forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1043

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 30/01/2011 : 17:41:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

U FR se slabo prodavao pa nema novih albuma.

ovo mi nije bas jasno
nema nastavaka ni u FR ili nema nastavaka kod nas jer se slabo prodavao u FR
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21083 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 30/01/2011 : 20:47:58  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
A ja nešto ipak mislim da ga nema više u FR jer se slabo prodavao kod nas!

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26817 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 30/01/2011 : 20:52:34  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

quote:

U FR se slabo prodavao pa nema novih albuma.

ovo mi nije bas jasno
nema nastavaka ni u FR ili nema nastavaka kod nas jer se slabo prodavao u FR

A šta ti misliš koja od te dvije opcije je logična?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 30/01/2011 : 22:25:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
opcija 1.
u FR izdaju 6 albuma, Markos izda jedan=> loša prodaja => Markos ne objavljuje dalje

opcija 2.
u FR izdaju jedan album => loša prodaja => Markos izda jedan => Markos ne objavljuje dalje
Go to Top of Page

shommy
Average Member

Serbia
586 Posts

Member since 03/09/2006

Posted - 30/01/2011 : 22:31:02  Show Profile Show Extended Profile  Send shommy a Private Message  Reply with Quote
Kladio bih se i da je opcija 1 Marko bi objavio svih 6 albuma

Edited by - shommy on 30/01/2011 22:31:51
Go to Top of Page

GGG
Senior Member

Slovenia
2535 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 30/01/2011 : 22:49:10  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paro

Odlično, preporučam Milady 3000 ili 110 pilula. Naravno nisam čitao, ali strašno pohvalili frendovi koji su studirali u Italiji, pa eto toliko :)

Mislim da je Markos u vezi takvih eksplicitnih stripova več rekao kratak i jasan ne, ali možda po kakvom kriteriju Magnus prođe...

Stara Huta za 36 minuta
Go to Top of Page

SenG
Junior Member

Canada
383 Posts

Member since 23/04/2006

Posted - 31/01/2011 : 01:02:48  Show Profile Show Extended Profile  Send SenG a Private Message  Reply with Quote
Markose, ako zbog nekog razloga nije tajna, možeš li nam reći kakva se to katastrofa sa Inkalom dogodila da čitava tura toliko kasni? Pa da tugujemo skupa. :)

Ich bin nur ein Schauspieler
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26817 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 31/01/2011 : 01:04:46  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:

opcija 1.
u FR izdaju 6 albuma, Markos izda jedan=> loša prodaja => Markos ne objavljuje dalje

opcija 2.
u FR izdaju jedan album => loša prodaja => Markos izda jedan => Markos ne objavljuje dalje

Marko j objavio dva albuma

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 31/01/2011 : 01:30:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

opcija 1.

opcija 2.

Marko j objavio dva albuma

u jbte
onda ima previse opcija za mene
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29349 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 31/01/2011 : 08:53:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SenG

Markose, ako zbog nekog razloga nije tajna, možeš li nam reći kakva se to katastrofa sa Inkalom dogodila da čitava tura toliko kasni? Pa da tugujemo skupa. :)

Standardna procedura ide ovako: tiskari daš pdf, oni naprave probni otisak, ti ga provjeriš, ispraviš greške, napraviš novi pdf i oni ga otisnu. Ovaj put su, iz još neutvrđenog razloga, otisnuli stari, inicijalni pdf, bez unešenih korekcija. I sad treba tiskati ponovo cijelog Inkala, a ostali čekaju da on bude gotov pa da svi zajedno idu na uvez.

Trouble will find me
Go to Top of Page

SenG
Junior Member

Canada
383 Posts

Member since 23/04/2006

Posted - 31/01/2011 : 11:22:41  Show Profile Show Extended Profile  Send SenG a Private Message  Reply with Quote
Kužim. Hvala na objašnjenju!

Ich bin nur ein Schauspieler
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 31/01/2011 : 14:35:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto
Ovo sad od tebe prvi put čujem da su must have, a veruj mi, sa dosta njih sam se konsultovao oko ova dva albuma.
Pa možeš da pogledaš i recenziju Malog mate za Marvina, gde ga on ocenjuje kao teški prosek.
Mada i sam znam da sam sebe zavaravam i da ću ih kupiti na kraju.

Meni su oba bolja od crvenog gospodara.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21083 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 31/01/2011 : 17:31:04  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mord

quote:
Ovo sad od tebe prvi put čujem da su must have, a veruj mi, sa dosta njih sam se konsultovao oko ova dva albuma.
Pa možeš da pogledaš i recenziju Malog mate za Marvina, gde ga on ocenjuje kao teški prosek.
Mada i sam znam da sam sebe zavaravam i da ću ih kupiti na kraju.

Meni su oba bolja od crvenog gospodara.

Onda se i oni moraju uzeti!

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8163 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 31/01/2011 : 17:44:26  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
ni meni taj crveni gospodar uopće nije loš, a na njega su svi sasuli paljbu
po meni je velika šteta da je to ostalo na ovome, jer je bilo potencijala da se napravi lijep serijal
dželat koji je u slobodno vrijeme detektiv
obrnuto od dextera

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21083 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 31/01/2011 : 17:47:51  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

po meni je velika šteta da je to ostalo na ovome, jer je bilo potencijala da se napravi lijep serijal
obrnuto od dextera

Znači ima nas još.Potpisujem sve što si rekao, mada sam i sam rekao isto
U stvari, šta uopšte ti Francuzi znaju.Da imaje nešto u glavi, i njima bi Zagor bio najjači junak kao nama.

