IPS TT je 159 X 224 (cm) Alg. TT je 197 X 264 (cm), što je u širini isto kao album 1602, ali je nešto kraći (1602 je dugačak 280 cm) Sve u svemu, bitna razlika, ovaj IPS format je baš mali. Ima li nekim čudom naslovnica unutar knjiga ??? ALI NAJBITNIJE od svega je što ćemo imati (nadam se)redovnost izlaženja!
Rekao je neko već da je u pitanju englesko izdanje a ne domaće (Algoritmovo), mislio sam da Feka zna to; a Libellus je najavio izdavanje ovog serijala.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Losa vijest je da sva izdanja koja sam vidio zijevaju. Tko je drzao bukglobovog Linkolna u ruci zna o cemu pricam. Ovdje je to jos gore, stranice su poprilicno valovite.
Ama ti i ovaj Anto se takvi pacijenti da vas nema Kakvi Algoritmov Škorpijon vas snaša?To je englesko izdanje koje se može kupiti u Algoritmovim dućanima. [/quote]
sta ce nam englesko izdanje neka izdaju nase sta nas obmanjuju znam da je libellus bio najavio zato sam se i zacudio da ce pored libellusa izdavati i algoritam , dobro bi bilo da oni onda izdaju ovaj crusade na nasem
Nego što nego čekati akciju! Ko je lud izvaliti 360 kuna za Tintina kada postoji toliko boljih stripova za kupiti. 260 kuna za 3 albuma je, međutim, znatno prihvatljivije i to bi bila dobra kupnja. A ta njihova akcija 3 za 2 je stvarno odlična. Žao mi je što nisam za Božić kupio svih prvih 10 epizoda Thorgala u izdanju Cinebooka na ovaj način.
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Evo neslužbene informacije: do dolaska filma (studeni), trebale bi izaći još 3 knjige. AKO se uklope međunarodni izdavački planovi i AKO vjerujete najavama, službenim kako neslužbenim.
Kako bilo, danas sam pokupio originale za prijevod. To je jedina 100% provjerena informacija.
Evo neslužbene informacije: do dolaska filma (studeni), trebale bi izaći još 3 knjige. AKO se uklope međunarodni izdavački planovi i AKO vjerujete najavama, službenim kako neslužbenim.
Kako bilo, danas sam pokupio originale za prijevod. To je jedina 100% provjerena informacija.
(mcn)
1.Sjajne vesti - znači još dve knjige na sledeće proleće i kompletan Tintin
2.Sad si se zajebao Macane, iako iz dobre namere.Bićeš jedini krivac na ovom i drugim stripovskim forumima za ikakvo odstupanje izlaženja tih triju novih knjiga u odnosu na promociju filma !!!
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
(mcn)
Samo neka se kotrlja. Važno je da znamo da je izvesno i da će izaći - a nekoliko meseci gore-dole i nije tako bitno.
Nema veze naucio sam da uvijek nesto mimo svijeta!! Ma,umjesto origigi naslovnica za svaku epizodu na glavnoj naslovnici su najave u malim kvadratima originalne naslovnice u najavi kao kutije sibica da se zna kako bi trebale u stvari izgledati... Bolje ista nego nista!
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"