forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Clan Ani
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 02/02/2011 : 15:58:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ani

... stojim iza svih postupaka koje je sin uradio,svi mi grijesimo u zivotu,nismo andjeli,a ja se trudim da ispravim te greske koje je on nacinio,i od prije par dana on vise nema pristupa aukcijama,pa cu tako ja da uzimam sto on bude zelio,gledajuci da ovaj put ispostujem sva pravila sajta.

Nadamo se da će biti tako

Da bih Vam pomogao u toj nameri, kazaću sledeće:

U ovome trenutku veber prodaje na aukcijama puno stripova (tačno 447).
Vi, na drugoj strani, ste u igri, i dižete cenu za ravno 80 njegovih stripova.

Zbog čega ovo pišem? Da Vas uputim u trenutno stanje na aukcijama koje su pod Vašim nikom.
Veliki novac je u igri, a Vi već imate 2 negativna i 2 neutralna komentara.
Ako za to znate, onda je sve pod kontrolom i moj post je suvišan.

Još nešto, primetio sam da ste obrisali jedan post u ovom topiku...
Zašto?

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 02/02/2011 : 19:12:28  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
Clan Ani ako ovo ispostuje sve, ja mu se/ja joj se/izvinjavam po hiljadu puta sto sam preko njegovog/njenog nicka ovdje nesto zelio saznati.

Ali ako ne ispostuje tad sam mu/njoj zamjerio,i to dobro zamjerio za post koji je meni upucen.Mislim da nije bilo potrebe da me napada i da mi clanove familije uzima u usta.Ja ovako pisem(njemu,njoj), jer ja,kao i vecina drugih ovdje,neznaju ni ko pije ni ko placa kod tebe,jer ti se predstavljas kao covjek,registrovala se zena,a bida i pumpa cijene dijete,i ono sto je najzanimljivije,ili najzalosnije, na tim velikim bidanjima se ne realizira nista..
Znaci obracao sam se clanu Ani,a nikako licno zeni,djetetu ili covjeku kao privatnom licu.Izmedju mog i tvog izrazavanja postoji velika razlika,procitaj jos jednom moj i svoj post pa prokontaj.

PS:

Manhunter je Tito ovdje,sve pod kontrolom drzi

Ani nije izbrisala post ovdje ili???
Go to Top of Page

ani
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
21 Posts

Member since 24/05/2008

Posted - 03/02/2011 : 02:59:44  Show Profile Show Extended Profile  Send ani a Private Message  Reply with Quote
Ultras,sve sam razumjeo,hvala.
Nikakav post nisam brisao,ne znam o cemu pricas.
Bihac,pricacemo nakon zavrsetka aukcija,vidjeces da je tvoja skepticnost bila ne opravdana.
Lijep pozdrav svima.

ljubitelj stripova
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 03/02/2011 : 03:34:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ani

Bihac,pricacemo nakon zavrsetka aukcija,vidjeces da je tvoja skepticnost bila ne opravdana.
Lijep pozdrav svima.

Anela Bacic stoji u profilu i Female.
Go to Top of Page

ani
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
21 Posts

Member since 24/05/2008

Posted - 03/02/2011 : 05:54:22  Show Profile Show Extended Profile  Send ani a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Porter

quote:
Originally posted by ani

Lijep pozdrav svima.

Da,sin se registovao preko moje supruge,ali je pravio neke kikseve na aukcijama tako da sad ja preuzimam inicijativu,

ljubitelj stripova
Go to Top of Page

gregorbikupil
Junior Member

Slovenia
428 Posts

Member since 13/03/2008

Posted - 03/02/2011 : 09:26:50  Show Profile Show Extended Profile  Send gregorbikupil a Private Message  Reply with Quote
Eto:
Ani imala si neko vreme največu ponudu na 80 stripovima.
Kasnije na 63.
Kasnije na 67.
Sada na 76.

Svi ti stripovi su dati na aukcije od vebera.

Evo, ja se za neke od njih natječem s tobom.
Pa me zanima - što si baš za vebera zapela? Ima toliko dobru robu? Znaš ga od prije kao pouzdanog?

Avatar mi je super... malo nihilisticki... a i sporo se nalaže... evo, sad ce...

Edited by - gregorbikupil on 03/02/2011 09:27:16
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25302 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 03/02/2011 : 22:43:43  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Hajde da sačekamo malo, pa ćemo videti kako će se sve završiti, može?
Svako može da bira za koje stripove želi da se nadmeće, ali je isto tako i dužan da ispoštuje prodavca.

Tako, ne osuđujmo nikoga unapred, mada mislim da će Ani imati razumevanja zašto to radimo.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 04/02/2011 : 01:07:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ani

quote:

quote:
Originally posted by ani

Lijep pozdrav svima.

