Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Ugašena su sva svijetla, i monitor je na offu, gledam svijetla grada kroz prozor...Krovovi Rudolfove vojarne se naziru malo više, krov HNK malo manje, ali zato katedrala svijetli punim sjajem...A rijeka? Rijeka je ipak malo dalje...
Kad smo ovih dana kod rifova: evo jedan koji sigurno ne znate. Barem mladji. U spomen Zeletove tragično preminule sestre. Snimano u Zagrebu. Na 0:59 moja srednja škola - X gimnazija.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Pa nema tu proturječja, to nije riff i gotovo Isto ko da kažeš da su vlak i avion isto.
Ma sve pet:)) Mojoj generaciji je riff svaki solo potez gitarom. Sve to uđe pod riff. E sad... To vjerojatno nije po definiciji. Ali to je ono što mi mislimo pod riff. Ti tvrdiš suprotno. I u pravu si. Ali opet - i ja sam u pravu. Čudno, zar ne?:)) Samo...Meni je jako teško da se mijenjam. A i svima nama. Shvatit ćeš to malo kasnije:))
Ajd uzdravlje:))
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero