forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Americki strip
 Najbolje od američkog superherojskog stripa
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 60

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 10/02/2011 : 18:57:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Naručeni The Flash brojevi 101-107, nikad reprintani u trejdu Jedva čekan kad će doć. Jedino šta sam od Waidovog Flasha pročita je Terminal Velocity, a sad nastavljan dalje.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 10/02/2011 : 19:40:05  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:
Originally posted by swamp thing

Pa dobro, mislim da svi mi tražimo zabavu od stripa, ali je razlika u tome šta nas zabavlja. Iako želim zabavu, ne želim nešto plitko, i ne želim samo bum-tras momente i neke vrckave dijaloge, želim da vidim ispod toga još nešto (ono nešto :))
Ali i ja nisam baš reprezentativni uzorak, meni su npr. Indijana Džons i bilo koji avanturistički film slične tematike (Sahara,...) jako dosadni, iako je to mnogima sinonim za zabavan film. Ja počnem da zijevam kad gledam ove filmove. Upravo mi nema 'ono nešto', nešto ispod površine, bla, bla,... :)

Prvo zabava, a ako ima i ono "nešto više", ti je superdobrodošao bonus.
Tebi se vjerovatno Marvel zombies ne sviđa. Taj strip ima najmanje "nešto više" od svih stripova... Ali, zabavan mi je.

Dobro si pogodio, to je jedini strip pored 'Wolverine: Enemy of the State' koji sam narucio sa amazona i pokajao se. Sto je najgore, nije mi bio ni zabavan, tek jedna-dvije dobre fore. Nemoj mi reci da je 'Invincible' isto toliko praznoglav, taman se meracim da ga kupim...
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12957 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 10/02/2011 : 19:48:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nemoj mi reci da je 'Invincible' isto toliko praznoglav, taman se meracim da ga kupim...

Ne brini, nije. Ni blizu.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 10/02/2011 : 19:50:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nemoj mi reci da je 'Invincible' isto toliko praznoglav, taman se meracim da ga kupim...

(ne zbog stripa, nego kako povezujes izjave starog carobnjaka )

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 11/02/2011 : 16:03:27  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

quote:

(ne zbog stripa, nego kako povezujes izjave starog carobnjaka )

F..k, ne kontam...
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 11/02/2011 : 16:08:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
pa Obi Wan voli Invincible, jel da? to je rekao vise puta.
a onda je sad rekao da voli stripove samo zbog zabave, te ako ima nesto vise - super, ako nema (ako je "praznoglav") - who cares?

i onda dodjes ti, i kazes - "iskreno se nadam da Invincible nije praznoglav" :D

kapiras sad? :D

Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 11/02/2011 : 16:16:03  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Ako je Obi rekao da cita stripove samo zbog zabave, znaci da su njemu i neki stripovi koji se oslanjaju samo na zabavu jako dobri (Marvel Zombies), a ako ima i nesto vise, to je dodatna poslastica. Iz njegove ogromne ljubavi prema 'Invincible' moze se covjek zapitati da li on taj strip voli zato sto ima nesto vise od same zabave, ili pak ima 'zabavu na kvadrat'? :D
To je ono sto me interesovalo...
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 11/02/2011 : 16:46:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
ma naravno, ja nisam ni shvatio tvoj post kao zlonameran, tako da nema sta da se "pravdas" :)

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 11/02/2011 : 20:41:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ako je Obi rekao da cita stripove samo zbog zabave, znaci da su njemu i neki stripovi koji se oslanjaju samo na zabavu jako dobri (Marvel Zombies), a ako ima i nesto vise, to je dodatna poslastica. Iz njegove ogromne ljubavi prema 'Invincible' moze se covjek zapitati da li on taj strip voli zato sto ima nesto vise od same zabave, ili pak ima 'zabavu na kvadrat'? :D
To je ono sto me interesovalo...

Strip je svojevrsna parodija na čitav superherojski žanr u koju su upletene genijalne svježe ideje i inteligentan humor.
Meni najbolji superherojski strip koji sam ikada čitao i najbolje urađeno (cijena/kvalitet) USA izdanje koje imam.
I to ne znači da će se tebi svidjeti, ali bio bih iznenađen da ti se ne svidi...

I bez opravdanja, očekujem da ga kupiš u idućoj turi.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 11/02/2011 20:42:39
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 11/02/2011 : 20:42:54  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Nemas brige, nisam ni mislio da si bio zlonamjeran, cisto da se zna sta mi se vrzmalo po glavi
EDIT: Ovo je upuceno Lordu

Edited by - swamp thing on 11/02/2011 20:44:02
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 11/02/2011 : 20:44:57  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
A u iducoj turi cu svakako uzeti 'Invincible' :)
Go to Top of Page

sinisa123
New Member

110 Posts

Member since 24/03/2010

Posted - 11/02/2011 : 20:50:36  Show Profile Show Extended Profile  Send sinisa123 a Private Message  Reply with Quote
kakve vi to liste pravite? nemam vremena da prelazim cijelu temu pa ne bi bilo lose da neko napise mali "dajdzest" , jel bilo okupljanja, razmjene stripova, rostiljanja i tako to???

http://shaolinovspajz.blogspot.com/
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 11/02/2011 : 20:52:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Okreni na prvu stranicu, prvi post Dosta ljudi je napisalo nekakav svoj "Best of" američkih superherojskih stripova.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

sinisa123
New Member

110 Posts

Member since 24/03/2010

Posted - 11/02/2011 : 21:00:56  Show Profile Show Extended Profile  Send sinisa123 a Private Message  Reply with Quote
aha. ok

Punisher MAX x 10

I onda ponovo

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 11/02/2011 : 21:08:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sinisa123

aha. ok

Punisher MAX x 10

I onda ponovo

Ima još dosta stripova takve kvalitete, samo treba naći šta tebi osobno leži...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

sinisa123
New Member

110 Posts

Member since 24/03/2010

Posted - 11/02/2011 : 21:12:35  Show Profile Show Extended Profile  Send sinisa123 a Private Message  Reply with Quote
hajde napisi sta ti prvo pada na pamet da vidim da li sam citao?

