forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Clan Ani
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 29/01/2011 : 16:55:19  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
Vidim da stari zajebant(ica) Ani1 je ponovo aktivan(a) na aukcijama koje su zanimljive kako meni tako i vecini drugih ljudi.Zacudilo me da jos nije pod kljucom clan koji ima nekoliko negativnih komentara od raznih prodavaca i koji je kod clana BO osvojio stripova u vrijednosti od 1000e i nije realizovao.Znaci covjek ili zena .ebe ovdje redom a nista se ne poduzima.Molio bih cijenjene moderatore da malo se pozabave temom,ako ima sluha i dobre volje i da se svako bidovanje ponisti,tako da se ne ponovi prica dizanja cijene u nebesa i na kraju nista od svega

http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&header=0&Action=1&Name=&NameDesc=0&SearchTypeCriteria=OR&SearchTypeDesc=0&Seller=&Buyer=ani&City=&Country=&aucCategoryID=0&SearchTypeTime=0&SearchTypeTimeValue=0&SearchType=0&submit=Tra%9Ei
Hvala
bihac-una

Edited by - bihac-una on 29/01/2011 17:00:22

ani
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
21 Posts

Member since 24/05/2008

Posted - 29/01/2011 : 20:16:02  Show Profile Show Extended Profile  Send ani a Private Message  Reply with Quote
Da li se mi poznajemo ?
S kojim pravom ti pises ovako nesto ?
Ko si ti ovdje sudija ili sto ?
Za sve negativne komentare koje je napravio moj sin,ima opravdanje,i lijepo je se izvinuo svima kod kojih je bidao,a nije realizovao deal.
Ako netko smatra da je ostecen,neka mi pise na PM i ja cu u ime sina da mu namirim stetu,i molim da komentare ostavljaju samo oni s kima je suradjivao.Posto je mali jos maloljetan,profil je otvorila moja supruga,a niti tebi niti bilo kome drugome ne dozvoljavam da na ovakav nacin pises o njima.Ako tvoja zena .ebe sve redom,moja to ne cini.
Bidaj mangupe ako te sto zanima od ovih stripova,nemoj cekati da kupis budzasto kako si naucio.
BO je posebna prica,i nemoj me vuci za jezika da kazem sta on i slicni njemu rade na ovim aukcijama.
Uostalom mnogi su do sada pravili i vise negativnih komentara pa im se nije dizala prasina.
Jednostavno sin mi je naivac i pocesto se zaleti mimo svojih plateznih mogucnosti,ali nitko nije prevaren ili da su stripovi dobijeni a da nisu placeni,vec je jednostavno odustao od transakcije.
Ako je to neki veci grijeh,spreman sam kao njegov otac da ja snosim posljedice,a o clanovima moje obitelji,molim ubuduce bez komentara,i ti i tebi slicni.
Ujedno molim vlasnika sajta da mi pojasni kako da mu uplatim dug od prosle godine za koristenje aukcija koje je mali napravio.
Svim razumnim ljudima lijep pozdrav,

ljubitelj stripova
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3112 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 29/01/2011 : 21:34:35  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ani

Da li se mi poznajemo ?
S kojim pravom ti pises ovako nesto ?
Za sve negativne komentare koje je napravio moj sin,ima opravdanje,i lijepo je se izvinuo svima kod kojih je bidao,a nije realizovao deal.
Ako netko smatra da je ostecen,neka mi pise na PM i ja cu u ime sina da mu namirim stetu,i molim da komentare ostavljaju samo oni s kima je suradjivao.Posto je mali jos maloljetan,profil je otvorila moja supruga,a niti tebi niti bilo kome drugome ne dozvoljavam da na ovakav nacin pises o njima.Ako tvoja zena .ebe sve redom,moja to ne cini.
Bidaj mangupe ako te sto zanima od ovih stripova,nemoj cekati da kupis budzasto kako si naucio.
BO je posebna prica,i nemoj me vuci za jezika da kazem sta on i slicni njemu rade na ovim aukcijama.
Uostalom mnogi su do sada pravili i vise negativnih komentara pa im se nije dizala prasina.
Jednostavno sin mi je naivac i pocesto se zaleti mimo svojih plateznih mogucnosti,ali nitko nije prevaren ili da su stripovi dobijeni a da nisu placeni,vec je jednostavno odustao od transakcije.
Ako je to neki veci grijeh,spreman sam kao njegov otac da ja snosim posljedice,a o clanovima moje obitelji,molim ubuduce bez komentara,i ti i tebi slicni.
Ujedno molim vlasnika sajta da mi pojasni kako da mu uplatim dug od prosle godine za koristenje aukcija koje je mali napravio.

