forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Filmovi & co
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 556

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/02/2011 : 17:23:28  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Tu sam se oraspolozio..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 08/02/2011 : 17:34:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
"Šišanje" - ne 1/10, nego 0/10! Žali Bože onog jednog eura što dadoh na njega...
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/02/2011 : 17:42:46  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Kakvog eura? Toliko su potrosili da snime film..

Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 08/02/2011 : 18:11:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
Moj diler filmova svaki naplaćuje po jedan euro. ;)
Obično posle časova svratim do njega, uzmem neki noviji film ili stari hororac, dođem kući i uživam.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/02/2011 : 18:30:38  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Seres?? Daj nadji meni da dilujem za te pare filmove..

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 09/02/2011 : 10:51:29  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Jonah Hex

Kao fan stripova i veliki poklonik izdavacke kuce DC jedino mogu sjesti i plakati nad ovim tkz filmom .
Jonah Hex ustvari pruza jednu fantasticnu podlogu za jedan nezaboravni kaubojac i vjerovatno jednu novu dimenziju istog..no hebiga.
Jedino sto je u ovom filmu dobro su sise Megan Fox, par doskocica Josh Brolina i uloga Michael Fassbendera kao Burkea.
Premalo, prejadno , prenisko.
Najbolje bi ustvari bilo poslusati glazbu za film, jer ona je najbolji dio istog...aaah .

http://www.youtube.com/watch?v=cpMbo9TiPxU

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/02/2011 : 12:38:18  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ima i katastrofalnu ocenu na IMDb - 4.6

http://www.imdb.com/title/tt1075747/

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 09/02/2011 : 14:58:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
još je i dobra kakav je film...
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 09/02/2011 : 22:44:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
film je Hollywood masakiro, makar je to sto ovdje kazu. Trebao je da bude oko 2 sata dug, ali skratili su ga skoro citavih 40 minute, bog zna zasto, tako kad se gleda, tesko je shvatit sta se ovdje u stvari desava, prica nema nikakvog smisla, prebrzo sve ide... glupost. Jedino dobra stvar je gledat Megan Fox, na oci super zena lezi...

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38018 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 10/02/2011 : 22:09:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
Pogledao Das Fremde in Mir (The Stranger in Me).

Ma, koliko god je film tezak (i tesko svarljiv pogotovo za one koji imaju djecu) prvu polovinu i nesto, na kraju ipak sve izgladi. Mislim da je ona odlicno odglumila i zasluzila bi jos koju nagradu.
Ali svakako film nije za svakoga, vec sama tema filma nekima vjerovatno ne znaci nista i bi samo zevali.

Edit: A i sama tema postporođajne depresije mi se cini pomalo teska te donekle neistrazena. No, po mom misljenju to nije kao neka bolest koja moze svakoga scepati nego ima veze sa stabilnoscu i psihom osobe jos prije trudnoce.

A i sve mi se nesto cini da je neko vec komentirao ovaj film. Ako ne u ovom topicu onda mozda u Pogodi film... hmmm.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See

Edited by - Poli on 10/02/2011 22:41:29
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 10/02/2011 : 23:56:46  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mhejl

"Šišanje" - ne 1/10, nego 0/10! Žali Bože onog jednog eura što dadoh na njega...

stvarno je kurac od filma.
Go to Top of Page

PJ24MKD
New Member

Fyro Macedonia
275 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 11/02/2011 : 00:14:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit PJ24MKD's Homepage  Send PJ24MKD a Private Message  Reply with Quote
Ne desava mi se bas cesto da prekinem film, ali Jonah Hex sam rado prekinuo nakon 15-tak minuta, kliknuo Shift + Delete pa Enter i laknulo mi je!
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 11/02/2011 : 02:31:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
X-Men: First Class trailer:

http://www.youtube.com/watch?v=UrbHykKUfTM

Ma bit će ipak zakon.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 13/02/2011 : 13:09:18  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Inception (2010)

Kako me prije iritirao taj Leonardo Di Caprio. Nikad nisam volio sapunice i cjelokupna fama oko njega mi je bila totalno promašena. Međutim, odrastao je i on, Titanik je potonuo a DiCaprio je izronio. Izvrsni filmovi koje je snimao prošlo desetljeće prometnuli su ga u glumca visokih kvaliteta a njegovo ime na plakatu postalo mi je jamstvo za dobar film. Departed ˛co, Scorsesse...Ma odlične stvari sve odreda.
Ovo je izvrstan SF film, a ovako originalnu ideju nisam davno vidjeo.Baš volim kad me nešto iznenadi, kada se stvori potpuno nova ideja koja rezultira pravim remek djelom. Najbolji film prošle godine, po mom skromnom mišljenju.

