e meni je bio i taj završetak u redu, zašto praviti znanstvenu fantastiku iz Zagora? pa zna se kojem uzrastu je namijenjen(7-14 godina), pa zašto ne malo više pojasnit zbivanja,sin od 10 godina mi je oduševljen tim Rendalom.Ja se vodim njime, ako je njemu dobro,dobro je i meni.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
ljudi, i prošli mjesec je morao izaći "ovih dana" pa ga nema, nije ga valda pas pojeo? :D
bolesno kasne...ne sviđa mi se ova nedorečena situacija vidim da i AF Klasik izlazi jedan po jedan, nema više 4 kom odjednom (osim HC koji ide kasnije)... _____________________________________________________________________________________________________________________________ 42 godine Alan Forda u HR Naklada u ex-Yu: 55.000 kom.po brojuPrvi br. otisnuo Vjesnik krajem 1969.na adresi Ljubice Gerovac
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
E ovo ja nikako ne kontam, ako mi netko mozda moze pojasniti jer sam ja mozda glup pa nesto propustam...?? :)
Znaci iz kojeg razloga na extra Zagorima pisu da izlaze za svaka 24 dana, a na redovnima svakih mjesec dana kada uvijek redovni izadje prije i ispada da on dolazi cesce?!? Ja pretpostavljam, da tamo pred ljeto i ljeti (5, 6, 7 i 8 mjese mozda) extru zalete pa ispadne na kraju da je tijekom godine izasao broj ili dva vise nego redovnog, ali mi je glupo ona najava za 24 dana, a izadje za 41 recimo...!?!!