Author |
Topic |
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29619 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 01/02/2011 : 23:39:00
|
quote: Originally posted by teller
ajde,sada ozbiljno...Dilan extra,Mister No i Marti Mistere su sigurni.... četvrto izdanje je ili Diabolik, Alan Ford extra ili Maxmagnus?
ma odakle ti to za dylana extra?? nece se to ugasiti |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 01/02/2011 : 23:59:46
|
Ja bih rekao ova tri zadnja... Diabolik, Alan Ford extra ili Maxmagnus |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
feka82
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2647 Posts
Member since 03/01/2008 |
Posted - 02/02/2011 : 09:22:05
|
quote: Originally posted by DeeCay
Ja bih rekao ova tri zadnja... Diabolik, Alan Ford extra ili Maxmagnus
neka izdaju svu ovu sicu sto je ostala od martija do veselog cetvrtka , pa neka ga ugase |
feka |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38105 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 02/02/2011 : 09:31:52
|
quote: Originally posted by feka82
quote: Originally posted by DeeCay
Ja bih rekao ova tri zadnja... Diabolik, Alan Ford extra ili Maxmagnus
neka izdaju svu ovu sicu sto je ostala od martija do veselog cetvrtka , pa neka ga ugase
Isto vazi za MN. |
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
kasper
Advanced Member
10882 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18896 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 02/02/2011 : 10:39:15
|
neće,Gigant se prodaje za razliku od nabrojanih...redovni Tex ostaje i to me jako veseli..Tex je spašen. Žao mi Mister Noa i Martija jako ali šta se može,brojke odlućuju, i da na žalost Dilandogovca na led ide i Dilan extra,izgleda da je prodaja kad se došlo do prvih brojeva Slobodne previše pala, mnogi su ga kupovali i dalje ali, premalo....žao mi ako je izpalo da sam ja taj koji je donjeo lošu vijest ali bolje da se pripremimo polako...preveliki bi bio šok. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
djukak
Senior Member
2933 Posts
Member since 28/04/2005 |
Posted - 02/02/2011 : 11:16:22
|
Znači gase se. Nema još dodatnog usporavanja (dva godišnje...) već se gase u potpunosti! |
They have money for wars, but can't feed the poor!
Allow me to introduce first, Makaveli the Don. |
|
|
feka82
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2647 Posts
Member since 03/01/2008 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18896 Posts
Posted - 02/02/2011 : 11:26:19
|
pa, to još nije sigurno...ali dva godišnje bi bilo skoro ko gašenje...možda bolje i ugasit definitivno pa dati nekome drugome to radit..ako se pokaže junak...na kioscima sumljam da čemo te junake ikad još vidjeti...neznam, možda Bernard pilota strpa u trobroje ko MisterNo maxi ako se ti prodaju bolje...ja bih to dao Libellusu radit kad izpuca Skriveno lice...sad, dali bi to oni preuzeli i dali bi Bernard dao-drugo je pitanje...znači Mister Noa nek gura ko trobroje(dva godišnje)u ediciji Mister No maxi, a redovnog Martija nek preuzme Libellus,cijelovite priče ko ovi zadnji Martiji i HC 500 naklade,toliko nas valjda ima.... varianta je skuplja ali ako moramo izabrat to ili ništa, ja bi to uzimao bez problema... |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 02/02/2011 : 11:34:26
|
MIslim da bi ovaj topic trebalo zaključati i sačekati što će izdavač napraviti, a ne da pravimo račun bez krčmara bernija... Jer po ovome, po teller, ugasit će se deset izdanja, ne nekoliko. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
kasper
Advanced Member
10882 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 02/02/2011 : 11:56:19
|
neće,Gigant se prodaje za razliku od nabrojanih...redovni Tex ostaje i to me jako veseli..Tex je spašen.
Pa pazi, ako Gigant ostane kod Bernarda, taj cin ne bih mogao nazvati spasom. A i da rezimiram ovo sto velis, od Bonelija na Hrvatskim kioscima bice Zagor, dvomesecni Dilan i dvomesecni Tex? Jedan ceo i dva polutana?
|
Edited by - kasper on 02/02/2011 12:00:35 |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18896 Posts
Posted - 02/02/2011 : 12:15:21
|
tako nekako,bit če još Alan Ford klasik,Blek,Mark i sva special,maxi,almanah izdanja...neče bit toga tako malo.... zbog mene možete ta naklapanja i zaključat,meni ne smeta...VRIJEME ČE POKAZAT kako si je Berni zamislio zaleđenje nekih junaka! |
|
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29384 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 02/02/2011 : 12:45:35
|
Kad čitam koje sve gluposti i budalaštine pišeš, dođe mi da te izbacim sa sajta, jer samo dezinformiraš ljude. Za ne povjerovat, koji lik. |
Trouble will find me |
|
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7827 Posts
Member since 02/09/2005 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18896 Posts
Posted - 02/02/2011 : 12:56:10
|
te gluposti sam saznao od jednog tvog dobrog prijatelja i suradnika.Za ne povjerovat,s kim se družiš... generale Marcose? |
|
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18896 Posts
Posted - 02/02/2011 : 13:07:29
|
lako češ pogodit sa kojim sam razgovarao,malo imaš još prijatelja i suradnika...čuješ se sa Gastonom,Dadom,Bobanom,Raičem...????? |
|
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26836 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 02/02/2011 : 13:24:05
|
[quote]Originally posted by teller možda Bernard pilota strpa u trobroje ko MisterNo maxi ako se ti prodaju bolje...ja bih to dao Libellusu radit kad izpuca Skriveno lice...sad, dali bi to oni preuzeli i dali bi Bernard dao-drugo je pitanje...znači Mister Noa nek gura ko trobroje(dva godišnje)u ediciji Mister No maxi, a redovnog Martija nek preuzme Libellus,cijelovite priče ko ovi zadnji Martiji i HC 500 naklade,toliko nas valjda ima....
