forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Gallieno Ferri, život sa Zagorom knjiga
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 13/02/2011 : 20:38:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Nadam se samo da nema previse ovakvih stranica na Italijanskom... ako su samo ove dvije, onda je ok, ako ih ima vise, onda :(

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7144 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 13/02/2011 : 20:57:56  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by andjelt

moze li neko prevesti ova dva kratka stripa (sa deckom i patkom) ?

Evo samo da vam kazem, ne bojte se za kratke price.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41045 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/02/2011 : 20:59:02  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Pricaj..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7144 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 13/02/2011 : 20:59:18  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Ilustracije iz knjige mi izgledaju bas super!

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7144 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 13/02/2011 : 21:49:42  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Pricaj..

Have the faith!

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7881 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 14/02/2011 : 01:08:06  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by D.J.

quote:
Originally posted by andjelt

moze li neko prevesti ova dva kratka stripa (sa deckom i patkom) ?

Evo samo da vam kazem, ne bojte se za kratke price.

da,da...pričaj!!!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 14/02/2011 : 17:32:46  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Prolistao na kiosku, zapravo mi i nije nešto knjižica, tako, tako, za 49kn... Najviše je ilustracija, koje mi i ne znače previše u životu.

Eh, da, na dva primjerka koja sam gledao na kiosku nema stranice broj 6! Kako je kod vas? Odgodio sam kupnju dok ne provjerim ima li cijelih primjeraka. Nadam se da nije svako izdanje falično...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

d.r.p
Senior Member

1598 Posts

Member since 09/08/2007

Posted - 14/02/2011 : 18:22:11  Show Profile Show Extended Profile  Send d.r.p a Private Message  Reply with Quote
Ne znam treba li biti tekstualna ali ni kod mene nije numerisana(niti ima ičega na njoj).
Sama knjiga je klasični Ludensov gigant,ništa specijalno ali može proći među fanovima!
Go to Top of Page

Davor2403
Average Member

Bosnia and Herzegovina
769 Posts

Member since 24/08/2010

Posted - 14/02/2011 : 19:00:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Davor2403 a Private Message  Reply with Quote
Mene se isto nije previse dojmila i zato sam vec govorio da mi je onda nekako i skupa zbog toga, pa me zanima sto vi mislite koliko ima sanse da ce ovo nekada kasnije biti u remitendi zajedno s recimo gigantom novim koji tek treba izaci ove godine??
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7881 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 14/02/2011 : 20:06:40  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Davor2403

Mene se isto nije previse dojmila i zato sam vec govorio da mi je onda nekako i skupa zbog toga, pa me zanima sto vi mislite koliko ima sanse da ce ovo nekada kasnije biti u remitendi zajedno s recimo gigantom novim koji tek treba izaci ove godine??

pa zavisi koliki je tiraž...ako je veći vjerovatno će za godinu dana ići u paketu sa nekim od ona tri giganta u boji a ako ne i sa ovim što će izaći ove godine.
onu prvu knjigu, ''1000 zagorovih svijetova'' nisam gledao više na kiosku nakon što je bila u prvoj tura kad je izašla,tamo u novembru 2007, ako se ne varam, za vrijeme CRŠ.
Go to Top of Page

Trigger
Average Member

Bosnia and Herzegovina
757 Posts

Member since 12/07/2007

Posted - 14/02/2011 : 20:12:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Trigger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Prolistao na kiosku, zapravo mi i nije nešto knjižica, tako, tako, za 49kn... Najviše je ilustracija, koje mi i ne znače previše u životu.

Eh, da, na dva primjerka koja sam gledao na kiosku nema stranice broj 6! Kako je kod vas? Odgodio sam kupnju dok ne provjerim ima li cijelih primjeraka. Nadam se da nije svako izdanje falično...

Upravo sam pregledao svoju knjizicu i obratio paznju na 6 stranicu - nisam primjetio da fali dok ti nisi napomenuo. U stvari meni i ne izgleda da fali bilo sta. Ta sesta strana mi izgleda kao da je namjerno ostavljena prazna od strane izdavaca - da se razdvoji "Rijec urednika" od samog orginalnog teksta, tako da sumnjam da se radi o propustu...

I kad ce Bob Morane u integralima?
Go to Top of Page

hrvoje23
Senior Member

Croatia
2175 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 15/02/2011 : 07:56:38  Show Profile Show Extended Profile  Send hrvoje23 a Private Message  Reply with Quote
Ne kupujem ovo. Prolistat cu i staviti negdje i pitanje hoću li ikada opet pogledati. Radije kupim 3 broja Mno-a ako izide.
Go to Top of Page

kingleoric
New Member

229 Posts

Member since 03/06/2010

Posted - 15/02/2011 : 13:05:07  Show Profile Show Extended Profile  Send kingleoric a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hrvoje23

Ne kupujem ovo. Prolistat cu i staviti negdje i pitanje hoću li ikada opet pogledati.

Slažem se! Ajd da su dali još i cd za tu cijenu, vjerojatno bi i kupio, ali ovako je to samo jednokratno divljenje Ferriju i materijal za popuniti policu...

