forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Filmovi & co
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 556

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 13/02/2011 : 19:27:06  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

quote:
Originally posted by mladjo

Shutter island ima tu tešku, turobnu i mračnu atmosferu i vjerno dočarava vrisak svih tih duša, unutarnji i vanjski. E ad, nekome se to sviđa, a nekome ne.
Inače, što misliš o kraju Inceptiona?

Mogao sam da pretpostavim kraj..

SPOILER

Ali, da li misliš da se vratio u stvarnost ili je ostao zarobljen u snovima? Ja mislim da se vratio ali mišljenja se razlikuju od čovjeka do čovjeka. Frend mi kaže da je na stranim forumuma vidio kilometarske rasprave na tu temu.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Andrej
Senior Member

Croatia
1558 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 13/02/2011 : 19:32:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message  Reply with Quote
Meni je također 127 hours za minimalnu ocjenu od 8/10 a i Get him to the Greek mi je jako dobar film

Mislim da film iz kojeg dolazi ova pjesma ne može nikako biti loš :)

http://www.youtube.com/watch?v=1X2bf76wn54

"War will cease when we refuse to fight"
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12920 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 13/02/2011 : 19:46:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Točno, samo mislim da se to moglo bolje konkretizirati u smislu da saznamo točan trenutak i razlog, odnosno koja je to trauma uzrokovala problem i to u obliku flashbackova - ono, vidimo glavnog glumca kao klinca i točan trenutak odnosno vrijeme kada je nastao problem. Ovako samo imamo tezu da je bilo u djetinjstvu i da ima veze sa bratom što je ok ali mogli su to još više produbiti.

Zašto bi moralo biti riječ o konkretnom trenutku i razlogu? Jednostavno se poklopilo sve loše što mu se dogodilo u djetinjstvu.

Jesi li ikada gledao DS9? Tain je za kaznu stalno zatvarao malog Garaka u nekakav uski, skučeni i mračni sobičak kad god bi napravio nešto što mu nije bilo po volji. Garak je kasnije zbog toga razvio klaustrofobiju. Nije on postao klaustrofobičan nakon jednog zatvaranja, već nakon godina i godina zatvaranja.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 13/02/2011 : 19:46:47  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Mjuza mi je puno bolja od samog filma:))

Ova mi je najbolja:

http://www.youtube.com/watch?v=_uZQC092ZKc&feature=related

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 13/02/2011 : 19:53:30  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:

Točno, samo mislim da se to moglo bolje konkretizirati u smislu da saznamo točan trenutak i razlog, odnosno koja je to trauma uzrokovala problem i to u obliku flashbackova - ono, vidimo glavnog glumca kao klinca i točan trenutak odnosno vrijeme kada je nastao problem. Ovako samo imamo tezu da je bilo u djetinjstvu i da ima veze sa bratom što je ok ali mogli su to još više produbiti.

Zašto bi moralo biti riječ o konkretnom trenutku i razlogu? Jednostavno se poklopilo sve loše što mu se dogodilo u djetinjstvu.

Jesi li ikada gledao DS9? Tain je za kaznu stalno zatvarao malog Garaka u nekakav uski, skučeni i mračni sobičak kad god bi napravio nešto što mu nije bilo po volji. Garak je kasnije zbog toga razvio klaustrofobiju. Nije on postao klaustrofobičan nakon jednog zatvaranja, već nakon godina i godina zatvaranja.

Naravno da se ne treba raditi o jednom trenutku. Pod trenutkom sam smatrao određeni dio života u kojemu se to desilo. Ako je razlog bratovo kontinuirano omalovažavanje, onda mislim da se to trebalo prikazati u filmu. Ovako znamo da su traume u djetinjstvu uzrok i ništa više. Povukao si paralelu sa Garakom - ali kod Garaka znamo da je riječ o klaustrofobiji i znamo dakle točan uzrok njegova stanja. A ovdje ne znamo . dakle mislim da je trebalo staviti naglasak i na taj početak svega.
Nemoj me krivo shvatiti, nije ni ovako lloše ispalo. samo mislim da bi ispalo još bolje da smo se i mi gledatelji malo poistovjetili sa uzrokom njegovog problema.

COUNT ZERO INTERRUPT

Edited by - mladjo on 13/02/2011 20:04:14
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/02/2011 : 20:42:49  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
@Mladjo

Ma kakva stvarnost.. Ne znam gde tu ima mesta raspravi... Sa zenom i decom je.. Mada jeste stvarno malo tesko pohvatati konce sta je stvarnost a sta san a sta san u snu a sta san u snu sna..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 13/02/2011 : 20:46:02  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Možda ni mi nismo gledali film nego smo sanjali da smo gledali:))
Uff jebemti, di mi je totem da provjerim...

