Author |
Topic  |
Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts
Member since 03/05/2006 |
Posted - 27/01/2011 : 17:12:28
|
budimo realni...zagor je evergreen.da je film bija bi predator i indiana jones.dobar i zabavan kad si mali,a bome i kad narastes.to je to bejbi,to je to. Da se razumimo,volin i ja srat po nekim stripovima,al vecinom serem po onim "ozbiljnim",da bi malo posra one ozbiljne i odrasle osobe kojih je pun forum.da se opet izrazim filmski.koji je dobar film?onaj kojeg mos gledat uvik.to je recimo "glup i gluplji".miljun puta na tv-u,i uvik ga gledas.koji je bolji film od tog,onako kvalitetnij,s porukom,dublji?hm,recimo šindlerova lista.a jel njega mos gledat uvik?nemos bejbe.zato je glup i gluplji uvik u prednosti,to je cista zabava bejbi,to je zagor i vecina bonelli.
|
Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
|
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 27/01/2011 : 17:27:03
|
quote: Originally posted by Zagor-te-nay
budimo realni...zagor je evergreen.da je film bija bi predator i indiana jones.dobar i zabavan kad si mali,a bome i kad narastes.to je to bejbi,to je to. Da se razumimo,volin i ja srat po nekim stripovima,al vecinom serem po onim "ozbiljnim",da bi malo posra one ozbiljne i odrasle osobe kojih je pun forum.da se opet izrazim filmski.koji je dobar film?onaj kojeg mos gledat uvik.to je recimo "glup i gluplji".miljun puta na tv-u,i uvik ga gledas.koji je bolji film od tog,onako kvalitetnij,s porukom,dublji?hm,recimo šindlerova lista.a jel njega mos gledat uvik?nemos bejbe.zato je glup i gluplji uvik u prednosti,to je cista zabava bejbi,to je zagor i vecina bonelli.
Čekaj ovo ti je neka nova poštapalica ili....? Nisam prije primjetio bejbi u tvojim postovima.. Imam frenda koji nema bejbi nego gospodine...I onda ti ja gospodine...a kad sam došo dole gospodine...ajd ti gospodine zamisli te budalaštine...gospodine nabijem na koplje i njega i njegove etc..   |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 27/01/2011 : 17:47:56
|
quote: Originally posted by crazyboy993
to care, jebeš ozbiljne stripove ako tebi ne pašu, meni osobno odgovara zagor i garfield, dok neki po temu pljuju sve u 16
Meni pasu i "ozbiljni" i "neozbiljni", zavisno od raspolozenja |
 |
|
Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts
Member since 03/05/2006 |
Posted - 27/01/2011 : 19:12:23
|
lomi ga bejbe. Neznam,eto doslo mi je da pisem bejbe.bas citam lazarus ledda jednog, mozda je to uzrok?nadam se da mi nece uc u rutinu.nevolin anglizme.:-).ocu slavenski da se prica. To texe stara skolo,citaj sve.citam i ja virova il ne.:-),iako prdim-ludim.al ove "nekomercjalne" vecinom citam na jeftin nacin, jer tesko da cu ih opet tit citat. Ove druge...na skuplji.i da pravo kazem ima ludilo stripova,svaka cast,al bonelli je zakon.sta san stari,vise ga cjenim. |
Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
|
 |
|
Combatrock
Advanced Member

Serbia
4906 Posts
Member since 26/12/2009 |
Posted - 27/01/2011 : 20:53:47
|
nisam umoran. nisam imao prekide. ne pravim podelu na ozbiljne i neozbiljne. gutam sve redom od herimana do blek stene... |
sangue navajo |
 |
|
antares
New Member

Serbia
248 Posts
Member since 02/08/2010 |
Posted - 28/01/2011 : 06:55:19
|
quote: Originally posted by Zagor-te-nay
koji je dobar film?onaj kojeg mos gledat uvik.to je recimo "glup i gluplji".miljun puta na tv-u,i uvik ga gledas.koji je bolji film od tog,onako kvalitetnij,s porukom,dublji?hm,recimo šindlerova lista.a jel njega mos gledat uvik?nemos bejbe.zato je glup i gluplji uvik u prednosti,to je cista zabava bejbi,to je zagor i vecina bonelli.
Ma što ne možeš da gledaš Šindlera stalno? Ja ga stalno gledam i nikad mi ne dosadi. Film je moćan, jedan od najboljih koji su ikad snimljeni.Meni takvi filmovi nikad ne mogu dosaditi
A neki od stripova mi dosadili. Recimo Blek EseGesse nemogu da pročitam. Neće mi ga duša. Isto tako Kapetana Mikija ne mogu da privedem kraju.Počnem prvih nekoliko strana i prekinem. Ali zato Ken Parkera mogu da čitam stalno a kao klinac sam pročitao samo jednog "Ledeni čovek" i nije me uopšte interesovao. Definitivno nešto vremenom prerasteš a nečemu dorasteš. Imam dosta Kapetana Mikija i nešto Bleka EseGesse ali uskoro ću se najverovatnije oterasiti tih stripova jer ih čuvam samo iz neke nostalgije a ne što su mi interesantni za čitanje. |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 28/01/2011 : 12:03:29
|
Ja čitam stripove stalno. Koliko mogu primijetiti, imam određen faze kad mi se sviđa određeni junak, određeni tip junaka ili žanr stripa. FIno se unesem u serijal, čitam ko lud sve od njega, i kad splasne zanos prelazim na drugog. Kad krug dođe kraju, opet ispočetka, no kako se neke stvari brzo zaboravljaju, sve je opet zanimljivo! |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
stripjunak
Starting Member
21 Posts
Member since 19/01/2011 |
|
stripjunak
Starting Member
21 Posts
Member since 19/01/2011 |
|
Mord
Advanced Member

Croatia
3135 Posts
Member since 20/10/2001 |
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4899 Posts
Member since 22/04/2008 |
|
emirem
Advanced Member

10859 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 30/01/2011 : 00:06:14
|
quote: Originally posted by Sneaksie Thiefsie
Kad mi stripovi budu dosadili,oblacim Punisher kostim i ulecem u Skupstinu 
 |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
 |
|
Topic  |
|