forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Što se gasi???
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 14

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29619 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 01/02/2011 : 23:39:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

ajde,sada ozbiljno...Dilan extra,Mister No i Marti Mistere su sigurni....
četvrto izdanje je ili Diabolik, Alan Ford extra ili Maxmagnus?

ma odakle ti to za dylana extra??
nece se to ugasiti
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 01/02/2011 : 23:59:46  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Ja bih rekao ova tri zadnja... Diabolik, Alan Ford extra ili Maxmagnus

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 02/02/2011 : 00:27:20  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
http://www.youtube.com/watch?v=pDvm_MlgxdU

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 02/02/2011 : 09:22:05  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

neka izdaju svu ovu sicu sto je ostala od martija do veselog cetvrtka , pa neka ga ugase

feka
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38105 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 02/02/2011 : 09:31:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by feka82

quote:
Originally posted by DeeCay

neka izdaju svu ovu sicu sto je ostala od martija do veselog cetvrtka , pa neka ga ugase

Isto vazi za MN.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10882 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 02/02/2011 : 09:52:37  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Meni bi najbolje bilo da Bernard ugasi Tex giganta . Ajmo Berni, mozes ti to, go go!

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18896 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 02/02/2011 : 10:39:15  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
neće,Gigant se prodaje za razliku od nabrojanih...redovni Tex ostaje i to me jako veseli..Tex je spašen.
Žao mi Mister Noa i Martija jako ali šta se može,brojke odlućuju, i da na žalost Dilandogovca na led ide i Dilan extra,izgleda da je prodaja kad se došlo do prvih brojeva Slobodne previše pala, mnogi su ga kupovali i dalje ali, premalo....žao mi ako je izpalo da sam ja taj koji je donjeo lošu vijest ali bolje da se pripremimo polako...preveliki bi bio šok.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2933 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 02/02/2011 : 11:16:22  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
Znači gase se. Nema još dodatnog usporavanja (dva godišnje...) već se gase u potpunosti!

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 02/02/2011 : 11:19:32  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
nista ne znamo dok se neko ne javi iz odjela za javnost ispred ludensa

feka
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18896 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 02/02/2011 : 11:26:19  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
pa, to još nije sigurno...ali dva godišnje bi bilo skoro ko gašenje...možda bolje i ugasit definitivno pa dati nekome drugome to radit..ako se pokaže junak...na kioscima sumljam da čemo te junake ikad još vidjeti...neznam, možda Bernard pilota strpa u trobroje ko MisterNo maxi ako se ti prodaju bolje...ja bih to dao Libellusu radit kad izpuca Skriveno lice...sad, dali bi to oni
preuzeli i dali bi Bernard dao-drugo je pitanje...znači Mister Noa nek gura ko trobroje(dva godišnje)u ediciji Mister No maxi,
a redovnog Martija nek preuzme Libellus,cijelovite priče ko ovi zadnji Martiji i HC 500 naklade,toliko nas valjda ima....
varianta je skuplja ali ako moramo izabrat to ili ništa, ja bi to uzimao bez problema...

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 02/02/2011 : 11:34:26  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
MIslim da bi ovaj topic trebalo zaključati i sačekati što će izdavač napraviti, a ne da pravimo račun bez krčmara bernija... Jer po ovome, po teller, ugasit će se deset izdanja, ne nekoliko.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10882 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 02/02/2011 : 11:56:19  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:

neće,Gigant se prodaje za razliku od nabrojanih...redovni Tex ostaje i to me jako veseli..Tex je spašen.

Pa pazi, ako Gigant ostane kod Bernarda, taj cin ne bih mogao nazvati spasom.
A i da rezimiram ovo sto velis, od Bonelija na Hrvatskim kioscima bice Zagor, dvomesecni Dilan i dvomesecni Tex? Jedan ceo i dva polutana?

Edited by - kasper on 02/02/2011 12:00:35
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18896 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 02/02/2011 : 12:15:21  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
tako nekako,bit če još Alan Ford klasik,Blek,Mark i sva special,maxi,almanah izdanja...neče bit toga tako malo....
zbog mene možete ta naklapanja i zaključat,meni ne smeta...VRIJEME ČE POKAZAT kako si je Berni zamislio zaleđenje nekih junaka!

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29384 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 02/02/2011 : 12:45:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Kad čitam koje sve gluposti i budalaštine pišeš, dođe mi da te izbacim sa sajta, jer samo dezinformiraš ljude. Za ne povjerovat, koji lik.

Trouble will find me
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7827 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 02/02/2011 : 12:49:35  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18896 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 02/02/2011 : 12:56:10  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
te gluposti sam saznao od jednog tvog dobrog prijatelja i suradnika.Za ne povjerovat,s kim se družiš...
generale Marcose?

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18896 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 02/02/2011 : 13:07:29  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
lako češ pogodit sa kojim sam razgovarao,malo imaš još prijatelja i suradnika...čuješ se sa Gastonom,Dadom,Bobanom,Raičem...?????

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26836 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 02/02/2011 : 13:24:05  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
[quote]Originally posted by teller
možda Bernard pilota strpa u trobroje ko MisterNo maxi ako se ti prodaju bolje...ja bih to dao Libellusu radit kad izpuca Skriveno lice...sad, dali bi to oni
preuzeli i dali bi Bernard dao-drugo je pitanje...znači Mister Noa nek gura ko trobroje(dva godišnje)u ediciji Mister No maxi,
a redovnog Martija nek preuzme Libellus,cijelovite priče ko ovi zadnji Martiji i HC 500 naklade,toliko nas valjda ima....

Dragi Telleru,Libellus već izdaje redovnog MM i redovnog Mr.Noa tako da nemaš pojma šta pišeš,a da o ovom tvom nagađanju o ukinućima izdanja ne govorimo.Čuo si nešto od nekoga a i ja sam čuo nešto od nekoga i to ne znači da je to istina.By the way,ja sam čuo da MM iMr.No idu na led(šta to znači nemam pojma).

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18896 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 02/02/2011 : 13:32:37  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Marcusova poštaplalica se javila i ko papagaj ponavlja šefa...koliko si dobio popusta na Fibrina izdanja?
Dobro znam što izdaje Libellus i bez tebe pametnjakoviču, napisao sam da bi Libellus mogao preuzet i ove nove broje Martija, ko što je preuzeo Nathana...
U prvom postu sam napisao da ide kolekcionarski Zagor i IDE....
Da se gase(ajde zaleđuju) MisterNo i Marti i ZALEĐUJU SE
Napisao sam da se ukida i Dilan extra i brzo če se to dogodit...
Možda se za 4 izdanje mislilo Chika a možda i neko drugo....
Topic je zanimljiv koliko vidim po stranicama ,zbog mene se može zatvorit...napravi ti zanimljivi!
Baš lijepo da si uzeo u bran Velikog generala,bit če ti zahvalan....
pogledaj na šta se sveo taj sajt zadnjih godina...i nije kriv teller zato sigurno...
Šalji Marcosu spisak šta ti fali od Fibre,popust ti je zajamčen.
A možda šefa zaboli moj podpis? ja ga ne mijenjam...
Da nije odličnih i korektnih moderatora i nekih forumaša,jeb...alo bi mi se za taj forum, čiji je šef neki naduvanko.

Go to Top of Page

Magico_Vento
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1181 Posts

Member since 10/01/2010

Posted - 02/02/2011 : 14:13:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Magico_Vento a Private Message  Reply with Quote
quote:

Marcusova poštaplalica se javila i ko papagaj ponavlja šefa...koliko si dobio popusta na Fibrina izdanja?
Dobro znam što izdaje Libellus i bez tebe pametnjakoviču, napisao sam da bi Libellus mogao preuzet i ove nove broje Martija, ko što je preuzeo Nathana...
U prvom postu sam napisao da ide kolekcionarski Zagor i IDE....
Da se gase(ajde zaleđuju) MisterNo i Marti i ZALEĐUJU SE
Napisao sam da se ukida i Dilan extra i brzo če se to dogodit...
Možda se za 4 izdanje mislilo Chika a možda i neko drugo....
Topic je zanimljiv koliko vidim po stranicama ,zbog mene se može zatvorit...napravi ti zanimljivi!
Baš lijepo da si uzeo u bran Velikog generala,bit če ti zahvalan....
pogledaj na šta se sveo taj sajt zadnjih godina...i nije kriv teller zato sigurno...
Šalji Marcosu spisak šta ti fali od Fibre,popust ti je zajamčen.
A možda šefa zaboli moj podpis? ja ga ne mijenjam...
Da nije odličnih i korektnih moderatora i nekih forumaša,jeb...alo bi mi se za taj forum, čiji je šef neki naduvanko.

Je,je zanimljiv je ljudima kad si ti od 11 stranica,sam ispisao bar 7...

Nemam potpis...
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26836 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 02/02/2011 : 14:31:10  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Marko jesi čuo?
Popis šaljem priko pm-a!
Poštapalica

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29384 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 02/02/2011 : 14:34:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Čekaj malo, pa već ti je sjela plaća za prvi mjesec. Prvoga ćeš dobiti plaću za veljaču!

Trouble will find me
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26836 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 02/02/2011 : 14:38:57  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Ajde ne glumi nego šalji škrtice jedna.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

tosha
Average Member

Bosnia and Herzegovina
961 Posts

Member since 31/10/2010

Posted - 02/02/2011 : 14:41:25  Show Profile Show Extended Profile  Send tosha a Private Message  Reply with Quote
de nemojte ložit raju

"Nothing is true, everything is permitted."
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18896 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 02/02/2011 : 14:54:54  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
koje li duhovitosti?
ne ide vam a?
niste duhoviti več cinični...
presjeli ste mi za cijeli život i danas je vaš srečan dan...
TELLER ODE IZ OVOG FORUMA jer mu se smučio zajedno sa vama....žao mi nekih dragih forumaša ali preživjet ču...
Samo sam jedan od mnogih koji su otišli,ne zbog stripova več arogantnog šefa...gdje su Globinjo,Dado,Boban,Radič.....
gde su forumaši................................ima jih bar 5o kcvalitetnih koja ste prisjeli..
topic je bio zanimljiv, ne zbog mojih postova več same teme...koji je zadnji koji je imao toliko ogleda?
Ako se ne varam, među najčitanijima je u zadnje vrijeme...ali vama smeta ako neko nešto nagađa a vi koji znate čutite ko zaliveni....čemu forum ako na njemu ništa ne saznam...jeb..e mi se za najavu novih izdanja,pogledam stripovi na kvadrat ili u
obližnji kiosk i vidim...aroganca,prepotentnost,uzvišenost...samo su jedne od osobina nekih ljudi ovdje..
teller je bio brbljivac i spamer ali nije bio licjemer,dupelizac i uvlakuša šefu...neki koji to jesu,nek si ne kvare užitak.
Licjemeri na forumu,licjemeri u životu.
Zato sam sretan što napuštam to društvo jer sa tim ljudima neču više imati posla u životu.Več zbog toga se izplati otiči.
Ostanite mi zdravi na tom forumu"samo dobrih stripova", Fibrin sajt če živjeti i dalje i bez tellera.
Sretno svima!

Go to Top of Page
Page: of 14 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000