A evo da ja Vas pitam sta to rade BO i ostali na ovim aukcijama???
Ja kao kupac na aukcijama bih volio znati za sve prljave radnje koje se desavaju ako postoje da bih sebe zastitio...
Ja sam suradjivao sa njim i sa vecinom prodavaca ovdje i imam samo pozitivna iskustva zato sto sam ono sto sam licitirao uvijek i platio...
Jos ispade da je Elvis kriv zato sto je ukazao na jednog clana koji opet bida dosta aukcija a ni prethodne nije rijesio
A i meni smeta kad se netko poput Vaseg sina pojavi na aukciji...licitira do nekog iznosa koji ne misli platiti i samim tim digne vrijednost stripa...tako da ja kao ozbiljan kupac sljedeci put mozda moram platiti vise za taj strip zbog njega...

Samo da znate da nisam siguran u to sto pisete da je istina,posto sad Vi licitirate opet velike iznose za jos skuplje stripove... mozda Vam je to samo prica da bi se lakse preslo preko Vasih negativnih komentara...
Go to Top of Page

comx
Starting Member

17 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 29/01/2011 : 21:52:30  Show Profile Show Extended Profile  Send comx a Private Message  Reply with Quote
Mene takodjer zanima kako ce zavrsiti ove aukcije.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 29/01/2011 : 22:31:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Mene također zanima šta BO i njemu slični rade na aukcijama.
Smatram da gospodin i gospođa (ani) možda i nisu trebali dati šifru pristupa na aukcije svojem sinu, ipak su mladi pomalo neodgovori kada je novac u pitanju...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 29/01/2011 22:32:06
Go to Top of Page

drag
Starting Member

Netherlands
69 Posts

Member since 21/09/2005

Posted - 29/01/2011 : 23:03:56  Show Profile Show Extended Profile  Send drag an AOL message  Send drag an ICQ Message  Send drag a Yahoo! Message  Send drag a Private Message  Reply with Quote
Ja sam nekoliko puta saradjivao sa Borisom,i mogu samo da kazem da je Bo veliki profesionalac.

Okrenuli ste pogresan broj,ali ste dobili onog kog ste trazili!
Go to Top of Page

mystere
New Member

Croatia
100 Posts

Member since 04/04/2006

Posted - 30/01/2011 : 00:03:16  Show Profile Show Extended Profile  Send mystere a Private Message  Reply with Quote
Da, ajde ani, otkrij nam tajne koje znaš. Ne možeš vjerovati kakvih sve likova ima. I onda takav još napada druge okolo, a nije ništa skoro od aukcija realizirao...
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 30/01/2011 : 01:29:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
mene isto zanima sto to BO radi
Go to Top of Page

pknezevic
New Member

Bosnia and Herzegovina
151 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 30/01/2011 : 02:09:36  Show Profile Show Extended Profile  Send pknezevic a Private Message  Reply with Quote
BO je grozan, prodaje dobre stripove,u zatvor sa njim ANI je izgleda još u pelenama a najzanimljivija igra mu je lupanje po tastaturi za vrjeme trajanja aukcija
Go to Top of Page

