Zaista odlična obrada! Taj Angrin album mi je inače vrh! Hmm, dobra ti je ovo fora sa postavljanjem linka originalne pjesme. Odsad ću i ja radi preglednosti! Navalili smo sa metal bendovima ko nezdravi!
Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože.
One su kraljice! Nego, mnogi su obrađivali meni najdraži bend ever. Po meni, samo ova obrada valja. I samo ovaj pjevač bi bez problema zamijenio smrdu LaBrija.
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Prvi put čujem za ovaj "Miden heaven" album! Mislim da sam slušao jedino "Tribute to the Beast" ili tako nešto. Moraću ga skinuti!
Ima par dobrih stvari (Metallica je dobro obradila Remember Tomorrow naprimjer), al brate ima i žešćih prosera.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Dječak se zove Dan-Elias Brevig. Prijatelj mi je preko fejsbuka. Ima identičan ukus za muziku kao ja. Voli a kapelu. Ima par fantastičnih obrada. Uživajte!
Najbolji cjeloviti album obrada koji sam čuo pripada grupi Duran Duran(inače, njihov sam veliki fan) i albumu "Thank you". Mnoge stvari na tom albumu zvuče bolje od originala