forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Dylan Dog u izdanju Veselog četvrtka
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 72

Upperslice
New Member

Serbia
103 Posts

Member since 31/05/2009

Posted - 09/02/2011 : 11:28:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Upperslice a Private Message  Reply with Quote
^slazem se
edit: sem naslovnice naravno

Edited by - Upperslice on 09/02/2011 11:29:12
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4839 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 09/02/2011 : 16:08:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
koje bre sranje... totalno sranje... bruka...

sangue navajo
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4668 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 09/02/2011 : 19:01:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
pa zar ste i ocekivali nesto od minjaka?

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10907 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 09/02/2011 : 22:05:42  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Naslovnica jeste odlicna, al dzaba mu, strip je NULA!
Al zato ovo posle po najavi obecava , care Sclavi podari nam jos jednu veliku epizodu DD kako samo ti znas!
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10907 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 09/02/2011 : 22:06:26  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Jedva cekam ovu 40 u recenzijama da je natrpam kecevima
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 10/02/2011 : 18:07:20  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by desolator5

Malo o poslednjoj epizodi, SPOILER :
Cim u uvodniku nema ni jedne recenice od samom stripu, znamo da je epizoda kvalitetna i inspirativna :)

Ako nista drugo, bar smo procitali nekoliko pikanterija iz Dusmanovog zivota.

Ja sam se cak i obradovao kada sam video da Minjako potpisuje epizodu, racunam dugo ga nije bilo, imace sta da kaze,...kad ono cvrc.

spoiler
Fora sa serijskim ubicom mi nije losa, nisam je ocekivao, medjutim sve ostalo je kilavo, Dilan je puki posmatrac desavanja, radnja je nepovezana, scenario vrlo slab...najnejasnije mi je zasto je cale postao drvo? Valjda da mi citaoci do kraja ne bi provalili da je to on...

Roi dobar, scenario mu ide na ruku posto se veci deo radnje odvija nocu. Jedino steka kod "drvovista" (Gruco) ili "monstabla" (Morrison) gde je zaista neubedljiv.

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4344 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 11/02/2011 : 12:20:41  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
meni je odlican ovaj novi dilan dog sahranjena secanja....
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 11/02/2011 : 15:31:43  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Nasraste se malo i previse po ovuJ novu epizodu, ali jbg, Minjako k'o Minjako...
Roi zato nije zajeb'o stvar. Ako nista drugo bar crtez neka je za - turi na policu pa neka stoji.

Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4839 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 11/02/2011 : 17:51:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
ma turicemo, nego ... slabo bre slabo...

sangue navajo
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 12/02/2011 : 18:22:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Prosecan Dila Dog.Odavno Dilan ne drma strip scenom kao nekada.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7929 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 12/02/2011 : 19:10:44  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
los crtez.losa prica.

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

akitb
Starting Member

Serbia
38 Posts

Member since 20/07/2010

Posted - 12/02/2011 : 21:32:56  Show Profile Show Extended Profile  Send akitb a Private Message  Reply with Quote
onako....nije nesto.....
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 13/02/2011 : 00:14:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Pazi kad mi je trebalo tri cuga da nekako zavrsim ovo. Ne kazem da je _lose_, ali me je prica toliko vukla da sam se mucio oko nje.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 13/02/2011 : 02:34:20  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Dobro, dobro...u redu je, zaista je prosecna prica, a ima i daleko gorih od ove.
Kao da su Zagorove sve zlatne, ili mozda Teksove, pogotovo ove sad sto idu u VC izdanjima. Sve jedno te isto: pucacina, tepanje, skakanje na lijane...ljudi uzimanje i preko ramena frljanje! :o) :D
Go to Top of Page

shommy
Average Member

Serbia
586 Posts

Member since 03/09/2006

Posted - 13/02/2011 : 18:44:31  Show Profile Show Extended Profile  Send shommy a Private Message  Reply with Quote
Danas procitao Sahranjena secanja i ne slazem se sa vecinom komentara da je ovo los strip.
Ovo je kilometrima ispred veseljakovih epizoda Zagora recimo ili Texa,gde se kraj svodi na to da se potegne sekira/pistolj brze od neprijatelja i zadnjih par stranica i svi happy.
Da ne skrenemo raspravu u pravac ko ima duzi nesto o samoj epizodi.
Roi je crtac po mom ukusu i zna da svojim crtezom napravi atmosferu.Kadriranje filmsko.Nema disproporcija i slicnih debilana kao kod nekih drugih junaka.Vecina prica u DD nije samo iscitavanje teksta u oblacicima i divljenje u crtezu,vec strip koji po sklapanju korica tera na razmisljanje,prepun metafora,skrivenih poruka itd.
Jedini boneli junak koga mogu uvek sa gustom da procitam.
Go to Top of Page

Checee
Advanced Member

China
3004 Posts

Member since 17/11/2008

Posted - 13/02/2011 : 19:42:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Checee a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by shommy

