jebi ga, neki ovdje nisu zivi dok ne seru po svemu - kvalitetu korica, broju stranica, cijeni... nismo svi optimisti kad je u pitanju Zagor, ima dosta pessimista na svijetu, pa na i ovom sajtu :(
pa vec sam negdje pisao o tome...60-ak stranica knjige,ostatak ilustracije,to jos nikad niste vidjeli...mozda neki i jesu,mozda je netko te ilustracije i postavljao na forumu,ali ovako su sve skupljene na jedno mjesto...ma nesto prejebeno!
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
@globinjo: jesi li siguran da Italijani ovo nemaju? Cinilo mi se da su ovo preveli iz njihovog izdanja... zar ne?
"Od 68. do 200. stranice idu sve neobjavljene Ferrijeve ilustracije za Zagora koje je Zole sakupio (u Bonellijevoj arhivi, Ferrijevoj arhivi te po raznim knjigama, časopisima itd)."
@globinjo: jesi li siguran da Italijani ovo nemaju? Cinilo mi se da su ovo preveli iz njihovog izdanja... zar ne?
"Od 68. do 200. stranice idu sve neobjavljene Ferrijeve ilustracije za Zagora koje je Zole sakupio (u Bonellijevoj arhivi, Ferrijevoj arhivi te po raznim knjigama, časopisima itd)."
da...bio sam prisutan u redakciji bonellija kad je burko to dao...
Stvarno je ludo da cemo mi imati izdanje sa svim Ferrijevim ilustracijama, sto jos ni Talijani nemaju! Ali ipak mi to zasluzujemo posto je kod nas Zagor bog i batina dok je kod njih Tex. Samo se nadam da ce stampa u knjizi biti odlicna!
Kupujem cim ugledam. Ovako sta se ne propusta!!!!!!
Here at last, dear friends, on the shores of the Sea, comes the end of our fellowship in Middle-earth. Go in peace! I will not say: do not weep;for not all tears are an evil."
Originally posted by supermark "Od 68. do 200. stranice idu sve neobjavljene Ferrijeve ilustracije za Zagora koje je Zole sakupio (u Bonellijevoj arhivi, Ferrijevoj arhivi te po raznim knjigama, časopisima itd)."
Ej, a ko je taj Zole? Video sam da uvek ima tih crteza... I za tebe dres Barselone..
Originally posted by supermark "Od 68. do 200. stranice idu sve neobjavljene Ferrijeve ilustracije za Zagora koje je Zole sakupio (u Bonellijevoj arhivi, Ferrijevoj arhivi te po raznim knjigama, časopisima itd)."
Ej, a ko je taj Zole? Video sam da uvek ima tih crteza... I za tebe dres Barselone..
Zole- Damir Zovko, jedan od najvećih fanova Zagora, bio jedan od organizatora CRŠ-a 2007. To je sve što znam.
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Prvi dio sastoji se od intervjua Ferrija.Tu priča o tijeku svog života,ima tu puno meni novih stvari koje nisam znao.Kako je počeo crtati,radio je po Francuskoj,dojmovi o Bonelliju,rad na Zagoru. Najinteresantniji je kraj u kojem govori o velikoj povezanosti s vodom,valjda obožava živjeti blizu vode,jedrenje mu je jedan od hobija.Onda idu ilustracije i kronologija rada na Zagoru. I dakako ilustracije tj puno neviđenih bar meni crteža. Usput košta 49 kuna.
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Here at last, dear friends, on the shores of the Sea, comes the end of our fellowship in Middle-earth. Go in peace! I will not say: do not weep;for not all tears are an evil."