forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1043

Vorador
Senior Member

Croatia
1583 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 27/01/2011 : 20:03:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Vorador's Homepage  Send Vorador a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by Ignus

quote:
Originally posted by Dalen

Markos, što je sa Inkalom? Zar nije već to trebalo ugledati svjetlost dana?

http://www.fibra.hr/index.asp?cat=6&SeriesID=23&TitleID=145

dakle 01.02.2011.

Nazalost, Inkal će kasniti. Danas sam slučajno vidio otisnute arke u tiskari i... zbog greške, vjerojatno moje, se mora sve tiskati ponovo. A možda onda zbog Inkala bude kasnilo i sve ostalo, ne znam. Uglavnom, koma.

Koliko otprilike? Mjesec dana, više-manje?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29349 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 27/01/2011 : 22:10:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

Preporučio bih Markosu da ne pravi više ovakve novogodišnje akcije!
....
Normalno, cenu im nisam pominjao,jer bi tada najverovatnije došlo do opšte tuče, sve sa matorim Antićem!

Evo, sad kad više akcija ne bude bilo, ti ćeš to objasniti forumašima:) Pa će da bidne tuče:)

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29349 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 27/01/2011 : 22:11:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Vorador

quote:
Originally posted by Markos
Nazalost, Inkal će kasniti. Danas sam slučajno vidio otisnute arke u tiskari i... zbog greške, vjerojatno moje, se mora sve tiskati ponovo. A možda onda zbog Inkala bude kasnilo i sve ostalo, ne znam. Uglavnom, koma.

Koliko otprilike? Mjesec dana, više-manje?

Ne znam još.

Trouble will find me
Go to Top of Page

ziki
New Member

279 Posts

Member since 22/08/2010

Posted - 27/01/2011 : 22:25:50  Show Profile Show Extended Profile  Send ziki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ovako sam odjedanput uzeo Aldebaran,Tehnoočeve (1 & 2) i El Ninja, i nakon što sam sat vremena uživao prelistavajući ove zaista perfektno tehnički odrađene stripove prelepih crteža i očaravajućih boja (nadam se da je priča bar 30 % kvaliteta pobrojanog), počeo sam da maltretiram ukućane.

Najpre sam klince (5 i 3 godina) terorisao listajući im Aldebarana, što njih apsolutno nimalo nije zanimalo jer su gledali omiljene Mađarske bajke ma Minimaxu, osim što je sin ponekad uočavao povremenu golotinju i pitao "E tata, a što je ova teta gola??".
Kada sam video da tu ne postoji nikakvo zanimanje za moje nove kućne ljubimce prešao sam na ženu.
Najpre sam je gnjavio sa Ninjom i prelepim bojama i crtežima, pa onda sa Aldebaranom i onim upoređivanjem sa našom planetom, i sve je to nekako i izdržala, ali kad su došli Tehnoočevi na red, nervni sistem joj je malo popustio!
Srećom onda je došla majka, pa sam i nju gnjavio sa lepim koricama Tehnoočeva i sl., a ona me je iskusno poslala u pičku materinu uz još par uvredljivih psovki, vešto se izvlačeći iz mog paleotransa novim albumima.

Normalno, cenu im nisam pominjao,jer bi tada najverovatnije došlo do opšte tuče, sve sa matorim Antićem!

Hihi. Ženi si trebao dati u ruke Tri sjene. Vjerojatno bi se oduševila.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21083 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 27/01/2011 : 22:43:52  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ziki

quote:

Ovako sam odjedanput uzeo Aldebaran,Tehnoočeve (1 & 2) i El Ninja, i nakon što sam sat vremena uživao prelistavajući ove zaista perfektno tehnički odrađene stripove prelepih crteža i očaravajućih boja (nadam se da je priča bar 30 % kvaliteta pobrojanog), počeo sam da maltretiram ukućane.

Najpre sam klince (5 i 3 godina) terorisao listajući im Aldebarana, što njih apsolutno nimalo nije zanimalo jer su gledali omiljene Mađarske bajke ma Minimaxu, osim što je sin ponekad uočavao povremenu golotinju i pitao "E tata, a što je ova teta gola??".
Kada sam video da tu ne postoji nikakvo zanimanje za moje nove kućne ljubimce prešao sam na ženu.
Najpre sam je gnjavio sa Ninjom i prelepim bojama i crtežima, pa onda sa Aldebaranom i onim upoređivanjem sa našom planetom, i sve je to nekako i izdržala, ali kad su došli Tehnoočevi na red, nervni sistem joj je malo popustio!
Srećom onda je došla majka, pa sam i nju gnjavio sa lepim koricama Tehnoočeva i sl., a ona me je iskusno poslala u pičku materinu uz još par uvredljivih psovki, vešto se izvlačeći iz mog paleotransa novim albumima.

