123
Junior Member

410 Posts

Member since 29/12/2009

Posted - 24/01/2011 : 13:16:40  Show Profile Show Extended Profile  Send PRIMOŠTEN 123 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by boris84

Ako sumohrvat slucajno nece da kupi taj losije ocuvan, ja bih ga uzeo!

O.K.samo da odem za vikend do Primoštena pa ti se javim
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4032 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 24/01/2011 : 14:35:25  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
pa ja bi ga iskreno uzeo,naravno ako se dogovorimo za cijenu....Mislio sam sačekati još koji dan da vidim ako se netko ne pojavi sa dobrom četvorkom,možda glancerom....ali ako se već pojavila konkurencija ja bih da se dogovorimo na pm što ne znači da se potraga za kvalitetnijim primjerkom ne nastavlja...tako da se slobodno javite i dalje
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4032 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 24/01/2011 : 15:44:18  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Evo,napisao si da ideš za vikend do Primoštena....Dakle,ako do tada ne stigne album bolje kvalitete pokušat ćemo se dogovoriti...Ja se nadam i uspjeti na obostrano zadovoljstvo :P
Go to Top of Page

PRIMOŠTEN 123
Junior Member

410 Posts

Member since 29/12/2009

Posted - 24/01/2011 : 16:37:20  Show Profile Show Extended Profile  Send PRIMOŠTEN 123 a Private Message  Reply with Quote
Sve kombinacije mi odgovaraju lako se dogovorimo kad ga pronađem i pošaljem ti slike.Naravno sumo imaš prednost.
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4032 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 24/01/2011 : 16:45:24  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
budi milostiv za moj bankrotirani džep :P
Go to Top of Page

boris84
Starting Member

91 Posts

Member since 11/09/2010

Posted - 24/01/2011 : 17:22:00  Show Profile Show Extended Profile  Send boris84 a Private Message  Reply with Quote
Samo da javno naglasim, da sumohrvat ima apsolutnu prednost.
Ukoliko on slucajno odustane, tada na scenu stupam ja :-)

Pozdrav za sumohrvata i i primosten 123
Go to Top of Page

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 24/01/2011 : 17:43:48  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message  Reply with Quote
imam preko 50 duplikata zivih slicica i sve kartice za igru
i nekoliko albuma prosecne ocuvanosti 4/4+/5-/5+
jednom fali 12 slajbi
drugom trideset pet
dva su puna(ova za 5-/5+
kakav album...probajte naci sken na internetu,nema sanse
nesto o albumu(istorijat),nema sanse
zasto samo za ovaj album takvo neinteresovanje??????
ali ima na netu da se nadju podatci o karikaturistima sto su crtali ove divne slajbe....
inace album je izasao u martu 1984...kod nas u Beogradu je skupljalo veoma malo ljudi,jer je album iz privatno/drzavne naklade i kesice su bile izuzetno skupe...bio je na kioscima do avgusta 1984...posvecen tadasnjim dvema aktuelnim olimpijadama u sarajevu(zimska)i letnjoj u Los Andjelesu....
ima 100 kartica za igru sa kockicama na posteru br.2
album je izasao u nakladi od 22.000(ovo je proverena cifra tiraza)za celu Yugoslaviju
u kesici su bile dve slajbe(jedna meksa sa pozadinom i opisom olimpijca koji je nekad ili u tadasnje vreme dobio medalju)a jedna kartonska tvrdja za igru
kesice ovog albuma su nesto veoma retko,cak redje i od kesica alana forda
predivan album iz predivnog vremena
pozdrav ucesnicima foruma
p.s.ako znate jos neke pojedinosti,ovde ih pribelezite

Isuse Hriste sine Boziji,pomiluj me gresnog
Go to Top of Page

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 24/01/2011 : 17:52:55  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message  Reply with Quote
ako smo se dobro razumeli,trazi se album OLIMP(u karikaturi)
ili album S VUCKOM NA OLIMPIJADU???