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 11/02/2011 : 21:18:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Npr. opet Ennis - Preacher
ili Kirkman - Invincible i The walking dead
Uglavnom, imaš jedan lijep popis na prvoj stranici, gomila dobrih naslova.

Go to Top of Page

sinisa123
New Member

110 Posts

Member since 24/03/2010

Posted - 11/02/2011 : 21:29:23  Show Profile Show Extended Profile  Send sinisa123 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:

Npr. opet Ennis - Preacher
ili Kirkman - Invincible i The walking dead
Uglavnom, imaš jedan lijep popis na prvoj stranici, gomila dobrih naslova.

od enisa sam citao skoro sve, trenuto the boys, zavrsio chronicles of wormwood sa papom jacko on je cista eskapisticka uzivancija.

walking dead imam na nekom od diskova, ali mi nije bio na vrhu prioriteta, sada cu da ga pomjerim malo
hvala na preporuci.

Go to Top of Page

sloppy
Average Member

703 Posts

Member since 23/07/2002

Posted - 11/02/2011 : 21:54:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit sloppy's Homepage  Send sloppy a Private Message  Reply with Quote
kakvi su ti ennisovi battlefields ili hitman? meni chronicles of wormwood baš nišu bili nešto.
a the boys i crossed su mi se zagadili jako brzo.
a the walking dead je obavezni čtivo, mislim da niko ne zna čovjeka kojem se to nije svidilo. barem do broja 75 su odlični, meni su se sad malo usporili ali još uvijek jih sljedim.

http://tdksonomatopeia.blogspot.com/
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12957 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 11/02/2011 : 23:05:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sloppy

kakvi su ti ennisovi battlefields ili hitman?

Jesi li ikad čitao War Stories? Battlefields je sličan, nešto duže priče vezane za bojišta Drugog svjetskog rata. Jako je dobar.

Hitman je u duhu sličan The Boys, samo što je čvrsto smješten u univerzum DC-jevih superjunaka. Npr. radnja je smještena u Gotham City, često se pojavljuju likovi poput Batmana, Supermana i Green Lanterna. Hitman je možda najbolji Ennisov strip.

Edited by - Mr. Bushido on 11/02/2011 23:06:17
Go to Top of Page

sloppy
Average Member

703 Posts

Member since 23/07/2002

Posted - 11/02/2011 : 23:17:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit sloppy's Homepage  Send sloppy a Private Message  Reply with Quote
war stories čak imam i u zbirci :) battlefields samo na scanovima. a hitman je i meni najbolje ennisovo djelo. najbolje od svega je da se sve dogadja u DCU i ne u nekom alternate realty eatrt neznam koji broj ili nešto slično. početak mi je bio ako sam iskren malo gadan sa svim onim u bloodlines ali se tako dobro razvije sve da mu je početak mogao bit i the clone saga :P

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12957 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 11/02/2011 : 23:37:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

war stories čak imam i u zbirci :) battlefields samo na scanovima. a hitman je i meni najbolje ennisovo djelo. najbolje od svega je da se sve dogadja u DCU i ne u nekom alternate realty eatrt neznam koji broj ili nešto slično. početak mi je bio ako sam iskren malo gadan sa svim onim u bloodlines ali se tako dobro razvije sve da mu je početak mogao bit i the clone saga :P

A, pardon, krivo sam shvatio tvoje pitanje.

Go to Top of Page

sloppy
Average Member

703 Posts

Member since 23/07/2002

Posted - 12/02/2011 : 00:00:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit sloppy's Homepage  Send sloppy a Private Message  Reply with Quote
ma nema problema :) u stvari sam pitao siniso kakvi mu se čine ti stripovi jer je napisao da je pročitao skoro sve od ennisa a najviše priča o punisher max. samo zbog toga da vidim kakvi su mu stripovi od ennisa koji su meni bolji od punishera. pošto je relativno nov pa da znam, ako pita za neke druge avtore. za tebe više manje znam gde stojiš :)

Go to Top of Page

sinisa123
New Member

110 Posts

Member since 24/03/2010

Posted - 12/02/2011 : 00:09:32  Show Profile Show Extended Profile  Send sinisa123 a Private Message  Reply with Quote
quote:

i ja imam war stories na papiru mislim da su ti njegovi ww2 stripovi imali mnogo veci potencijal, pogotovo likovi nacista.

onaj o prvom svjetskom ratu, kako se bjese zvao, je bolji.

Go to Top of Page

Born To Run
Average Member

901 Posts

Member since 05/01/2009

Posted - 12/02/2011 : 13:47:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Born To Run a Private Message  Reply with Quote
Ja se ne slazem da je Ennis cista i plitka zabava, naprotiv.
Zasto ti se ne svidja crossed sloppy ? Ne vidim drugi razlog do tog da ne mozes da podneses kolicinu krvi koja iskace na svakoj stranici.

Please allow me to introduce myself
I'm a man of wealth and taste
Go to Top of Page
Page: of 60 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.58 seconds. Snitz Forums 2000