giant
Average Member

Slovenia
891 Posts

Member since 22/10/2006

Posted - 30/01/2011 : 11:20:44  Show Profile Show Extended Profile  Send giant a Private Message  Reply with Quote
ANI, mislim da Elvis (bihac-una) niti malo nije imao namjeru, da te (Vas) uvredi. Ako uzmemo u obzir, koliko štete (čitaj nerealiziranih aukcija u visokim iznosima) zbog mahinacija neozbiljnih članova bilo je urađene,nije ni čudo, da takvi topici dolaze "skoro" sami od sebe. Na sreću ovde je nekoliko članova, koji opominju na neke greške, koje su se u prošlosti događale pa nije ni potrebe da se tako nešto još vuče dalje.
Čitao sam o tim aukcijama kod Borisa sa Vaše strane (tj. vašeg sina) i mišljenja sam, da ako ste se opet pojavili na aukcijama, bar bi otvorili ovde jedan topik, u kome biste još jednom možda objasnili da se iza tog nicka drži druga "odgovornija" osoba....a ne da "mi" koji smo konstantno prisutni na licitacijama samo možemo da nagađamo, da li neće biti možda reprize nekog takvog već videnog događaja iz prošlosti...

Poz. g

Invincible shield

Edited by - giant on 30/01/2011 11:23:56
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4746 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 30/01/2011 : 11:34:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

Smatram da gospodin i gospođa (ani) možda i nisu trebali dati šifru pristupa na aukcije svojem sinu, ipak su mladi pomalo neodgovori kada je novac u pitanju...

Ne trpaj sve u isti koš.

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 30/01/2011 : 11:58:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kreŠa

quote:
Originally posted by Obi-wan

Smatram da gospodin i gospođa (ani) možda i nisu trebali dati šifru pristupa na aukcije svojem sinu.
Ipak su mladi (osim Kreše) pomalo neodgovori kada je novac u pitanju...

Ne trpaj sve u isti koš.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 30/01/2011 12:01:03
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 30/01/2011 : 12:44:15  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
Bravo Giant
Clan Ani me uopste ne zanima,ja sam se preko tog clana(sticaj okolnosti),obratio cijenjenim moderatorima i njihovom sefu i lijepo ih zamolio i pitao sta je i kako moguce tako nesto.Extra sam naglasio rijecima"ako ima sluha i dobre volje" sumnjajuci da ima.Imao sam pravo,nema ni sluha ni volje.Zalosno je to!Da sam nekog napao,vrijedjao ili podrzavao,iste sekunde bi tu bio jedan od moderatora i na svoj nacin se uvukao u raspravu.A kad je tema sprijeciti prevaru ili objasniti zasto je tako ,kako je u slucaju"Ani",tad nema nikog ni za lika.Bravo!!
Go to Top of Page

goran split
Junior Member

Croatia
388 Posts

Member since 21/09/2010

Posted - 30/01/2011 : 14:34:43  Show Profile Show Extended Profile  Send goran split a Private Message  Reply with Quote
Aukcije koje kupuje (92)
:)

stršljen spašen
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3112 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 30/01/2011 : 15:23:28  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
Bas kao sto je Giant rekao,zbog takvih neozbiljnih clanova se desava dosta nerealiziranih aukcija...
ja najcesce kad netko sa (0) komentara licitira na aukcijama na koje i ja licitiram najcesce odustanem...
nisam jednostavno siguran da li pristupamo ravnopravno tim aukcijama...
jer ja idem da to sto izlicitiram na kraju i platim...

evo sad pratim aukcije kod Pedje67(pozdrav za njega) i vidim da mu je LMS 1,LMS 2,LMS 3,LMS 4 zasad izlicitirao clan DARKO18 koji nema nijedan pozitivan komentar i koji se registrovao prije manje od 14 dana za iznos od skoro 1000e...
da li je sumnjiv???
mozda najbolje da pitam Obija on rijetko grijesi

EDIT: ispravak : nije BORIS18 nego DARKO18

Edited by - ponki on 30/01/2011 17:52:03
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40300 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 30/01/2011 : 15:35:57  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Pa tako imas onog majmuna iz tvoje Banja Luke koji je iz ko zna kog psiholoskog poremecaja licitirao gomile aukcija a nista nije realizovao.. Kod mene je bio licitirao stripove za oko 300 eura pre 2-3 godine i nista... Govedo...

