forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Racunala i internet
 Kako se najlakše dočepati ovog uređaja?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Deki86
Average Member

Croatia
852 Posts

Member since 07/02/2006

Posted - 02/02/2011 : 16:23:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Deki86 a Private Message  Reply with Quote
FC Retro Duo Twin System for Nintendo NES & SNES Games

Vidim da se prodaje preko interneta, i to posvuda, pa mi treba savjet ako netko zna kako i gdje se to može kupiti, kakav adapter se dobije, kakav je potreban itd...
Našao sam dosta toga na e bayu, ali ne znam kako se koristi, pa ako netko zna, bio bi zahvalan.

Edited by - Deki86 on 02/02/2011 16:24:06

temporal_lobe
Starting Member

42 Posts

Member since 13/12/2010

Posted - 02/02/2011 : 17:07:31  Show Profile Show Extended Profile  Send temporal_lobe a Private Message  Reply with Quote
Ne znam ništa o tome, ali imam PS2 s čipom i našao sam na netu dvd sa svim mogućim igrama za NES, SNES, Sege, i tako dalje koje se emuliraju na PS2, i sve lijepo radi - možeš čak i save-ati. Pa ako želiš proći jeftiniji, savjetujem ti tu opciju.

A ako baš misliš kupiti, najbolje je da o detaljima pitaš prodavača. Mislim da ameri imaju drukčiju utičnicu (drukčiji napon) pa bi ti u tom slučaju trebao transformator ili nešto. Također, vjerujem da cartridge-i moraju biti PAL ili NTSC ovisno o tome koje konzola podržava. Prije, dok sam imao PSX i staru telku, NTSC igre su mi bile crno-bijele, ali mislim da se to ne događa na novim televizorima.

Puno sreće!

Edited by - temporal_lobe on 02/02/2011 17:10:21
Go to Top of Page

Deki86
Average Member

Croatia
852 Posts

Member since 07/02/2006

Posted - 02/02/2011 : 22:29:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Deki86 a Private Message  Reply with Quote
E, imam taj dvd, igre za nes rade savršeno, ali zato igre za snes štekaju. Ne znam ni sam, ovako se malo raspitujem, razgledavam. Nekako mi je veći gušt igrati na konzoli preko tv-a nego preko emulatora. Ovo za utičnicu je poznata stvar, to mogu riješit, više me čak muči velika poštarina... A, budem vidio...
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds. Snitz Forums 2000