forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Akcija u Profilu
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 18/01/2011 : 21:39:17  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Imaju rasprodaju još od subote u Profilu, ne znam dal je isključivo zagrebački, no ima stripova na popustu. Beli put izdanja su po 55kn (KOnan, Propovednik i ostali), Watchmeni 140kn, Thorgal i ostali albumi po 115kn. SA Dampyr po 49kn po knjizi... Algoritmove mange 29kn. To je što sam vidio, možda ima još nečega.

http://www.profil.hr/

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."

Deers
Advanced Member

Croatia
9401 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 18/01/2011 : 21:53:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
ulovio nadzirače za 55 kn u riječkom profilu u Toweru, je da je malo prožvakan ali ne smeta

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47169 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 18/01/2011 : 22:51:31  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
ima i dosta knjiga po smiješno malim cijenama.
od npr.Starog Grada za negdi 45 % pune cijene.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Andrej
Senior Member

Croatia
1558 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 18/01/2011 : 23:25:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deers

ulovio nadzirače za 55 kn u riječkom profilu u Toweru, je da je malo prožvakan ali ne smeta

Jel bilo još što zanimljivo?

"War will cease when we refuse to fight"
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9401 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 18/01/2011 : 23:36:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
pa samo ono što je i deecay napisao, beliput i algoritam (taras buljbu sam sigurno vidio) na popustu. sutra idem opet đir pa ću bolje pogledat.

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8253 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 19/01/2011 : 10:47:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
Do kada traje ?

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 19/01/2011 : 18:28:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
od 15.1. do isteka zaliha
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 20/01/2011 : 10:29:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
Moglo bi se nabaviti knjiga za male novce, posebno bi se isplatilo one skupe o dizajnu interijera i arhitekturi. Stripova je lošiji izbor. Nešto Algoritam, sav Beli put, nešto Strip-agent. Kupio sam Tamo gde pogled ne dopire za 115 kn, sniženo sa 199 kn. Nije mi baš bio u planu za kupnju, ali sniženje je pristojno pa nisam mogao odoljeti.

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 20/01/2011 : 10:41:13  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Ja sam se iznenadio što su uopće i dali neki popust na stripove... Doduše mogli su ubaciti i strane stripove, znam da ih ima gomilu. Ali zato knjiga ima prava gomila.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 20/01/2011 : 11:57:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
Ne bih baš rekao da imaju gomilu stranih stripova. Najviše je domaćih (Fibra prednjači) i Belog puta. Stranih slabiji izbor i u lošem su stanju, dosta raskupusani.
Inače me to živcira kod Profila, užasno skupi stripovi, a prema njima se odnose kao prema smeću. Trebate samo vidjeti kako su složeni na policama, sve iskrivljeno, nabacano, oštećeni hrptovi, korice se hoće odvojiti od stranica. Jednom riječju potpuna nebriga za skupe stvari, koja rezultira time da kolekcionarima ne pada na pamet potrošiti svoje novce u Profilu, a slučajnim prolaznicima pada mrak na oči kada vide Bijelog lamu i sl. po 320 kuna i kažu da nema šanse toliko dati za jednu slikovnicu.
Jedina prava prednost Profila (Zagreb-Bogovićeva, za druge ne znam) je u tome što je lijep prostor i može se na miru browzati po stripovima koliko hoćeš.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 20/01/2011 : 12:26:11  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Amos

Ne bih baš rekao da imaju gomilu stranih stripova. Najviše je domaćih (Fibra prednjači) i Belog puta. Stranih slabiji izbor i u lošem su stanju, dosta raskupusani.

Pa da, ali mogli su i njih dati na prodaju, ionako ih ne tretiraju kako treba kako i sam veliš. Snize cijenu dovoljno da ljude zainteresiraju za kupnju lošijeg primjerka, i to je to. Iako sumnjam da im to ko kupuje. Puno izdanja knjiga/stripova koji su sad na popustu su oštećeni. Možda su općenito oštećenja rezultat toga što je svega gomila i tisuća ljuda se mrda onuda i sve to prelistava, preslaguje, stavlja kud hoće - i jednostavno ih oštete.

Profil ionako nikad nisam smatrao kao meku za prodaju stripova jer su preskupi općenito. U striparnicama ili iz druge ruke se nađe puno jefiniji stripovi. I bolja ponuda. A ovo sad je dobra akcija za izdanja koja jesu na popustu.

Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 20/01/2011 : 13:04:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
Istina, i stranima je trebalo spustiti cijenu pa ko voli.. Šteta što nisu sniženi. Bio bih spreman kupiti i primjerak u slabijem stanju, ako je razmjerno jeftinije pa onda cijena kompenzira pohabanost. Da me se krivo ne shvati, nisu svi ti strani primjerci skladište starog papira i nisu baš svi masakrirani, iako mi nekako otužno djeluju i čini mi se da im hitno treba neko sklonište kod udomitelja koji će ih dobro zbrinuti:)

Malo oftopičarenja, Algoritam (Gajeva) po urednosti na policama (a donekle i izboru) bolje stoji od Profila. Algoritmu zamjeram samo taj nesretni celofan u kojem su zapakirani pa kupuješ ili poznato ili na slijepo, nemaš mogućnosti provjeriti sadržaj. S druge strane, isti taj celofan je dobar jer je jamstvo da se strip neće uništiti pa kupuješ stvar koju nitko prije nije mazao masnim prstima i lomio korice itd. Eh, ko bi ljudima udovoljio.

