Ajde Morde nemoj me opet zezati , gde to ima u Algoritmovom katalogu Škorpiona ??? Inače Tintin je 130 kuna (1900 dinara), IPS-ov je bio 990 din, duplo skuplji !! Mada opet, hvala Bogu pa uopšte i izlazi kada je već ugasio kod IPS. Šteta je što nije A4 format sa naslovnicama unutra, ali i ovo je bolje nego ništa + prevodi ga Macan!
Edit: Izvinjavam se, videh i ja sad u katalogu najavu za Škorpiona! WTF ??? Pa zar to nije Libellus najavio?
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Aaa, misliš na što si ovo gore napisao ?? Ma ne, nego ću da kupim sva tri Algoritmova Tin tina, pa da njih nadovežem na postojeća dva!!!
Mislio sam da imaš neku skroz drugu ideju, recimo da prodaš klincu iz komšiluka za 50 e/kom (koji usput diluju gandžu i puni su ko fišek) IPS-ve Tintinove kao strip raritete koji se obavezno moraju imati (jer ih imaju svi likovi iz knjige "Ko je ko u Srbiji?") i sa tim parama kupiš sve tri Algoritmove knjige i plus ti ostane za "Belog lamu" sa novogodišnje Fibrine akciji & da ti neka cigančica na štajgi "produva karburator" (eventualno handjob ako zakasniš na Fibriih 15%)
Cijena je 130 kn, ali svatko kome se ne zuri ce sacekati akciju 3 za 2 pa kupiti 3 knjige za 260.
Sto se formata tice, prema mjerama (u cm) koje su bile navedene u proslom katalogu to je visine fibrine Orke, ali malo uze, sto znaci dosta vece od ipsovih. Ne znam da li su ti podaci tocni.
Trebalo bi da format bude kao kod IPSa jer je to standardni format za te integrale i samo tako mogu da se stampaju.Bar je to bilo obrazlozenje zasto IPS nije isao sa vecim formatom.Jednostavno nisu imali dozvolu.Ako sad pak Algoritam ima dozvolu,bice malo ruzno nadovezivati vece albume na manje,ali ce bar biti lakse za citanje.Mada su meni prirasle za srce onako malecke slicice...
engleski "integrali", po njihovom fazonu je radjen IPS (cak je i dizajn bio priblizno isti), je bio istog formata. it's unlikely da ce samo Algoritam da ima veci format :/ bilo bi dobro, no....videcemo....
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
U tom slučaju Sale moraćemo da ipak uvalimo nekim klincima IPS tintinove. Ali neka, ne bih se bunio, meni svaki santim povećanja znači; mada čisto sumnjam da će se razlikovati po dimenzijama od IPS-a!