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 24/01/2011 : 18:02:24  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kosmajac

imam preko 50 duplikata zivih slicica i sve kartice za igru
i nekoliko albuma prosecne ocuvanosti 4/4+/5-/5+
jednom fali 12 slajbi
drugom trideset pet
dva su puna(ova za 5-/5+
kakav album...probajte naci sken na internetu,nema sanse
nesto o albumu(istorijat),nema sanse
zasto samo za ovaj album takvo neinteresovanje??????
ali ima na netu da se nadju podatci o karikaturistima sto su crtali ove divne slajbe....
inace album je izasao u martu 1984...kod nas u Beogradu je skupljalo veoma malo ljudi,jer je album iz privatno/drzavne naklade i kesice su bile izuzetno skupe...bio je na kioscima do avgusta 1984...posvecen tadasnjim dvema aktuelnim olimpijadama u sarajevu(zimska)i letnjoj u Los Andjelesu....
ima 100 kartica za igru sa kockicama na posteru br.2
album je izasao u nakladi od 22.000(ovo je proverena cifra tiraza)za celu Yugoslaviju
u kesici su bile dve slajbe(jedna meksa sa pozadinom i opisom olimpijca koji je nekad ili u tadasnje vreme dobio medalju)a jedna kartonska tvrdja za igru
kesice ovog albuma su nesto veoma retko,cak redje i od kesica alana forda
predivan album iz predivnog vremena
pozdrav ucesnicima foruma
p.s.ako znate jos neke pojedinosti,ovde ih pribelezite

Jos sinoc sam hteo da mu kazem da te kontaktira ,,,,mislim da treba da otvoris svoj topik o albumima ,,mislim da niko nije kompetentniji od tebe za taj topik.....pozdrav druze..

Nema,nema niko tako lepe dragane.
Go to Top of Page

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 24/01/2011 : 18:32:20  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message  Reply with Quote
Tebi i tvojoj porodici sve najbolje uz pozdrav HRISTOS SE RODI
Jesi li kompletirao ono o cemu smo pricali prosli put u Pevcu???

Go to Top of Page

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 24/01/2011 : 18:37:07  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message  Reply with Quote
I nemoj da me javno hvalis,pocrveneh covece....
ja sam samo skroman decko koji voli ove stvari...a ima ljudi koji me tuku za po 100,150,200 albuma...doduse polupunih :-))
ja sam ovu pricu oko albuma zaokruzio zanavek, Marko...
ja sam sada miran...
ja sam sada oslobodjen bede...
ja sada levitiram
ja sam sada srecan...
pozdrav

Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4032 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 24/01/2011 : 20:11:37  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Moram priznati da se ja malo slabije razumijem u albume sa samoljepljivim sličicama.Naravno,ako nisu albumi vezani za Svjetska prvenstva...Ovog albuma se sjećam u magli jer sam tada imao 5 godina...Ja bih molio kosmajca da pojasni razliku izmedju dva albuma koja je naveo...Ja sam mislio na album koji je mogao poslužiti i kao igraća ploča za nekakvu verziju čovječe ne ljuti se...I nisam shvatio iz teksta,dal on ima albume koje je voljan prodati ili se samo hvali svojom ličnom kolekcijom :P
Go to Top of Page

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 24/01/2011 : 20:35:54  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message  Reply with Quote
ma matori nema potrebe da se hvalim nego sam navodjenjem broja primeraka ovog albuma samo pokazao kako neko moze da se razboli od skupljanja ovih stvari...pogledacu da li imam jos neki rinfuz ali bar da je ocuvan za 4/4+ pa cu ti javiti bas na ovaj topic...
razlika albuma

OLIMP album izasao od 100 slicicnih polja(poster I)
dobija se i (poster II)koji ima nacrtanu stazu za trcanje,razne igre,bacanje koplja,plivanje,i ostale discipline...pa trebaju i kockice obicne,i u kombinaciji sa njima mozez sa nekim da izvlacis kartice(ima ih 100)...sam album sa zalepljenih prvih 100 karikatura ne vredi nista jer kompletan je jedino uz kartice...na karticama su samo zivotinje od medveda do majmuna i dabra.....
ovo je jedan od najlepsih albuma u zadnjih 40 godina(veruj mi sta sam sve video,bar kod nas...)

S`VUCKOM NA OLIMPIJADU
bela naslovnica sa Vuckom,retrospektiva takmicara koji ce se utkrivati na raznim olimpijskim disciplinama u Sarajevskim ZOI-ma na zimu 1983/1984
album izasao u decembru 1983 u nakladi od preko 50.000 primeraka a prestao da izlazi u februaru 1984...zaista lep album,nije u karikaturi,jer se radi o standardnim fotografijama takmicara,disciplinama,olimpijskom stadionu,Sarajevu,maskoti Vucka u mnogobrojnim pozama i disciplinama...prelep album...sa dosta slicica