10/10

Shutter island (2010)

Sva sreća da se netko davno sjetio da je i dobru knjigu moguće iskoristiti kao scenarij za film pa smo kroz minula desetljeća bili svjedoci ekranizacija brojnih književnih djela. E sad, neka su bolja a neka lošija ali to je, na žalost neminovnost.
Ovo je izvrsna ekranizacija. Napeta, mračna i tjeskobna atmosfera vuče se kroz cijeli film, a obrati se nizaju jedan za drugim u vatrenom slijedu koji na kraju rezultira sa poprilično efektivnim završetkom. Možemo li živjeti sa vlastitom sudbinom?

10/10

King's speech (2010)

Klasičan film koji pretendira na (puno) oskara, jedino što traje sat vremena manje i nema ped...homoseksualizma. Ok, film je dobar, ali dvanaest nominacija? Ma ne zaslužuje toliko. U svakom slučaju, ima dosta neiskorištenih mogućnosti, npr. sam razlog problema glavnog junaka ostaje ipak poprilično nedorečen ali kad se sve zbroji, nije loše.
Ali nije ni odlično.

5/10

127 hours (2010)

Problem sa filmovima po istinitom događaju je taj što ako ste upoznati sa tim događajem, automatski znate i kraj filma. Ali ovdje to nije glavni problem. Svakako je potrebno znati radnju koja se svodi na to da je netko određeno vrijeme (pogodite koliko) zarobljen u kanjonu i ne miče se nikamo pretočiti u film koji, barem u podnošljivim količinama, ima dinamike ali ovdje to nije slučaj. Jedva dočekah kraj. I ovo je nominirano za oskara? Ufff...

2/10

Get him to the greek (2010)

Problem gledanja filmova sa ženama je taj što one imaju potpuno drukčiji ukus, a taj poprilično odudara od normalnog. Ali ako ste već napravili kardinalnu grešku i odlučili se na gladenje filma sa prijateljicom, onda bar probajte naći neki koji je, ako ne već dobar, a onda bar najmanje loš. Ova komedija je poprilično blesava, nema tu baš nekakvih posebnih scenarističkih dostignuća, fore su blesave, itd, itd...Ali da se pogledati, a na kraju krajeva, ovdje nije stvar u filmu nego o onome što dolazi poslije njega.

2/10

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/02/2011 : 13:27:14  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Inception je i meni dobar film.. Moja ocena 7/10 a Shutter Island je 3/10.. Meni je to tezak krs od filma.. Boli me glava posle takvih filmova...

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 13/02/2011 : 14:50:13  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Shutter island ima tu tešku, turobnu i mračnu atmosferu i vjerno dočarava vrisak svih tih duša, unutarnji i vanjski. E ad, nekome se to sviđa, a nekome ne.
Inače, što misliš o kraju Inceptiona?

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1899 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 13/02/2011 : 15:11:55  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message  Reply with Quote
Ne mislim da je Shutter island los film, Di Caprio je sjajno odglumio i sama prica je vrlo interesantna.
Ali, ima i nekih bespotrebnih scena koje su me tako deprimirale da mi se zgadio Scorsese.
*spoiler*
Kod mene se odmah svrstio u grupu onih jeftinih rezisera koji moraju ubaciti barem 2,3 takve šok scene, da bi privukli paznju. Ok je mracna atmosfera, volim to, ali ide mi na kurac zasto ne mogu uzivati u dobrom i kvalitetnom filmu bez da moram progutati one scene sa mrtvom djecom?? Koje btw, za svaki slucaj traju toliko dugo, da ih neces brzo zaboraviti. Scorsese je ovaj put pretjerao.
6/10
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 13/02/2011 : 16:17:37  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
SPOILER