In his madness the King brought about the destruction of his kingdom, and would have killed everyone in it had not his royal guards turned on him and put him out of his misery. His torment was not yet at an end, for Leoric returned as The Skeleton King...
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 15/02/2011 : 14:40:11  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
100 ljudu 100 cudi, jos je vise ukusa, pa necu komentarisati izjave o tome kako je ovo skupo, ali meni su takve ocene neverovatne. Jos mi je neveroatnije da neko skuplja Zagorove stripove a da ne zeli imati ovu knjigu...
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7963 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 15/02/2011 : 15:43:41  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ---dp---

100 ljudu 100 cudi, jos je vise ukusa, pa necu komentarisati izjave o tome kako je ovo skupo, ali meni su takve ocene neverovatne. Jos mi je neveroatnije da neko skuplja Zagorove stripove a da ne zeli imati ovu knjigu...

s ovim se u potpunosti slazem!nisam zagorofil,ali ovo izdanje vredi,a ko ceka remitendu,svaka mu cast.to treba sacekati,tj izdrzati!

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2974 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 15/02/2011 : 15:53:13  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
Ilustracije u A4 formatu su fenomenalne. Samo zbog njih vredi imati ovu knjigu.

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7963 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 15/02/2011 : 17:16:49  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
medju jedinim knjigama koje vredi imati u hc izdanju!

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

hrvoje23
Senior Member

Croatia
2175 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 15/02/2011 : 20:58:32  Show Profile Show Extended Profile  Send hrvoje23 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa što... imam sve stripove zagora izišle od slobodne i ludensa, osim zadnjeg extra i 2 almanaha. Klasik ne sakuplljam. gotovo svi ti stripovi su za 5 ili glanc, dobar dio nikad ni otvoren, i mogu se smatrati zagorovim fanom! Ali neće zato svršavati od uzbuđenja zato sto je izišla neka knjižica sa nekoliko ilustracija i popisom epizoda...
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 15/02/2011 : 21:54:32  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cronos six

medju jedinim knjigama koje vredi imati u hc izdanju!

A jednu pokloniti i Doci da konačno vidi ko je pravi Maestro,jer je navikao na one DyD "brljotine"...
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 15/02/2011 : 23:36:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote

Prelistao knjigu i nekako si mislim da ću je preskočiti. Jednostavno me se nije dojmila. I fan sam Zagorov već 30 godina.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 15/02/2011 : 23:50:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cronos six

quote:

s ovim se u potpunosti slazem!nisam zagorofil,ali ovo izdanje vredi,a ko ceka remitendu,svaka mu cast.to treba sacekati,tj izdrzati!

ne, nije skupo. ali da je nesto, nije.
ostavila me potpuno ravnodusnim. dosadno.
necu kupiti. mozda hc ako bude 5 kuna skuplji, pa nek stoji na polici.
kakvo crno izdrzavanje, napetiji je dnevni tisak od ove knjige.
meni je nevjerojatno da vas ovakva marketinska pizdarija moze uzbuditi.
ali dobro, zagor je

sto se tice ostavljanja talijanskog, SAMO ZBOG TOGA OVA KNJIGA ZASLUZILA BI BOJKOT.
jedino ako je to eventualno nedopusteno, zbog prava, jer to nije kao samostalni strip, valjda. ne znam.
ali ako nije tako, sramota. slicno i u texovim gigantima.

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 16/02/2011 : 17:00:32  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Ne radi se o tome da li je nesto napeto i uzbidljivo ili ne vec o zainteresovanosti za strip. Mene kao ljubitelja stripa zanimajumnogi detalji o autorima, kako su nastajali junaci, price, i sve ostalo. Meni je to nekako prirodno. No, ponavljam, sto ljudi sto cudi
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17099 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 16/02/2011 : 22:11:21  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Kupio danas, meni je ova knjiga super, cijena sasvim korektna, jedino mi onih nekoliko stranica na talijanskom na samom kraju ne idu u glavu...
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3080 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 17/02/2011 : 09:12:26  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message  Reply with Quote
kupio sam jučer i uspio samo na brzinu prelistati..... sve u svemu malo me razočaralo. ok, ilustracije su lijepe, tekst ću pročitati ovih dana pa ću donijeti svoj sud. uglavnom trebalo je ovo biti HC definitivno i malo luksuznije jer se ipak time obilježava nešto. jedino ne kužim one kratke pričice na kraju na talijanskom......

„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“
"...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2974 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 17/02/2011 : 09:43:12  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
Malo sam upoređivao ilustracije iz ove nove knjige sa ilustracijama koje su objavljene u 1000 Zagorovih svetova i dodatku uz Indijanska magija. Tako neke ilustracije nisu objavljene u ova gore navedena dva izdanja, ili ih nisam video u drugim izdanjima (možda sam negde i pogrešio).

To su ilustracije na sledećim stranicama ove nove knjige:
34,42/2,46/2,48,51,83,84,85,98,99,106,112,113,114,123,129,131,135,137,145/2,148,149,151/1,152,153,155/2,170,171,175,180,189,

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000