Ja sam takodje imao sest godina kada sam skupljao i jedan i drugi album,i sto je najlepse sacuvao bas onaj prvi OLIMP,malo izguzvan naravno,koji sam licno sakupljao...
jedan mali nevini kuriozitet...secam se da sam za jednu/dve slicice OLIMPA morao dati po jedan alan ford,marti misteriju ili neku diznijevu keramicku figuricu...kesice su bile skupe,slicice su skupljali stariji kulovi iz kraja i mi klinci sa njima...ali i neke komsije preko 50 godina starosti...kazem ti album ima prizvuk malog umetnickog dela jer ih je radio Pero Pismestrovic(ukucaj pretrazivac i pogledaj gospodina dobro),istarska se naklada bas pokazala,dok su Miljenko Lepsic i Marosevicka zasluzni za dizajn i grafiku...izdavac Vilko Tezak
zapamti za OLIMP
album se sastoji iz tri dela
1)cetiri strane,papirne sa 100 polja za lepjenje karikatura
2)cetiri strane,papirne sa uputstvima gde se sve na posteru III nalaze staze,olimpijski bazen,razna uputstva itd(veoma vazan deo)
3)poster br.IIImasna tvrda hartija sa iscrtanim olimpijskim komplexom
uzmes kockice,uputstvo,dobrog druga i vratis se u detinjstvo...prijatno

p.s.album OLIMP bez stavke broj 2) nije kolekcionarski niti ikakav primerak...mislim potpun...i naravno bez 100 kartica..pozdrav

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 24/01/2011 : 20:49:49  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:

ma matori nema potrebe da se hvalim nego sam navodjenjem broja primeraka ovog albuma samo pokazao kako neko moze da se razboli od skupljanja ovih stvari...pogledacu da li imam jos neki rinfuz ali bar da je ocuvan za 4/4+ pa cu ti javiti bas na ovaj topic...
razlika albuma

Ma ima potrebe vidis da vecina ljudi ne zna nista o tom a ti nam isprica celu istoriju,,zato da ne bih pricali o albumima na deckovom topiku ,,otvori ti topik ,,ja bih stvarno voleo da ima taj topik da se prica o albumima (mozda i ima nisam siguran)...Inace kompletirao sam skoro sve jos jedan album i jedna kesica i cao....Sa stripovima se jos borim ,,sta cu kad sve skupim nece mi biti zanimljivo,,,svrati kad otopli malo da pijemo kafu ..pozdrav jos jedan .......Sumo druze izvini malo sto smo cavrljali ovde... i tebi pozdrav....

Nema,nema niko tako lepe dragane.
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4032 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 24/01/2011 : 21:12:46  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Ispričavam se ako je ovo sa hvaljenjem ispala neuspješma šala,nije mi bila namjera...Samo nisam bio shvatio iz teksta jel imaš namjeru prodavati album ili ne...Iskrena zahvala za pojašnjenja,stvarno respekt za poznavanje albuma....Ne mogu vjerovati da netko tko je generacijski meni toliko blizak ima toliko informacija o tom albumu.Najiskrenije....I ne,nikako ne može smetati konverzacija ovakvog poznavatelja albuma na ovom topicu tako da slobodno nastavite :P
Veliki pozdrav sa mora....
Go to Top of Page

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 24/01/2011 : 21:34:09  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message  Reply with Quote
za Marka Radulovica
hvala na pozivu u Pevac..cim otopli malo cujemo se ovde preko inboxa pa se dogovaramo...pozdrav