Mozda je to isto on.. Naravno, ja sa ovom pretpostavkom pravim salu, ne napadam tog novog clana, ali svakako je sumnjivo da se pojavis i odmah picis 1000 eura na aukcije... Ja kada sam prvi put bidovao na aukcijama nesto, bilo na kolekcionar.com, to je bilo za 100 dinara i nije mi bilo svejedno jer se nisam razumeo dobro u sistem aukcijske prodaje/kupovine... A zamisli da tresnes odmah 1000 eura.. Da bi se to objasnilo moze sa vise varijanti a malo ih je postenih..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47169 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 30/01/2011 : 16:31:41  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
šta to BO "i njemu slični rade"???
i mene zanima.

Bo je jedan od najprofesionalnijih prodavača na sajtu.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25302 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 30/01/2011 : 16:39:00  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bihac-una

Bravo Giant
Clan Ani me uopste ne zanima,ja sam se preko tog clana(sticaj okolnosti),obratio cijenjenim moderatorima i njihovom sefu i lijepo ih zamolio i pitao sta je i kako moguce tako nesto.Extra sam naglasio rijecima"ako ima sluha i dobre volje" sumnjajuci da ima.Imao sam pravo,nema ni sluha ni volje.Zalosno je to!Da sam nekog napao,vrijedjao ili podrzavao,iste sekunde bi tu bio jedan od moderatora i na svoj nacin se uvukao u raspravu.A kad je tema sprijeciti prevaru ili objasniti zasto je tako ,kako je u slucaju"Ani",tad nema nikog ni za lika.Bravo!!

Hajde malo lakše sa osudjivanjima, može?
Možda je tebi teško da zamisliš, ali i moderatori imaju život van foruma, pa nisu uvek tu da reaguju.
Ovaj podforum ima samo dva moda, što je dodatna otežavajuća okolnost. Evo, pogledaću večeras šta se sve izdešavalo, i naćićemo neko rešenje. Ok?

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

dragon_rage24
New Member

130 Posts

Member since 07/03/2009

Posted - 30/01/2011 : 16:46:09  Show Profile Show Extended Profile  Send dragon_rage24 a Private Message  Reply with Quote
Ponki ako si mislio na člana DARKO18,čovjek pošteno plača,kod mene je na aukcije hr kupio nešto stripova koje je uredno platio
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 30/01/2011 : 16:53:48  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

Bravo Giant

Hajde malo lakše sa osudjivanjima, može?
Možda je tebi teško da zamisliš, ali i moderatori imaju život van foruma, pa nisu uvek tu da reaguju.
Ovaj podforum ima samo dva moda, što je dodatna otežavajuća okolnost. Evo, pogledaću večeras šta se sve izdešavalo, i naćićemo neko rešenje. Ok?

Nije bilo osudjivanje vec moje misljenje,ili ono sto sam uspio primijetiti,bar sto se tice mene i mog ucesca na ovom forumu.
Ali pristajem na tvoj prijedlog,ok,dogovoreno.
PS:ono sto bi me zanimalo jos,ako ti nije tesko da mi odgovoris je:
Sta si mislio sa ovim sto sam podebljao??
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3112 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 30/01/2011 : 17:59:06  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dragon_rage24

Ponki ako si mislio na člana DARKO18,čovjek pošteno plača,kod mene je na aukcije hr kupio nešto stripova koje je uredno platio

drago mi je onda ako sam pogrijesio i izvinjavam mu se zbog sumnje
i onda mu mogu reci samo dobrodosao na aukcije
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25302 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 30/01/2011 : 20:14:25  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

PS:ono sto bi me zanimalo jos,ako ti nije tesko da mi odgovoris je:
Sta si mislio sa ovim sto sam podebljao??

Ništa meni nije teško, samo kad imam vremena.

Samo sam odgovorio istim tonom kojim si se ti poslužio pozivajući moderatore. Naravno da se brže reaguje na uvrede na forumima gde imamo 6 moderatora, nego ovde gde smo ja i globinjo zaduženi. Ne zato što nas je baš briga za prevare na aukcijama, već zato što ne stižemo baš odmah da odreagujemo. Mada, od postavljanja tvog prvog posta do sada je prošlo nekih 27 sati i 20 minuta, pa i nije neka tragedija.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25302 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 30/01/2011 : 20:33:39  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ani

Evo, ja mu dođem nešto poput sudije, pa se nadam da ću moći da postavim par pitanja, i da dam par predloga? Ok?

quote:

Za sve negativne komentare koje je napravio moj sin,ima opravdanje,

Koje bi to bilo?

quote:

Ako netko smatra da je ostecen,neka mi pise na PM i ja cu u ime sina da mu namirim stetu.