Dragi Telleru,Libellus već izdaje redovnog MM i redovnog Mr.Noa tako da nemaš pojma šta pišeš,a da o ovom tvom nagađanju o ukinućima izdanja ne govorimo.Čuo si nešto od nekoga a i ja sam čuo nešto od nekoga i to ne znači da je to istina.By the way,ja sam čuo da MM iMr.No idu na led(šta to znači nemam pojma).
|
Ja sam fetišist papira! |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18896 Posts
Posted - 02/02/2011 : 13:32:37
|
Marcusova poštaplalica se javila i ko papagaj ponavlja šefa...koliko si dobio popusta na Fibrina izdanja? Dobro znam što izdaje Libellus i bez tebe pametnjakoviču, napisao sam da bi Libellus mogao preuzet i ove nove broje Martija, ko što je preuzeo Nathana... U prvom postu sam napisao da ide kolekcionarski Zagor i IDE.... Da se gase(ajde zaleđuju) MisterNo i Marti i ZALEĐUJU SE Napisao sam da se ukida i Dilan extra i brzo če se to dogodit... Možda se za 4 izdanje mislilo Chika a možda i neko drugo.... Topic je zanimljiv koliko vidim po stranicama ,zbog mene se može zatvorit...napravi ti zanimljivi! Baš lijepo da si uzeo u bran Velikog generala,bit če ti zahvalan.... pogledaj na šta se sveo taj sajt zadnjih godina...i nije kriv teller zato sigurno... Šalji Marcosu spisak šta ti fali od Fibre,popust ti je zajamčen. A možda šefa zaboli moj podpis? ja ga ne mijenjam... Da nije odličnih i korektnih moderatora i nekih forumaša,jeb...alo bi mi se za taj forum, čiji je šef neki naduvanko.
|
|
|
|
Magico_Vento
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1181 Posts
Member since 10/01/2010 |
Posted - 02/02/2011 : 14:13:14
|
Marcusova poštaplalica se javila i ko papagaj ponavlja šefa...koliko si dobio popusta na Fibrina izdanja? Dobro znam što izdaje Libellus i bez tebe pametnjakoviču, napisao sam da bi Libellus mogao preuzet i ove nove broje Martija, ko što je preuzeo Nathana... U prvom postu sam napisao da ide kolekcionarski Zagor i IDE.... Da se gase(ajde zaleđuju) MisterNo i Marti i ZALEĐUJU SE Napisao sam da se ukida i Dilan extra i brzo če se to dogodit... Možda se za 4 izdanje mislilo Chika a možda i neko drugo.... Topic je zanimljiv koliko vidim po stranicama ,zbog mene se može zatvorit...napravi ti zanimljivi! Baš lijepo da si uzeo u bran Velikog generala,bit če ti zahvalan.... pogledaj na šta se sveo taj sajt zadnjih godina...i nije kriv teller zato sigurno... Šalji Marcosu spisak šta ti fali od Fibre,popust ti je zajamčen. A možda šefa zaboli moj podpis? ja ga ne mijenjam... Da nije odličnih i korektnih moderatora i nekih forumaša,jeb...alo bi mi se za taj forum, čiji je šef neki naduvanko.
Je,je zanimljiv je ljudima kad si ti od 11 stranica,sam ispisao bar 7... |
Nemam potpis... |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26836 Posts
|
Markos
Webmaster
Croatia
29384 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26836 Posts
|
tosha
Average Member
Bosnia and Herzegovina
961 Posts
Member since 31/10/2010 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18896 Posts
Posted - 02/02/2011 : 14:54:54
|
koje li duhovitosti? ne ide vam a? niste duhoviti več cinični... presjeli ste mi za cijeli život i danas je vaš srečan dan... TELLER ODE IZ OVOG FORUMA jer mu se smučio zajedno sa vama....žao mi nekih dragih forumaša ali preživjet ču... Samo sam jedan od mnogih koji su otišli,ne zbog stripova več arogantnog šefa...gdje su Globinjo,Dado,Boban,Radič..... gde su forumaši................................ima jih bar 5o kcvalitetnih koja ste prisjeli.. topic je bio zanimljiv, ne zbog mojih postova več same teme...koji je zadnji koji je imao toliko ogleda? Ako se ne varam, među najčitanijima je u zadnje vrijeme...ali vama smeta ako neko nešto nagađa a vi koji znate čutite ko zaliveni....čemu forum ako na njemu ništa ne saznam...jeb..e mi se za najavu novih izdanja,pogledam stripovi na kvadrat ili u obližnji kiosk i vidim...aroganca,prepotentnost,uzvišenost...samo su jedne od osobina nekih ljudi ovdje.. teller je bio brbljivac i spamer ali nije bio licjemer,dupelizac i uvlakuša šefu...neki koji to jesu,nek si ne kvare užitak. Licjemeri na forumu,licjemeri u životu. Zato sam sretan što napuštam to društvo jer sa tim ljudima neču više imati posla u životu.Več zbog toga se izplati otiči. Ostanite mi zdravi na tom forumu"samo dobrih stripova", Fibrin sajt če živjeti i dalje i bez tellera. Sretno svima!
|
|
|
|
Topic |
|