za sumohrvat
matori,zaljubljenost u ovaj HOBI pocinje kada neumereno pocnes da cenis ove stvari(sto nije dobro,al je opet jebi ga nevino,bez prevare/a),i nekako idealizujes ove stvari...verovatno zbog detinjstva..pa udari seta...pa se okrenes..pa si vec zatrpan stvarima koje nisu samo deo tvog detinjstva vec i tvog oca,pa dede,pa pradede...tad shvatis da si se razboleo....jer,najlepse je kad postavis blokadu i skupis samo ono sto si uistinu i sam skupljao...pa sta ce mi vise,cemu trka za albumom recimo iz Nemacke iz tamo nekih 20-ih godina...ali cemu,stvarno..
kad bi ti video albume koje su ozbiljne zemlje izdale u periodu 1900-1930 poceo bi da se zaljubljujes,jer i ove stvari kao i svake druge su pored slicica,boja,lepka,izguzvanih i vristavih korica,mrlja od kafe,cokolade,hrane i kojecega,odisu setom izgubljenog vremena,graje male dece koja su scucurena popunjavala te albume vadivsi slicice iz raznih bonbona,cokoladica...i tako..malo po malo...ti pocnes da skupljas godine,decenije,proslo vreme...to je ono sto je zajebano..sto niko nece da prizna...zal za izgubljenom mladoscu...za trenutkom koji je davno promenio moj zivot...o recima koje se roje negde u detinjstvu...letnjih gluposti...zimskih prica,crtaca u 7:15 ujutro pre skole pa uvece u 19:15 pre prvog dnevnika za odrasle...skupljanja Sare Kay,i nespretnog lepljenja istih slicia sa majkom u Karadjordjevom parku 1981(sa svega tri godine),preko Sport Bilija,Strumpfvova,Olimpa do Snorkijevaca,Zagora,Rekorda i Paje...
taj mix proslosti i sete je omamljujuci...udahnes ga,rasiris po organizmu i vec si zarazen...tu je vazno znati granicu...jer ako je predjes,casa se puni sve sa novim uzbudjenjima skupljanja kolekcije,nadopunjavanja,skupljanja zivih slicica,kesica,narudzbenica,informacija i ponovnog prozivljavanja mladosti....ali tu je zamka...a onda praznina...emotivna istrosenost..seta se potiskuje..kao da sazrevas..i nista..albumi su u kesicama,regalima,kutijama raznih boja..i gle cuda postaju odjednom ono sto su uvek i bili...
samo trag nestalog vremena...samo ponekad bljesnu iz svojih odela da kazu da su postojali..danas je meni to sasvim dovoljno..jer mi se odavno znamo,zar ne?

p.s.rekoh ti ako nadjem jos neki rinfuz(dobro ocuvan a skoro popunjen album)javljam ti bas ovde...pozdrav

Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4032 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 25/01/2011 : 00:28:29  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
čovječe....ja ima da te ugostim ovde kod sebe na ljetovanju i slušam ove priče o albumima :P
Go to Top of Page

boris84
Starting Member

91 Posts

Member since 11/09/2010

Posted - 25/01/2011 : 01:36:31  Show Profile Show Extended Profile  Send boris84 a Private Message  Reply with Quote
quote:

za Marka Radulovica
hvala na pozivu u Pevac..cim otopli malo cujemo se ovde preko inboxa pa se dogovaramo...pozdrav

za sumohrvat
matori,zaljubljenost u ovaj HOBI pocinje kada neumereno pocnes da cenis ove stvari(sto nije dobro,al je opet jebi ga nevino,bez prevare/a),i nekako idealizujes ove stvari...verovatno zbog detinjstva..pa udari seta...pa se okrenes..pa si vec zatrpan stvarima koje nisu samo deo tvog detinjstva vec i tvog oca,pa dede,pa pradede...tad shvatis da si se razboleo....jer,najlepse je kad postavis blokadu i skupis samo ono sto si uistinu i sam skupljao...pa sta ce mi vise,cemu trka za albumom recimo iz Nemacke iz tamo nekih 20-ih godina...ali cemu,stvarno..
kad bi ti video albume koje su ozbiljne zemlje izdale u periodu 1900-1930 poceo bi da se zaljubljujes,jer i ove stvari kao i svake druge su pored slicica,boja,lepka,izguzvanih i vristavih korica,mrlja od kafe,cokolade,hrane i kojecega,odisu setom izgubljenog vremena,graje male dece koja su scucurena popunjavala te albume vadivsi slicice iz raznih bonbona,cokoladica...i tako..malo po malo...ti pocnes da skupljas godine,decenije,proslo vreme...to je ono sto je zajebano..sto niko nece da prizna...zal za izgubljenom mladoscu...za trenutkom koji je davno promenio moj zivot...o recima koje se roje negde u detinjstvu...letnjih gluposti...zimskih prica,crtaca u 7:15 ujutro pre skole pa uvece u 19:15 pre prvog dnevnika za odrasle...skupljanja Sare Kay,i nespretnog lepljenja istih slicia sa majkom u Karadjordjevom parku 1981(sa svega tri godine),preko Sport Bilija,Strumpfvova,Olimpa do Snorkijevaca,Zagora,Rekorda i Paje...
taj mix proslosti i sete je omamljujuci...udahnes ga,rasiris po organizmu i vec si zarazen...tu je vazno znati granicu...jer ako je predjes,casa se puni sve sa novim uzbudjenjima skupljanja kolekcije,nadopunjavanja,skupljanja zivih slicica,kesica,narudzbenica,informacija i ponovnog prozivljavanja mladosti....ali tu je zamka...a onda praznina...emotivna istrosenost..seta se potiskuje..kao da sazrevas..i nista..albumi su u kesicama,regalima,kutijama raznih boja..i gle cuda postaju odjednom ono sto su uvek i bili...
samo trag nestalog vremena...samo ponekad bljesnu iz svojih odela da kazu da su postojali..danas je meni to sasvim dovoljno..jer mi se odavno znamo,zar ne?