Slažem se.Predlažem da kontaktirate prodavce čije aukcije nisu ispoštovane (edvin i BO) i da završite taj posao, iako je prošlo dosta vremena. Ukoliko oni te stripove koji su osvojeni više ne poseduju, bilo bi fino da im se bar isplati nadoknada koju su verovatno platili na (zvanično) završene aukcije. S obzirom da su oni oštećeni, a i zato što tako nalažu pravila aukcija, kupac prvo kontaktira prodavca, pa bi bilo lepo da to vi i uradite u ovom slučaju.

quote:

Posto je mali jos maloljetan,profil je otvorila moja supruga,

Na žalost, nikome sa ovog sajta nije u mogućnosti da vidi koliko godina ima neko ko se registruje, niti da li taj isti ima dovoljno odgovornosti da učestvuje u aukcijama. Koliko mi je poznato, roditelji odgovaraju za postupke svoje maloletne dece, tim više ako im oni sami omogućavaju da imaju pristup stvarima kojima nisu dorasli. Aukcije su obavezujuće za sve, i kupce i prodavce, i odgovornost kao i posledice snose registrovani korisnici, to jest, vlasnici IP adrese sa kojih su se učlanili i učestvovali na aukcijama.

quote:

Sa klevetama takođe imamo lošeg iskustva, pa ako može konkretnije, sa dokazima?? A ako dokazi ne postoje, ne treba ni povlačiti takve teme. Hvala.

quote:

Posle trećeg negativnog komentara sledi trajno udaljavanje sa aukcija, ili bar dok se sporne aukcije ne reše. Vi imate dva negativna komentara, tako da je prašina ipak polako počela da se diže...

quote:

Kao što rekoh, nuđenje stripova na prodaju, ili bidanje na iste obavezuju i kupca i prodavca na ispunjenje obaveza posle završetka aukcije.

quote:

Nisam vlasnik sajta, ali eto, gore je pojašnjeno. Pošaljite mail ili PM prodavcima čije ste stripove osvojili, i dogovorite se. Ukoliko se aukcije reše, i prodavci će moći da vam izbrišu negativne komentare.

Skrećem vam pažnju da trenutno učestvujete na gomili aukcija. Ukoliko neku osvojite, a ne ispoštujete kupovinu, to će vam biti treći negativni komentar. Automatski će uslediti izbacivanje sa sajta (ne zato što mi imamo nešto protiv vas, već zato što su takva pravila).

Ukoliko vam je stalo da i dalje budete član, ispoštujte naša pravila, ako vam je svejedno, molim vas da uštedite i vama i nama i vreme i trud, pa recite odmah. Hvala na razumevanju.

quote:

Pozdrav.

Edited by - manhunter on 30/01/2011 20:41:27
Go to Top of Page

ani
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
21 Posts

Member since 24/05/2008

Posted - 31/01/2011 : 07:36:43  Show Profile Show Extended Profile  Send ani a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:
Originally posted by ani

Evo, ja mu dođem nešto poput sudije, pa se nadam da ću moći da postavim par pitanja, i da dam par predloga? Ok?

OK u redu,

quote:

Za sve negativne komentare koje je napravio moj sin,ima opravdanje,

Koje bi to bilo?

Napravio je dva puta negativni i puta neutralni,za neutralne komentare je imao opravdanje zbog bolesti,a za negativne nema opravdanja,njegova greska sto je zelio preveliki zalogaj stripova u vrijednosti od 1000 eura,a nije mogao svojim dzeparcem to izmiriti.

quote:

Ako netko smatra da je ostecen,neka mi pise na PM i ja cu u ime sina da mu namirim stetu.

