Ček, nije mi jasno... Odakle dveribadu po 6-7 primjeraka prvih brojeva LMSa i sličnih stvari? Ne virujen da je kupija 20 komada kad je to prvi put izašlo na kioscima.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Ček, nije mi jasno... Odakle dveribadu po 6-7 primjeraka prvih brojeva LMSa i sličnih stvari? Ne virujen da je kupija 20 komada kad je to prvi put izašlo na kioscima.
Ais stotinjak... Pretera ga i ti... A to sto je on imao 30-ak tih stripova moze da znaci da se i polomio vozeci po bivsoj SFRJ da bi dosao do njih, nudio vise nego ostali, mozda i ponovo dolazio do istih primeraka... Sto odmah negativa... Pa i da je 100 komada, retko je.. Na celu bivsu Jugu 100 komada je izuzetno retko...
Ais stotinjak... Pretera ga i ti... A to sto je on imao 30-ak tih stripova moze da znaci da se i polomio vozeci po bivsoj SFRJ da bi dosao do njih, nudio vise nego ostali, mozda i ponovo dolazio do istih primeraka... Sto odmah negativa... Pa i da je 100 komada, retko je.. Na celu bivsu Jugu 100 komada je izuzetno retko...
kakav negativa,ništa loše nije rečeno, a to što ti misliš da ja samo 100 primjeraka na cijelu jugu pomnoži bar sa pet.100 ima glancera,svako malo po aukcijama glanceri ,eto u njega sad 6 primjeraka odjednom a čisto sumnjam da nije ostavio još koji sa strane,to da se trudio doći do njih stoji(niko ti ništa đabe ne daje) ali stoji isto tako da su sulude cijen za pojedine stripove ali ko voli nek izvoli