Hihi. Ženi si trebao dati u ruke Tri Decimetra. Vjerojatno bi se oduševila.

A koja se to ne bi oduševila

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21083 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 27/01/2011 : 22:45:58  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
U stvari, daću joj večeras Dva.Toliko mogu da se opružim, a ona je i sa tim poprilično zadovoljna.

Go to Top of Page

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 27/01/2011 : 22:46:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ha, ha, dugo se nisam ovako nasmijao čitajući post na forumu! Bravo Anto! Ne daj se!

Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu?
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2848 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 28/01/2011 : 18:14:12  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Marko, daj nam plis javi kad saznas, dal ce sve skupa izaci sa Inkalom i kada ili ide ostalo na vrijeme brez Inkala, znaci sljedeci tjedan.

Nekako ne bi da idem uzalud u Zagreb .

Hvala!

Jack the Black.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29349 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 28/01/2011 : 19:25:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Nece izaci nista prije 20.2. Sorry.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2269 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 29/01/2011 : 21:29:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message  Reply with Quote
Znači i Rip Kirby će vjerojatno kasniti zbog toga.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21083 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 29/01/2011 : 21:37:40  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Kakav će to biti mesec za mene - 2 Rip Kirbija i 4 Zekana - mljac!

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29349 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 29/01/2011 : 21:40:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Planovi se bitno mijenjaju, vidjet cu kako su sad to sve presloziti.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 29/01/2011 : 21:44:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kakav će to biti mesec za mene - 2 Rip Kirbija i 4 Zekana - mljac!

Šta mljackaš, zovi drugare na tu zečetinu

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 29/01/2011 : 21:44:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Mene zanima dal se planira nešto u vezi Magnusa....dal se nastavlja s Neznancem ili Necron možda :) ?

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29349 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 29/01/2011 : 21:52:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Neznanac se, naravno, nastavlja. Materijali za preostale tri knjige su stigli, one bi trebalo ici ove godine, samo me nemoj pitati kad:)
A za dalje, moram još pročitati ostale Magnusove radove pa da vidim što mi se sviđa. Budući da je g. Raviola oduševljena s Fibrinim izdanjem Neznanca, mogu dobiti sve što želim, tako da to nije problem.

Trouble will find me
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 29/01/2011 : 22:07:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Odlično, preporučam Milady 3000 ili 110 pilula. Naravno nisam čitao, ali strašno pohvalili frendovi koji su studirali u Italiji, pa eto toliko :)

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21083 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 30/01/2011 : 13:23:59  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Markose jedno pitanje:
pročitah danas Crveni plašt (Crvenog gospodara) u izdanju Dagde.Očekivao sam ništa a dobio nešto.
Meni je ovaj strip baša dobar, malo mi vuče na Ime ruže, u smislu krimića iz starih dana.
Milazzo odličan, ali i Artibani nije loš. E sad rekao si da je planirano 6 albuma iz ovog serijala,pa čak možda i više zbog dobrih kritika i odziva publike, ali onda si skoro rekao da su ove dve priče sve što je izašlo od ovog serijala.Gde je zakočilo ???

Inače, svima koji nisu čitali ovaj strip, zaista najiskrenije preporuke, naročito Milazzovim fanovima.Nije sad ovo ne znam kakav strip, ali meni lično je sasvim dobar i zaslužuje da bude pročitan i smešeten u strip kolekciju-

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26817 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 30/01/2011 : 13:28:19  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
U FR se slabo prodavao pa nema novih albuma.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21083 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 30/01/2011 : 15:21:45  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
"Prema sadašnjim planovima, serijal bi trebao imati ukupno 6 epizoda (tj. tri priče po dvije epizode), ali s obzirom na dobre reakcije publike i kritike, vjerojatno možemo očekivati još radova ovog majstora chiaroscura iz Chiavarija"

Ovo piše u opisu stripa.