Go to Top of Page

Vid
Senior Member

Slovenia
1254 Posts

Member since 07/10/2004

Posted - 01/02/2011 : 09:09:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Vid a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by ken2

obrnuto od dextera

Znači ima nas još.Potpisujem sve što si rekao, mada sam i sam rekao isto
U stvari, šta uopšte ti Francuzi znaju.Da imaje nešto u glavi, i njima bi Zagor bio najjači junak kao nama.

Ne bi mogao ljepše reči
Go to Top of Page

zare80
Average Member

Serbia
586 Posts

Member since 22/09/2008

Posted - 02/02/2011 : 19:21:24  Show Profile Show Extended Profile  Send zare80 an AOL message  Send zare80 a Yahoo! Message  Send zare80 a Private Message  Reply with Quote
Markose, da li ima nekih novosti povodom izdavanja poslednje epizode Ken Parkera u Italiji
Postavio sam to pitanje u topiku Ken Parker, kraj, ali verovatno nisi video do sada, a tamo brzo topik potone pa reko da te pitam ovde?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29349 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 02/02/2011 : 19:28:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Nisam vidio, da. Nemam nikakvih vijesti, ali, iskreno, sumnjam da ce od toga išta biti.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Kapetan Crveni
Starting Member

Serbia
36 Posts

Member since 01/09/2009

Posted - 02/02/2011 : 22:17:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Kapetan Crveni a Yahoo! Message  Send Kapetan Crveni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Nisam vidio, da. Nemam nikakvih vijesti, ali, iskreno, sumnjam da ce od toga išta biti.

Možda je i najbolje tako. Posle ne znam ni sam kojeg čitanja što celog serijala, što pojedinih epizoda, ne mogu ni da zamislim šta bi još moglo da se desi, ni kako bi se sve to zajedno završilo jednom jedinom pričom. Događaj u "Štrajku" jasno je odredio u kom pravcu priča mora da ide. Sve posle toga posledica je dešavanja u toj epizodi. Skrivanje, bežanje, hapšenje, zatvor, priče od ranije... I sve priče nakon "Štrajka" vrte se u tom, jedinom mogućem krugu.
Ali, Berardi je Berardi, otac svih Kenovih priča, a ja sam ja, samo oduševljeni čialac istih tih priča, tako da sve to što sam napisao ne mora ništa da znači...
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38005 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 02/02/2011 : 22:33:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
Mislim da je bilo receno da bi nastavila ako bi im se ponudio deal, ugovor, da neko to izdaje, vise brojeva naravno, ne samo neki testni 2-3 broja pa otkaz. Tako mislim da Berardi sigurno jos ima sta da kaze u vezi KP, no kako bi to izgledalo u praksi, na nama je samo da nagađamo. Do sada je islo odlicno, i ove pomenute "novije" epizode od broja 60 odnosno 63 dalje su, barem po meni, odlicne. Novi svezi dasak u serijalu.

Ali stvarno ko zna sta bi jos moglo da se desi i kuda da krene prica... jedini uvjet po meni je da se ne krene sa mjesecnim ritmom, nego kad Ivo zavrsi, poka na kioske. Pa ako samo 2 broja godisnje, neka bude.

Nada umire posljednja.

Ken drzi se!

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8163 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 02/02/2011 : 23:11:48  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
milaco je pričao kako je sa španjolcima bilo sve dogovoreno, ali onda kriza, promjena uredništva i ništa od toga

kad fibra rasproda treće izdanje ljubavi i raketa to će značit da će imat parstotisuća nečega da plati autore i nastavi sa serijalom
druge mogućnosti ne vidim

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 03/02/2011 : 12:02:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
Cesto takva naknadna zaokruzivanja serijala, znaju ispast jako lose. Nisam siguran da li zelim da se nastavi.
Go to Top of Page

Kapetan Crveni
Starting Member

Serbia
36 Posts

Member since 01/09/2009

Posted - 09/02/2011 : 23:20:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Kapetan Crveni a Yahoo! Message  Send Kapetan Crveni a Private Message  Reply with Quote
Još jedno pitanje u vezi sa Kenom...
Da li je epizoda "Bela tišina" nacrtana i u originalu objavljena u boji, isto kao i "...Titani" i "Ledeni dah"?
Hvala.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29349 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 10/02/2011 : 09:33:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Nisam siguran.

Trouble will find me
Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2536 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 10/02/2011 : 15:20:33  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kapetan Crveni

Još jedno pitanje u vezi sa Kenom...
Da li je epizoda "Bela tišina" nacrtana i u originalu objavljena u boji, isto kao i "...Titani" i "Ledeni dah"?
Hvala.

Mislim, da nijedna od tih nije u originalu u boji.

Društvo ljubiteljev stripov Stripoholik
Go to Top of Page
Page: of 1043 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.22 seconds. Snitz Forums 2000