p.s.rekoh ti ako nadjem jos neki rinfuz(dobro ocuvan a skoro popunjen album)javljam ti bas ovde...pozdrav

Divno je pronaci ovakve ljude, koji sa istim zarom i zeljom razmisljaju o albumima i slicicama. Moj fanatizam za albumima i slicicama, poceo je sa albumima: KAPETAN MIKI, ITALIJA 90, EVOKSI, NINDZA KORNJACE... bila je to ta cuvena i famozna 1990. godina u kojoj sam imao punih 6 godina. Dan po dan, mjesec po mjesec, godina po godina... sakupio sam u svojoj kolekciji preko 250 razlicitih albuma, mahom sportske tematike, ali i nekih meni licnih idola i uspomena iz djetinjstva. Za Olimpijadu u Sarajevu sam nekako posebno vezan, ni sam ne znam zasto... ali od najranijih djecijih dana, kada je moja prva igracka bila GUMENI VUCKO... bio sam nekako isprepleten sa ovom predivnom maskotom. Da li je slucajnost sto sam rodjen bas za vrijeme Olimijade u Sarajevu (februar 1984) stvarno ne znam, ali godinama pokusavam da pronadjem ovaj album (talon) S VUCKOM NA OLIMPIJADU. Jer, poslije gumenog Vucka, privjeska Vucko, podmetaca Vucko, majice Vucko, soljice Vucko... hocu da imam i taj toliko zeljeni album.
Evo sta znaci ubosti srz i izazvati spontanu reakciju kod ljudi.
Ovaj topic nam je upravo to uradio!!!
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4032 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 25/01/2011 : 01:58:13  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Borise,ti i ja tražimo dva različita albuma koliko se meni čini?Ti želiš "S Vučkom na Olimpijadu",a ja ovaj igrajući "Olimp" ? Ako sam dobro shvatio...I stvarno se slažem da bi ovaj tekst od kosmajca bilo lijepo prebaciti u jedan novi topic kako bi bio dostupniji i onim lijenčinama koji baš i ne zavire u ove najdonje podforume jer ja sam stvarno ostao bez teksta koliko je to lijepo momak sročio....
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 25/01/2011 : 01:59:51  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

za Marka Radulovica

za sumohrvat

Čovječe koji dobar post.
Kosmajac ajd napiši pokoju recenziju, molim te.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

boris84
Starting Member

91 Posts

Member since 11/09/2010

Posted - 25/01/2011 : 02:01:53  Show Profile Show Extended Profile  Send boris84 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sumohrvat

Borise,ti i ja tražimo dva različita albuma koliko se meni čini?Ti želiš "S Vučkom na Olimpijadu",a ja ovaj igrajući "Olimp" ? Ako sam dobro shvatio...I stvarno se slažem da bi ovaj tekst od kosmajca bilo lijepo prebaciti u jedan novi topic kako bi bio dostupniji i onim lijenčinama koji baš i ne zavire u ove najdonje podforume jer ja sam stvarno ostao bez teksta koliko je to lijepo momak sročio....

Da... ocigledno je doslo do moje greske u koracima...Ja zelim S VUCKOM NA OLIMPIJADU :-)
Svakako i da je taj album u pitanju, prepustio bih ti ga, jer si prvi otvorio topic i sjetio se! Ja cu i dalje da tragam...
Go to Top of Page

vladar
Average Member

Serbia
765 Posts

Member since 05/09/2002

Posted - 25/01/2011 : 17:29:45  Show Profile Show Extended Profile  Send vladar a Private Message  Reply with Quote
S VUCKOM NA OLIMPIJADU

[URL=http://img156.imageshack.us/i/img0487v.jpg/][/URL]

Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4032 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 25/01/2011 : 17:54:54  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Ovaj album"S Vučkom na Olimpijadu"na naslovnici ima napisano da je igraća podloga pa mi sada nije najjasnije jel i jedan i drugi mogu poslužiti za igru??????
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000