Edited by - anto on 30/01/2011 15:22:21
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38005 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 30/01/2011 : 15:33:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
Pa, pitanje je kada je to bilo napisano. Izgleda da su ocekivanja... ovaj bila visoka, no prodaja je isla svojim putem.

Pitaj Marka koliko je primjeraka sveukupno prodano. :)

Ni meni strip nije slab, dapace (imam cak 2 primjeraka), ali izgleda da se stvorila neka fama kako je ovo najslabiji Milazzov rad. A sto se Francuza tice, ko bi znao sta njima nije sjelo.
Crtez tu stvarno nije na nivoju onog "najboljeg Milazza" ali ipak daleko od toga da bi bio grozan. Nema toliko detajla, finoce...

Kako god, eto, meni je zao sto nece biti nastavka... ako bude ostalo pri tome.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21083 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 30/01/2011 : 15:40:48  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Ja nešto i ne ludujem za nastavcima, tako da i ne žalim mnogo, iako bi se tu možda izvuklo još nekih dobrih priča.
A što se tiče tih fama odnosno loših ktitika, ja zbog njih nisam uzeo ni Čoveka sa Filipina ni Detektiva Marvina , mada Čoveka sa Filipina možda i uzmem(a opet na nagovor nekih ljudi).
Ne bih uzeo ni ovaj strip da mi nije slučajem dospeo u vlasništvo (u zamenu za meni nebitne stripove).
A usut, meni se crtež baš dopao.
Poli, ako si voljan da se zameniš sa drugim primerkom Crvenog Gospodara (imao bih što šta da ti ponudim), pošalji mi PM.Jeste da imam ovaj Dagdin primerrak, skoro pa glancer, ali vidim da je Fibrin album veći, a i strašno mi se sviđa naslovnica.

Edited by - anto on 30/01/2011 15:44:30
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38005 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 30/01/2011 : 16:00:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
Nemas Čoveka sa Filipina i Detektiva Marvina

Awwwwwwwww, ovo ti je sigurno greska. I to velika! Oba dva su must have! Veruj mi! Howhg!

Pa, hmmmm, sta ja znam. Ajde posalji mi na PM sta nudis pa cemo da vidimo.
Mada je daleka od Cacka do Ljubljane.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21083 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 30/01/2011 : 16:25:13  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

Nemas Čoveka sa Filipina i Detektiva Marvina

Awwwwwwwww, ovo ti je sigurno greska. I to velika! Oba dva su must have! Veruj mi! Howhg!

Pa, hmmmm, sta ja znam. Ajde posalji mi na PM sta nudis pa cemo da vidimo.
Mada je daleka od Cacka do Ljubljane.

Ovo sad od tebe prvi put čujem da su must have, a veruj mi, sa dosta njih sam se konsultovao oko ova dva albuma.
Pa možeš da pogledaš i recenziju Malog mate za Marvina, gde ga on ocenjuje kao teški prosek.
Mada i sam znam da sam sebe zavaravam i da ću ih kupiti na kraju.

što se tiče čačka-Ljubljane, moja škola (srednja tehnička) od skoro sarađuje sa srednjom školom iz Velenja i počeli smo već da razmenjujemo posete i skoro su mi bili kolege u Ljubljani na putu za Velenje (u stvari to sam ti već rekao kada sam ti nudio Traper Kerija).Ma u stvari da ne komplikujemo stvari, dobro je i meni ovo Dagdino izdanje, a za to tvoje Fibrino samo mogu da ti ponudim Teksa ili Zagora na 500 lepo očuvane.

Edited by - anto on 30/01/2011 16:26:07
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26817 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 30/01/2011 : 16:59:56  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
[quote]Originally posted by anto

"Prema sadašnjim planovima, serijal bi trebao imati ukupno 6 epizoda (tj. tri priče po dvije epizode), ali s obzirom na dobre reakcije publike i kritike, vjerojatno možemo očekivati još radova ovog majstora chiaroscura iz Chiavarija"

Ovo piše u opisu stripa.

Jel ti sve vjeruješ šta pročitaš u uvodnicima stripova pogotovu ako je reklamnog tipa?
I Millazzo je u intervju rekao da se prodao u par tisuća komada i zato je prekinut.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21083 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 30/01/2011 : 17:39:31  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Pa zašto ne bih poverovao kada se i meni dopao.
Mada nebitno je da više o njemu pričamo, prekinut je i to je to.Ende.

Go to Top of Page
Page: of 1043 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.41 seconds. Snitz Forums 2000