Da,sin se registovao preko moje supruge,ali je pravio neke kikseve na aukcijama tako da sad ja preuzimam inicijativu,

Bolje da ne pravi belaj
Go to Top of Page

ani
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
21 Posts

Member since 24/05/2008

Posted - 04/02/2011 : 03:18:07  Show Profile Show Extended Profile  Send ani a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by gregorbikupil

Eto:
Kasnije na 63.
Kasnije na 67.
Sada na 76.

Pa me zanima - što si baš za vebera zapela? Ima toliko dobru robu? Znaš ga od prije kao pouzdanog?

Ani je short cut za moju suprugu koja je registrovala ovdje prvi put naseg sina,ali ona nije nikada koristila ovaj sajt.Sin je do sada koristio nekada s vise a nekada s manje uspjeha.Od skoro ja koristim ovaj profil.Nadam se da si sinoc osvojio stripove koje si zelio u nadmetanju sa mnom,jer ja sam osvojio vrlo malo.Zasto si ti zapeo za Vebera,na svaku njegovu ponudu veliki broj bidera je zapeo za njegove stripove,pretpostavljam zato sto su dosta dobrog kvaliteta,sto se moglo i vidjeti iz prilozenog.Vebera do sada ne znam,jer nisam poslovao s njim,ali smatram da je pouzdan zbog njegove reputacije i pozitivnih komentara koje ima na ovome sajtu,pa sam odlucio da pokusam.Ima jos nekoliko momaka koji imaju stvarno odlicne stripove koje bih zelio kupiti,ali sam malo pazljiviji u odnosu na moga malca koji bi bidao kod naj manje 10 vas na sajtu,i opet bio u nemogucnosti ispostovati sve sto je bidao.Nadam se da te je ovaj odgovor bar malo zadovoljio.Lijep pozdrav-Adis Bacic.

ljubitelj stripova
Go to Top of Page

ani
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
21 Posts

Member since 24/05/2008

Posted - 04/02/2011 : 03:20:08  Show Profile Show Extended Profile  Send ani a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Hajde da sačekamo malo, pa ćemo videti kako će se sve završiti, može?
Svako može da bira za koje stripove želi da se nadmeće, ali je isto tako i dužan da ispoštuje prodavca.

Tako, ne osuđujmo nikoga unapred, mada mislim da će Ani imati razumevanja zašto to radimo.

Naravno,zahvaljujem

ljubitelj stripova
Go to Top of Page

ani
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
21 Posts

Member since 24/05/2008

Posted - 04/02/2011 : 03:21:22  Show Profile Show Extended Profile  Send ani a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by ani

quote:

quote:
Originally posted by ani

Lijep pozdrav svima.

Bolje da ne pravi belaj

LOL nece vise praviti belaja garantujem

ljubitelj stripova
Go to Top of Page

jimi
Junior Member

Croatia
349 Posts

Member since 03/08/2007

Posted - 04/02/2011 : 20:48:39  Show Profile Show Extended Profile  Send jimi a Private Message  Reply with Quote
Koliko dana od završetka aukcije treba čekati mail ponuđača. Od moje je sad 4 dana i još ništa, a najgore je da komentari ovog koji je uzeo su brza realizacija, odličan za rad, a meni već 4 dana ni riječi pa bi mi bilo žao dati negativni.

Još se stripim 3 da bude tjedan, a onda nažalost negativni komentar ako se ne javi.

Only when all is lost, there is something to live for!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40300 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 04/02/2011 : 21:05:17  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ko te kulira?

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

jimi
Junior Member

Croatia
349 Posts

Member since 03/08/2007

Posted - 04/02/2011 : 21:07:16  Show Profile Show Extended Profile  Send jimi a Private Message  Reply with Quote
Ma za tri dana objavim ako se ne javi do onda. Vikend je pa valjda bude :-D

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 04/02/2011 : 21:10:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jimi

Koliko dana od završetka aukcije treba čekati mail ponuđača. Od moje je sad 4 dana i još ništa, a najgore je da komentari ovog koji je uzeo su brza realizacija, odličan za rad, a meni već 4 dana ni riječi pa bi mi bilo žao dati negativni.

Još se stripim 3 da bude tjedan, a onda nažalost negativni komentar ako se ne javi.

Alen je dosta zauzet, no vjerujem da će biti u redu, daj mu malo vremena.
Inače, ako ti se kupac ne javi nakon 30 dana, sasvim je logično da gubi pravo na stripove koje je licitirao.
Davanje negativnih komentara je u potpunosti tvoja odluka, ja ih ne bih davao prije isjeka 30 dana (tko zna kakvi razlozi mogu biti u pitanju)...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

jimi
Junior Member

Croatia
349 Posts

Member since 03/08/2007

Posted - 04/02/2011 : 21:18:09  Show Profile Show Extended Profile  Send jimi a Private Message  Reply with Quote
yes master

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 04/02/2011 : 21:36:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:
Originally posted by jimi