Pa dobro, to je ovdje direktno vezano na radnju.Može biti da je Scorsesse kroz te duge scene htio dokazati težinu djela koja je onda dovela do psihičkih smetnji glavnog junaka

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12920 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 13/02/2011 : 16:37:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

SPOILER

Pa dobro, to je ovdje direktno vezano na radnju.Može biti da je Scorsesse kroz te duge scene htio dokazati težinu djela koja je onda dovela do psihičkih smetnji glavnog junaka

Upravo to. Čovjek je potpuno izgubio kontakt sa stvarnosti. Nekako je logično da nam se otkrije što je to moglo izazvati. Ta scena je ključna, ona nam otkriva sve, pa i pozadinu samog kraja.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1899 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 13/02/2011 : 16:43:53  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message  Reply with Quote
quote:

SPOILER

Dobro, shvatio sam to ali nisam mislio opcenito na scenu sa djecom, nego jedan kadar mi uzasno zasmetao. A to je, ako se sjecas, kad Di C. poreda na zemlju svoju djecu, i oni onako mrtvi leze jedan do drugog.
Mozda ces reci da pretjerujem, jer zapravo ni sam ne znam dobro objasniti, ali bilo mi je to previse i smatram da tako jake scene nisu potrebne da bi se dokazala tezina djela.
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12920 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 13/02/2011 : 16:46:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

U svakom slučaju, ima dosta neiskorištenih mogućnosti, npr. sam razlog problema glavnog junaka ostaje ipak poprilično nedorečen ali kad se sve zbroji, nije loše.

To je prilično dobro objašnjeno u onome razgovoru sa Logueom. Trauma iz djetinjstva. Logue je dobro shvatio kako su govorne mane najčešće vezane za psihičke traume. Imao je iskustva radeći sa australskim vojnicima koji su se vraćali sa bojišta Prvog svjetskog rata.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 13/02/2011 : 17:53:20  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Inception je i meni dobar film.. Moja ocena 7/10 a Shutter Island je 3/10.. Meni je to tezak krs od filma.. Boli me glava posle takvih filmova...

Inceptionu dajem 8/10 , a za Shutter Island se definitivno slazem sa tvojom ocjenom .
Ono za sto ocima povjerovati ne mogu je mladjina ocjena za 127 hours .
Osobno mu dajem solidnih 8/10.

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/02/2011 : 17:58:09  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

Shutter island ima tu tešku, turobnu i mračnu atmosferu i vjerno dočarava vrisak svih tih duša, unutarnji i vanjski. E ad, nekome se to sviđa, a nekome ne.
Inače, što misliš o kraju Inceptiona?

Mogao sam da pretpostavim kraj..

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 13/02/2011 : 19:19:52  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:

U svakom slučaju, ima dosta neiskorištenih mogućnosti, npr. sam razlog problema glavnog junaka ostaje ipak poprilično nedorečen ali kad se sve zbroji, nije loše.

To je prilično dobro objašnjeno u onome razgovoru sa Logueom. Trauma iz djetinjstva. Logue je dobro shvatio kako su govorne mane najčešće vezane za psihičke traume. Imao je iskustva radeći sa australskim vojnicima koji su se vraćali sa bojišta Prvog svjetskog rata.

Točno, samo mislim da se to moglo bolje konkretizirati u smislu da saznamo točan trenutak i razlog, odnosno koja je to trauma uzrokovala problem i to u obliku flashbackova - ono, vidimo glavnog glumca kao klinca i točan trenutak odnosno vrijeme kada je nastao problem. Ovako samo imamo tezu da je bilo u djetinjstvu i da ima veze sa bratom što je ok ali mogli su to još više produbiti.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 13/02/2011 : 19:23:30  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mr murdoc

quote:
Originally posted by sawitch

Inceptionu dajem 8/10 , a za Shutter Island se definitivno slazem sa tvojom ocjenom .
Ono za sto ocima povjerovati ne mogu je mladjina ocjena za 127 hours .
Osobno mu dajem solidnih 8/10.

Sto ljudi, sto ćudi:))
Dinamike, ako je i ima, vrlo je slaba, napetost nije na razini, sama kontemplacija je mogla biti i dublja...Nedovoljno.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page
Page: of 556  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.81 seconds. Snitz Forums 2000