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7308 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 13/02/2011 : 20:57:34  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:

@Mladjo

Ma kakva stvarnost.. Ne znam gde tu ima mesta raspravi... Sa zenom i decom je.. Mada jeste stvarno malo tesko pohvatati konce sta je stvarnost a sta san a sta san u snu a sta san u snu sna..

Stvarnost je.

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/02/2011 : 20:59:29  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
De sad objasni kako si to skontao..

Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 14/02/2011 : 08:54:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
http://www.imdb.com/title/tt1702443/

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 14/02/2011 : 10:08:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vice
Stvarnost je.

I ja podržavam ovu teoriju... Mada je to jedan od klasičnih dvostrukih završetaka koji vječito muče gledaoce, mislim da bi čitava struktura filma, koji pretenduje na veliku realističnost u tehnologiji i pravilima ulaska u snove, ali i poenta, bile mnogo jasnije i bolje izvedene.
Kada su Nolana pitali šta misli o čitavom tom vrzinom kolu, odgovorio je nešto u ovom stilu:"Da, mnogi ljudi me mole za objašnjenje misterioznog kraja... Koji je za mene potpuno jasan, i smiješno mi je što očekuju da odgovorim na to. Suština je da, iako se čigra okreće i okreće, Kob se ne osvrće, na muči sebe sumnjama i razmišljenjima o snu i stvarnosti, već samo želi da bude sa svojom djecom... To je jedan od najemocionalnijih trenutaka u filmu."
Znači, take it or leave it, the choice is up to you.

Edited by - Mhejl on 14/02/2011 10:10:09
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40272 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 14/02/2011 : 10:39:53  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dr strangelove

Ovo je rekord!!!

Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1899 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 14/02/2011 : 11:35:10  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ovo je rekord!!!

Jel mi moze neko objasniti zasto ga toliko ljudi mrzi?
Jer ne vjerujem da je ovo realna ocjena koliko je rezultat
mrznje i nepodnosljivosti.
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 14/02/2011 : 11:41:17  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message  Reply with Quote
Gledao sinoć "Enter the void"

Prvih sat vremena me uzdmalo i uznemirilo, drugih sat vremena filmu nikad kraja...

itsyourworldyoucanchangeit
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 14/02/2011 : 11:55:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mhejl

quote:
Stvarnost je.

I ja podržavam ovu teoriju... Mada je to jedan od klasičnih dvostrukih završetaka koji vječito muče gledaoce, mislim da bi čitava struktura filma, koji pretenduje na veliku realističnost u tehnologiji i pravilima ulaska u snove, ali i poenta, bile mnogo jasnije i bolje izvedene.
Kada su Nolana pitali šta misli o čitavom tom vrzinom kolu, odgovorio je nešto u ovom stilu:"Da, mnogi ljudi me mole za objašnjenje misterioznog kraja... Koji je za mene potpuno jasan, i smiješno mi je što očekuju da odgovorim na to. Suština je da, iako se čigra okreće i okreće, Kob se ne osvrće, na muči sebe sumnjama i razmišljenjima o snu i stvarnosti, već samo želi da bude sa svojom djecom... To je jedan od najemocionalnijih trenutaka u filmu."

Jeste li primijetili da na kraju ona čigra usporava okretanje i kreće da pada u momentu završetka filma? Meni je to bilo sasvim dovoljno da znam da je stvarnost.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 14/02/2011 : 12:53:38  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ordell

quote:

quote:

Ovo je rekord!!!

derpe mali,koga interesuje njegov životopis
Go to Top of Page

ziki
New Member

279 Posts

Member since 22/08/2010

Posted - 14/02/2011 : 13:06:00  Show Profile Show Extended Profile  Send ziki a Private Message  Reply with Quote
Inception 5 od 10

Odlična ideja upropaštena traljavom izvedbom. Zanimljivo je kad u ovakvu vrstu filma ubaciš 30 min Rambo pucačine na snijegu podpomognute kopiranjem Matrixa i s tim upropastiš dojam. Ili je Nolan htio dobiti pola sata duži film ili nije imao pojma što bi sa sobom. Apsolutno nepotrebno. Film je ok za pogledati, ali ništa više od toga.
Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1899 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 14/02/2011 : 13:32:03  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wele

quote:

quote:

quote:

Ovo je rekord!!!

