All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
(paz' se spojlera) Odlicna epizoda!Faraci i Bruzzo su odradili dobar posao.Prica je tekla lagano,bredovi flesbekovi su igrali "toplo-'ladno" igru,vanzemaljac je bio simpatican(dok se nije latio motorke ),a zaplet je bio dovoljno jak da me drzi do kraja.Preokret u stilu "Vristavca"...
P.S.Naslov na pravom mestu!Da li to Blaza cita kritike?Obecavam,jos dva stripa sa dobro pozicioniranim naslovom i menjam potpis u "Blazo,voledu te forumasi ta kanda si im najmiliji!"
Zapravo ja sam tek pocetnik u citanju i sakupljanju stripova, i nekako mi je bas drago da sam poceo sa ovim serijalom( do sada sam nabavio prva 4 broja).Jedan od razloga je i taj sto volim da ispratim stvari od pocetka a 18 brojeva mi je prihvatljivo,mada bi voleo da jednog dana sakupim i ostale Bonelijeve junake.
Inace, zanima me kolike je do sada izaslo BB?
I jos jedno pitanje, vidim da dosta ljudi na forumu kritikuje Boneli stripove, pa me kao pocetnika zanima koja ,,ozbiljnija stiva'' treba da potrazim?
dobrodošao coask, drž se ti Bonellija, ne vjeruj zlim jezicima...ima Bonelli vrhunska izdanja...Tex,Zagor,Magični vjetar,Skriveno lice,Brendon,Dampir,Dilan.....
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
@Coask Drago mi je da vidim mlade snage koje prepoznaju pravi strip.Ako hoćeš možeš da se učlaniš u naš Fun club, čiji sam ja predsednik, a članstvom u njemu dobijaćeš najnovije informacije o našem junaku a ponekad i prigodne poklone (kalendarčići, salvete,podsetnici sa likom Bred Berona).Članarina se uplaćiuje meni, jer sam ujedno i blagajnik ovog udruženja;članarina je simbolična, 1000 dinara godišnje, a sa tim parama vodimo kampanju "Izbacimo Dampira iz VČ-a" jer, složićeš se, ovaj junak je uvreda za sve stripofile, naročito one od istančanog ukusa! Dobrodošao!!! Moj račun je 250-154987-25 u Čačanskoj Banci, samo stavi kao svrhu uplate "fun club BB"
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Originally posted by anto ...vodimo kampanju "Izbacimo Dampira iz VČ-a" jer, složićeš se, ovaj junak je komplikovano štivo za našu pamet... Dobrodošao!!! Moj račun je 250-154987-25 u Čačanskoj Banci, samo stavi kao svrhu uplate "fun club BB"
A je l' mogu ja da dobijem i adresu vaseg udruzenja/sedista da vam posaljem jadan poklon?
EtE s's kakve mi se reci obrati kolega: kaze mi da sisam patku! I posle da se poveca plata pros(t)vetarima...pa jos i strajkovi i kalabutnice goleme! Ma nas bre treba j.b..i kao svinju kad se nadje u blato (dok ne moze da izadje)...
Kako se bliži kraj serijala sve mi je više žao šta nije bilo malo više brojeva BB-a. Iskreno nisam očekivao puno od ovog serijala prije nego je krenuo sa izlaženjem, ali kako sam se prevario. Jeste puno čekat tri mjeseca na novi broj ma samo neka ide...
Pre 15 minuta sam procitao ovu pricu,sta procitao progutao u jednom dahu.Fenomenalna lagana ,interesantna,nostalgicna.Kada bi me neko pitao koju epizodu da mu preporucim od ovog junaka,ova bi bila medju prvih 5.Dampire prijatelju ti nikada neces imati ovakve fanove,mnogo si brate zamrsio mud....u svojim pricama.