Alen je dosta zauzet, no vjerujem da će biti u redu, daj mu malo vremena.
Inače, ako ti se kupac ne javi nakon 30 dana, sasvim je logično da gubi pravo na stripove koje je licitirao.
Davanje negativnih komentara je u potpunosti tvoja odluka, ja ih ne bih davao prije isjeka 30 dana (tko zna kakvi razlozi mogu biti u pitanju)...

ja čekam 7 dana i onda negativni...ma možeš mislit šta mu se sve može izdogađati u tih 7 dana..a to,šta ste svi vi stisnuti pa se bojite dati negativni,e jebi ga...jer kao,ja njemu dam negativni,pa će on meni...pa prijavi ga onda,pa će ti se brisati negativni...ali ne,uvijek iste priče,floskule,ovo,ono...bez uvrede,rečenica tipa"tko zna šta mu se dogodilo"je za malu djecu...ali,neka svatko radi kako zna,njemu na štetu,ili ne...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40300 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 04/02/2011 : 22:25:06  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ja cekam 10 dana... Da je bio na godisnjem, vratio bi se...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 04/02/2011 : 23:56:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
ja cekam i po duze vrijeme
nedavno sam zgotovio aukciju koju sam dobio prije vise od godinu dana
i to mi nije rijetkost
uopce mi se ne zuri
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 05/02/2011 : 01:28:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

i to mi nije rijetkost
uopce mi se ne zuri

Go to Top of Page

jimi
Junior Member

Croatia
349 Posts

Member since 03/08/2007

Posted - 05/02/2011 : 15:10:51  Show Profile Show Extended Profile  Send jimi a Private Message  Reply with Quote
Vjerujem da 7 dana da te ponuđač kontaktira sasvim O.K.

Ja, eto riješil sve :-D

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 05/02/2011 : 22:42:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

i to mi nije rijetkost
uopce mi se ne zuri

pa bar si se ti navikao na cekanje!
kad je zadnji put hajduk bio prvak?
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 06/02/2011 : 01:06:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by globinjo

quote:

i to mi nije rijetkost
uopce mi se ne zuri

pa bar si se ti navikao na cekanje!
kad je zadnji put hajduk bio prvak?

znam gdje studiraš
još jedno prcanje kao ovo,nećeš završit studij

Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 06/02/2011 : 07:51:37  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ani

quote:
Originally posted by gregorbikupil

Eto:
Kasnije na 63.
Kasnije na 67.
Sada na 76.

Ani je short cut za moju suprugu koja je registrovala ovdje prvi put naseg sina,ali ona nije nikada koristila ovaj sajt.Sin je do sada koristio nekada s vise a nekada s manje uspjeha.Od skoro ja koristim ovaj profil.Nadam se da si sinoc osvojio stripove koje si zelio u nadmetanju sa mnom,jer ja sam osvojio vrlo malo.Zasto si ti zapeo za Vebera,na svaku njegovu ponudu veliki broj bidera je zapeo za njegove stripove,pretpostavljam zato sto su dosta dobrog kvaliteta,sto se moglo i vidjeti iz prilozenog.Vebera do sada ne znam,jer nisam poslovao s njim,ali smatram da je pouzdan zbog njegove reputacije i pozitivnih komentara koje ima na ovome sajtu,pa sam odlucio da pokusam.Ima jos nekoliko momaka koji imaju stvarno odlicne stripove koje bih zelio kupiti,ali sam malo pazljiviji u odnosu na moga malca koji bi bidao kod naj manje 10 vas na sajtu,i opet bio u nemogucnosti ispostovati sve sto je bidao.Nadam se da te je ovaj odgovor bar malo zadovoljio.Lijep pozdrav-Adis Bacic.

9000 i nesto kuna...nije bas malo ili???

A ovo(od prije 2,5 god.):

http://www.stripovi.com/aukcije/zagor-zs-331/909256/

Vjerovatno"malac"tvoj bidao,ti pojma o ovome nemas,Veber skuzio da je to bio"malac",pa nije ni negativni,ni pozitivni,ni nista ostavio.Ko koga ovdje zajebava???

Edited by - bihac-una on 06/02/2011 07:53:36
Go to Top of Page

ani
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
21 Posts

Member since 24/05/2008

Posted - 06/02/2011 : 09:11:27  Show Profile Show Extended Profile  Send ani a Private Message  Reply with Quote
bihac una,9000 kuna je iznos koji sam osvojio na 28 stripova,iskreno racunao sam da cu uzeti sve sto je momak prodavao,i da ce iznos biti puno veci,te u tom konteksu kazem da je za mene malo.
To prije 2,5 godine,je radio sin,vec sam objasnio ranije i stvarno nemam pojma nista o tome,a zelim da se tom veberu ovim putem jos jednom zahvalim sto nije kao neki ostavio negativan komentar,da li je znao da je on djecak,to stvarno ne znam,pitaj njega-vebera.
Pokusavam da nikoga ne zajebavam,ne znam sta ti pokusavas ?

ljubitelj stripova
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000