Kako znas Jer vecina ljudi tako misli ili? Jel to uopce bitno na kraju krajeva?
Ne mogu se otjeti dojmu da je tu prevladao neki trend mrznje, koji zapravno nema nikakvog realnog razloga.
Justin Bieber je 100% komercialni produkt, pa sta sad? 1/2 je danas takvih.
Njegova muzika je za djevojcice, one su ciljna publika, one se pale na njega, i zasto bi to onda mene moralo smetati?
Ne slusam ga i gotovo i ne bih trebao imati nijedan razlog da ga mrzim.
Jedino sto je moguce shvatiti da tu vlada neka zavist i ljubomora pa ga zato ljudi ne podnose.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 14/02/2011 : 13:34:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
odes na YT, i pogledas neki klip od Zeppelina, AC/DC, The who, GNR, koga god hoces....i vidis "42 dislikes", i ispod klipa prvi komentar - "42 people are Justin Beaber fans!", to je tako jako!!!! :D :D :D :D

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 14/02/2011 : 14:40:22  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beren

quote:
Originally posted by Mhejl

quote:
Stvarnost je.

Jeste li primijetili da na kraju ona čigra usporava okretanje i kreće da pada u momentu završetka filma? Meni je to bilo sasvim dovoljno da znam da je stvarnost.

Tako je.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 14/02/2011 : 14:42:18  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by wele

quote:

quote:

quote:

Ovo je rekord!!!

Kako znas Jer vecina ljudi tako misli ili? Jel to uopce bitno na kraju krajeva?
Ne mogu se otjeti dojmu da je tu prevladao neki trend mrznje, koji zapravno nema nikakvog realnog razloga.
Justin Bieber je 100% komercialni produkt, pa sta sad? 1/2 je danas takvih.
Njegova muzika je za djevojcice, one su ciljna publika, one se pale na njega, i zasto bi to onda mene moralo smetati?
Ne slusam ga i gotovo i ne bih trebao imati nijedan razlog da ga mrzim.
Jedino sto je moguce shvatiti da tu vlada neka zavist i ljubomora pa ga zato ljudi ne podnose.

ma pogledaj ga samo,izgleda kao djevojcica.prosto mi je neshvatljivo da je on neki fenomen i da su njegovi klipovi najgledaniji na Youtube-u,muzika mu kurca ne valja,u rangu je ovdasnjih zvijezda granda.
Evo ti ovo sto je LordVader napisao,na Youtube-u ko god stavi dislike na neku "normalnu" muziku automatski je fan ovog malog idiota,sto navodi na zaključak da sa njegovim radom i pojavom nesto nije u redu.
A kažeš ljubomora i zavist?onoj prikazi da neko zavidi?sumnjam.
Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1899 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 14/02/2011 : 16:22:24  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message  Reply with Quote
Znam, sve sto si rekao stoji, ali opet ne razumijem zasto se ljudi toliko opterecuju sa njim. Popularan je sad, pitanje kako ce biti kroz par godina.
A sta se tice fenomena, zavisi sta razumijes pod tim pojmom. Eto u tom trenutku ima 461,616,015 view-a za jednu pjesmu. Ako to nije fenomen, onda ne znam sta je.
I Ekrem je fenomen pa nije ni p od pjevaca.
I jos nesto. Za svu tu slavu nije mali "kriv" 2%, nego odlican manager, produkcijske kuce i reklama. Svi oni view-i ga samo vise i vise populariziraju i nisu to sve fanovi, oni su u manjini, veci dio reklame tvore bas oni mrzovoljci.
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 14/02/2011 : 18:18:25  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
Eto vidis,ovo sa Ekremom si dobro rekao.obojica su fenomeni,kao pjevaci nisu nesto :)
Go to Top of Page

d.r.p
Senior Member

1598 Posts

Member since 09/08/2007

Posted - 14/02/2011 : 18:25:00  Show Profile Show Extended Profile  Send d.r.p a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ziki

Inception 5 od 10

Odlična ideja upropaštena traljavom izvedbom. Zanimljivo je kad u ovakvu vrstu filma ubaciš 30 min Rambo pucačine na snijegu podpomognute kopiranjem Matrixa i s tim upropastiš dojam. Ili je Nolan htio dobiti pola sata duži film ili nije imao pojma što bi sa sobom. Apsolutno nepotrebno. Film je ok za pogledati, ali ništa više od toga.

Bravo,potpis!
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 15/02/2011 : 16:16:38  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Jeste, Inception je pomalo razvucen, ali meni je i pored toga odlican.
Ja danas odgledah norveski mocumentary 'The Troll Hunter'. 'Vjestica iz Blera' na trolovski nacin. Dobra sprdnja :)
Go to Top of Page
Page: of 556  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.88 seconds. Snitz Forums 2000