U svakom slučaju, pohvala Profilu jer ono što je na akciji, sniženo je na relativno korektne cijene, i ljudi, ako mislite kupovati nešto od ponuđenoga, nemojte propustiti priliku podebljati kolekciju.

Edited by - Amos on 20/01/2011 14:12:28
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 20/01/2011 : 13:18:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
E da, još nešto! Da ne ispadne da samo na neki način kudim Profil, treba reći da je veliki korak da su uopće napravili odjel za strip i time među prvima od velikih knjižara afirmirali i ovu umjetničku formu pred kupcima koji nisu u krugovima zagriženih stripoljubaca.
Napokon, Profil je i za mene osobno bio mjesto drugog susreta s čudesima stripa, nakon adaktirane faze SBE u djetinjstvu..

Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 20/01/2011 : 14:51:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
Ogroman dio knjiga koji je na popustu nije uopce snizen. Uzevsi u obzir da profil ima daleko najvece cijene od svih knjizara u koje zalazim, plus istina da je puno izdanja na popustu osteceno i nije za neku pohvalu. Ali dobro, svatko zna svoje.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 21/01/2011 : 10:41:06  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Išao sam još jedanput prošvrljati po Profilu pa uzeo par Belih puteva koji su mi manje interesantni. Stavili su još neke stvari, a očito stavljaju i nove stvari. Algoritmovi stripovi su također s 40% popusta (Kula tmine, 30 days), a bilo je i još nekih stripova drugih izdavača. Ma nađe se svašta...

Go to Top of Page

Friki
Junior Member

Croatia
477 Posts

Member since 23/12/2010

Posted - 25/01/2011 : 21:37:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Friki a Private Message  Reply with Quote
Bio u petak u Bogovićevoj ( ZG ). Nije na akciji, no vidio sam par izdanja koja se vode pod rasprodanim kod Markosa i na Libellusovom sajtu pa ukoliko nekog zanima da ubode :-).
Imali su Alvara 2 ( 2 komada ) i Spaghette 2 ( 3 kom ), te Nathana gigant br.3 ( 2 kom ).
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8253 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 25/01/2011 : 22:51:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Išao sam još jedanput prošvrljati po Profilu pa uzeo par Belih puteva koji su mi manje interesantni. Stavili su još neke stvari, a očito stavljaju i nove stvari. Algoritmovi stripovi su također s 40% popusta (Kula tmine, 30 days), a bilo je i još nekih stripova drugih izdavača. Ma nađe se svašta...

je li Kula tmine br.1 samo na akciji ili i nastavak

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 26/01/2011 : 01:58:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by split85

quote:

quote:
Originally posted by Paka01

Je, na akciji je i Kula Tmine 2 Vidija san ja nekidan vamo u Zagrebu, misilja se oću uzet prvi i drugi dio, al san priskočija i uzea drugoga Konana i prvoga Sandmana (oba od Beloga Puta). A šta se tiče Carla Barksa, 30 kn san ga platija

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26827 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 26/01/2011 : 16:51:03  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Damn,onda nismo ništa tribali kupovati prije

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 26/01/2011 : 17:20:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message  Reply with Quote
hm, mene čudi da profil uopće išta i proda kad je skuplji od striparnica a skoro svi izdavači su imali i neke akcije ( algoritam 3 za 2, fibra novogodišnje sniženje, BP i BG popuste na komplete, Dani rasprodaja, Libellus popusti na nova izdanja i td )

Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu?
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8253 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 26/01/2011 : 17:36:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

quote:

quote:

quote:

Je, na akciji je i Kula Tmine 2 Vidija san ja nekidan vamo u Zagrebu, misilja se oću uzet prvi i drugi dio, al san priskočija i uzea drugoga Konana i prvoga Sandmana (oba od Beloga Puta). A šta se tiče Carla Barksa, 30 kn san ga platija

Kula Tmine 2 nije na popustu.

Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8253 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 26/01/2011 : 17:39:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ignus

hm, mene čudi da profil uopće išta i proda kad je skuplji od striparnica a skoro svi izdavači su imali i neke akcije ( algoritam 3 za 2, fibra novogodišnje sniženje, BP i BG popuste na komplete, Dani rasprodaja, Libellus popusti na nova izdanja i td )

Metabaruni i Tehnoočevi 300 kn
cijene su za poludit

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 26/01/2011 : 18:17:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:

U Zagrebu je.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8253 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 26/01/2011 : 19:04:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

U Zagrebu je.

Neznam, prošla je preko barcoda i ispisalo joj je 149kn
Čekat ću dogodine

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 26/01/2011 : 19:10:00  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

U Zagrebu je.

Neznam, prošla je preko barcoda i ispisalo joj je 149kn
Čekat ću dogodine

Ozbiljno?! Vidio sam je da je bila tamo pokraj jedinice i da je bila gore naljepnica s popustom! I meni su za 1 Beliput tako rekli,a ja prodavačici kako to ako je na sličnima naljepnica s popustom? Otišla na drugu blagajnu i rekla da je tamo bila stara cijena. Kako? Nemam pojma.

Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8253 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 26/01/2011 : 19:15:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
ma nemaju oni blage veze
jučer san u Profila kupija Kulu tmine br.1 , za koju uopče nisu znali da je na akciji. kad sam im reka da pogledaju na svoje stranice, prošli su barcod i ispisalo je 90kn.

Kula tmine br.1 je iz 2009 godine dok je br.2 iz 2010 godine, mislim da je u tome razlog

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.15 seconds. Snitz Forums 2000