Danas procitao Sahranjena secanja i ne slazem se sa vecinom komentara da je ovo los strip.
Ovo je kilometrima ispred veseljakovih epizoda Zagora recimo ili Texa,gde se kraj svodi na to da se potegne sekira/pistolj brze od neprijatelja i zadnjih par stranica i svi happy.
Da ne skrenemo raspravu u pravac ko ima duzi nesto o samoj epizodi.
Roi je crtac po mom ukusu i zna da svojim crtezom napravi atmosferu.Kadriranje filmsko.Nema disproporcija i slicnih debilana kao kod nekih drugih junaka.Vecina prica u DD nije samo iscitavanje teksta u oblacicima i divljenje u crtezu,vec strip koji po sklapanju korica tera na razmisljanje,prepun metafora,skrivenih poruka itd.
Jedini boneli junak koga mogu uvek sa gustom da procitam.

Odlican post, shommy.
Go to Top of Page

shommy
Average Member

Serbia
586 Posts

Member since 03/09/2006

Posted - 13/02/2011 : 20:37:18  Show Profile Show Extended Profile  Send shommy a Private Message  Reply with Quote
O utisku stripa moze da zavisi i od raspolozenja citaoca.
Veceras sam citao dok sam bio sam u stanu,u polumraku i Roi me naterao da se par puta osvrnem preko ramena i gotovo da sam se pokajao sto sam poceo da citam strip ove tematike a malo se i postideo sto se ovoliki konj po godinama malko uplasio atmosfere.
Ovih dana sam procitao epizode Luden Extra br.66 Partija sa smrcu i Ludens br.Labirint u Bangoru,takodje majstor Roi stupa na scenu i preporuka za oba stripa.

Edited by - shommy on 13/02/2011 20:38:10
Go to Top of Page

danielp
Senior Member

Serbia
1377 Posts

Member since 29/05/2004

Posted - 13/02/2011 : 21:00:15  Show Profile Show Extended Profile  Send danielp a Private Message  Reply with Quote
Na najavi na "Home" vam stoji naslov epizode "Sahranjena sjećanja", Naslov epizode Veselog Četvrtka je "Sahranjena sećanja"
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 14/02/2011 : 00:04:32  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by danielp

Na najavi na "Home" vam stoji naslov epizode "Sahranjena sjećanja", Naslov epizode Veselog Četvrtka je "Sahranjena sećanja"

kakav propust!
Nedopustivo!
Razmišljam da tužim onog ko se drznuo da tako bezobrazno pogriješi.
Go to Top of Page

danielp
Senior Member

Serbia
1377 Posts

Member since 29/05/2004

Posted - 14/02/2011 : 08:18:09  Show Profile Show Extended Profile  Send danielp a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wele

quote:

kakav propust!
Nedopustivo!

O Wele čemu takav ton, samo ukazujem na nenamernu greškicu pa da se ispravi, ako može naravno
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 14/02/2011 : 12:33:28  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

kakav propust!
Nedopustivo!

O Wele čemu takav ton, samo ukazujem na nenamernu greškicu pa da se ispravi, ako može naravno

ma koja je razlika,svi znamo na sto se misli,sa ili bez "j".
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 14/02/2011 : 22:17:46  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Ljudi, ja mislim da preterano ocrniste ovaj zadnji "Sahranjena secanja".
Nije da je nesto dubokoumno, daleko od toga, ali bilo je daleko losijih epizoda,
ovo mu dodje kao donji prosek...
Roi dakako u ovoj prici nije bas nesto posebno briljirao...imao je neke "nedefinisane/neubedljive/nedoradjene" kadrove kao npr. onaj sa patuljkom kad ga izvlaci iz sanduka,
zatim ono "drvo" mi nije nesto leglo...
ali mi je jako uspesna scena kad se one zombi-ruke sa str.22. probijaju iz zemlje...

Nego, na neki me film podsetila epizoda, film koji sam gledao otprilike pre godinu i po dana, i naprez'o sam to malo mozga sto mi ostalo i setio se!

Ne znam zasto, ali sve mi se cini da je Minjako imao kao inspiraciju/motivaciju za ovu pricu (doduse poprilicno modifikovano, ali mislim da je baza u ovom filmu?) ovaj film, koji je inace stariji oko godinu dana od samog stripa.
Je l' neko gledao ovo, i sta misli u vezi moje asocijacije?:

http://www.imdb.com/title/tt0475937/
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 26/02/2011 : 17:51:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Bump bump...sad sam se ja setio na sta je mene podsetila ova epizoda.

http://en.wikipedia.org/wiki/Moors_murders

"oh Manchester, so much to answer for"

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4668 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 28/02/2011 : 20:16:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
e, koji je broj aktuelan u crnoj gori sad? ova secanja ili i tamo kasne par meseci? da znam dali da cimam kolegu da mi kupi nesto :)

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17208 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 28/02/2011 : 20:31:03  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

kakav propust!
Nedopustivo!

Pa hajde, tužite me
Go to Top of Page
Page: of 72 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000