Slažem se.Predlažem da kontaktirate prodavce čije aukcije nisu ispoštovane (edvin i BO) i da završite taj posao, iako je prošlo dosta vremena. Ukoliko oni te stripove koji su osvojeni više ne poseduju, bilo bi fino da im se bar isplati nadoknada koju su verovatno platili na (zvanično) završene aukcije. S obzirom da su oni oštećeni, a i zato što tako nalažu pravila aukcija, kupac prvo kontaktira prodavca, pa bi bilo lepo da to vi i uradite u ovom slučaju.

Molim ovom prilikom Edvina i Bo da mi posalju u pm iznos koji trebam da uplatim kako bi izmirio troskove za stripove koje su prodali mome sinu,a koje nije realizovao.

quote:

Posto je mali jos maloljetan,profil je otvorila moja supruga,

Na žalost, nikome sa ovog sajta nije u mogućnosti da vidi koliko godina ima neko ko se registruje, niti da li taj isti ima dovoljno odgovornosti da učestvuje u aukcijama. Koliko mi je poznato, roditelji odgovaraju za postupke svoje maloletne dece, tim više ako im oni sami omogućavaju da imaju pristup stvarima kojima nisu dorasli. Aukcije su obavezujuće za sve, i kupce i prodavce, i odgovornost kao i posledice snose registrovani korisnici, to jest, vlasnici IP adrese sa kojih su se učlanili i učestvovali na aukcijama.

U redu,slazem se,i stojim iza svih postupaka koje je sin uradio,svi mi grijesimo u zivotu,nismo andjeli,a ja se trudim da ispravim te greske koje je on nacinio,i od prije par dana on vise nema pristupa aukcijama,pa cu tako ja da uzimam sto on bude zelio,gledajuci da ovaj put ispostujem sva pravila sajta.

quote:

Sa klevetama takođe imamo lošeg iskustva, pa ako može konkretnije, sa dokazima?? A ako dokazi ne postoje, ne treba ni povlačiti takve teme. Hvala.

Moja greska,nije se radilo o momku sa nadimkom BO vec je jedan drugi momak u pitanju,koji je vjestacki dizao svoje aukcije i htjeo mome sinu da uvali neke krpe od stripova za masnu cifru,no nije tema taj momak,i zao mi je sto sam povukao ime ovog decka Boa,my bed.

quote:

Posle trećeg negativnog komentara sledi trajno udaljavanje sa aukcija, ili bar dok se sporne aukcije ne reše. Vi imate dva negativna komentara, tako da je prašina ipak polako počela da se diže...

Roger Sir,

quote:

Kao što rekoh, nuđenje stripova na prodaju, ili bidanje na iste obavezuju i kupca i prodavca na ispunjenje obaveza posle završetka aukcije.

OK.

quote:

Nisam vlasnik sajta, ali eto, gore je pojašnjeno. Pošaljite mail ili PM prodavcima čije ste stripove osvojili, i dogovorite se. Ukoliko se aukcije reše, i prodavci će moći da vam izbrišu negativne komentare.

Skrećem vam pažnju da trenutno učestvujete na gomili aukcija. Ukoliko neku osvojite, a ne ispoštujete kupovinu, to će vam biti treći negativni komentar. Automatski će uslediti izbacivanje sa sajta (ne zato što mi imamo nešto protiv vas, već zato što su takva pravila).

Ukoliko vam je stalo da i dalje budete član, ispoštujte naša pravila, ako vam je svejedno, molim vas da uštedite i vama i nama i vreme i trud, pa recite odmah. Hvala na razumevanju.

U redu,razumio sam sve kako ide procedura na sajtu,i ima da se pridrzavam toga.

quote:

Pozdrav.

ljubitelj stripova
Go to Top of Page

veber
Senior Member

1124 Posts

Member since 18/09/2002

Posted - 31/01/2011 : 20:24:06  Show Profile Show Extended Profile  Send veber a Private Message  Reply with Quote

Od Dveribada Ani ima pozitivne komentare i čuo sam se s Ratkom i Ratko kaže da je sve bilo ok.Prije nego što je dobio novac je poslao stripove i stripovi su mu plaćeni.
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 31/01/2011 : 23:19:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote

manhunter

Nije što si mi kolega, al' smirio si situaciju (nadam se na obostrano zadovoljstvo između strana u konfliktu) svaka ti čast !

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.5 seconds. Snitz Forums 2000