Author |
Topic  |
sloppy
Average Member

703 Posts
Member since 23/07/2002 |
Posted - 14/02/2011 : 17:11:10
|
mene je JMS opet navuko na THOR-a. iako i ultimate thor koji sad izlazi nije loš, jest da se vrača na neke teme koje su več starije ali je to samo da dobijemo neki backgorund. hickman for the win :). nije me baš oborio s nogu sa FF i SHIELD tako kako je masu ljudi ali je i to dobro čtivo. samo da dobijem još red mass for mars u tiskanoj verziji pa ču kompletirat njegov rad :) |
http://tdksonomatopeia.blogspot.com/ |
 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12957 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 14/02/2011 : 17:52:10
|
quote: Originally posted by Lord Vader89
bushido - u potpis - "mozda da procitas sken najpre?" :D :D :D :D
Moram nešto priznati. Ja osobno se ne držim tog savjeta. Štoviše, ja gotovo sve svoje stripove kupujem na slijepo.
Međutim, kada me netko pita za mišljenje o nekom stripu, nekako mi nije u redu da taj da svoj teško zarađeni novac samo na temelju moje dobre riječi. Zato uvijek svima kažem da probaju prvo pročitati neki sken. Tako najbolje mogu vidjeti da li ih to zanima i isplati li se to kupiti ili ne. |
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 14/02/2011 : 18:00:00
|
ma naravno, vise se isplati od one "ako ti se ne svidja, kupicu ga ja od tebe za iste pare" :D :)
nego, meni danas napokon stigao ESS Classic Xmen vol.3 iako mi je stigla jos gomila stripova, i plus sto citam jos dva ESSENTIALa istovremeno, uh, Boga pitaj kad cu poceti sa ovim.... :/
malo sam listao, Nil Adams ima vrhunski crtez u ovim stpovima!!!!!!! (slabo, ako i uopste, sam ga vidjao van Betmena, gde je, needless to say, takodje bio fantastican :)) |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
sloppy
Average Member

703 Posts
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 14/02/2011 : 18:08:13
|
bice da jes':
"The series is most associated with the art of Neal Adams, who took over from Infantino after the first story, and the writing of Jack Miller, who succeeded Drake after the first two stories, although Miller is miscredited in several reprints as having taken over the writing after only one issue by Drake.[2] The first story and all of the Adams stories were reprinted in 1985 as a seven-issue series. ...."
sa http://en.wikipedia.org/wiki/Deadman
njegovi crtezi su postavljeni :) |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
sinisa123
New Member

110 Posts
Member since 24/03/2010 |
Posted - 14/02/2011 : 18:32:54
|
quote: Originally posted by Mr. Bushido
quote: Originally posted by sinisa123
Drustvo jel citao neko Thora od JMS-og? Meni on tu i tamo zna da bude dobar al mi nikako nije legao sa Supreme Power?
Meni je jako dobar. Samo, ne znam bi li ti se svidio s obzirom da ne voliš Supreme Power.
Možda da pročitaš prvo koji sken?
ma citao sam samo onaj enisov, svidio mi se, pa reko da se raspitam. |
http://shaolinovspajz.blogspot.com/ |
 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12957 Posts
Posted - 14/02/2011 : 18:40:44
|
quote: Originally posted by Lord Vader89
malo sam listao, Nil Adams ima vrhunski crtez u ovim stpovima!!!!!!! (slabo, ako i uopste, sam ga vidjao van Betmena, gde je, needless to say, takodje bio fantastican :))
Radio je on nešto stripova za Marvel. Osim X-Mena, crtao je i par epizoda Thora, Avengersa i Conana.
Neal Adams je bio originalni crtač stripa X-Men: God Loves, Man Kills, prije nego što ga je zamijenio Brent Anderson. |
 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12957 Posts
Posted - 14/02/2011 : 20:00:54
|
Adamsov Deadman je briljantna stvar, ako zbog ničeg drugog onda sigurno zbog crteža. Ima jedna fina kolekcija Adamsovog kompletnog Deadmana, u kojoj je još i prva priča koju su radili Arnold Drake i Carmine Infantino. |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27235 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 14/02/2011 : 20:46:43
|
Radio je on nešto stripova za Marvel. Osim X-Mena, crtao je i par epizoda Thora, Avengersa i Conana.
Crtao je i u Marvelovim c/b magazinima tipa Deadly hands of kung fu i sl. |
Ja sam fetišist papira! |
 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12957 Posts
Posted - 14/02/2011 : 21:27:54
|
quote: Originally posted by jaki
Crtao je i u Marvelovim c/b magazinima tipa Deadly hands of kung fu i sl.
Istina, iako je tamo više crtao naslovnice. |
 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12957 Posts
Posted - 14/02/2011 : 23:57:57
|
Napokon, sadržaj novih kolekcija Aquamana i Jacka Kirbyja.
quote: AQUAMAN: DEATH OF A PRINCE TP Written by STEVE SKEATES, PAUL LEVITZ and others Art by MIKE GRELL, JIM APARO and others • Cover by JIM APARO Don’t miss this dramatic 1970s tale from ADVENTURE COMICS #435-437, 441-455 and AQUAMAN #57-63! As Aquaman faces his greatest foes, Black Manta plans his ultimate revenge on the Sea King – resulting in the death of Aquaman’s infant son and the dissolution of his marriage. On sale JUNE 29 • 336 pg, FC, $29.99 US
quote: THE JACK KIRBY OMNIBUS VOL. 1 STARRING GREEN ARROW HC Written by VARIOUS Art by JACK KIRBY and others Cover by JACK KIRBY and MIKE ROYER In 1957, Jack Kirby returned to DC Comics to draw the Green Arrow feature that ran in ADVENTURE COMICS and WORLD’S FINEST COMICS, pitting the Emerald Archer and his sidekick, Speedy, against a plethora of foes. At the same time, Kirby kept busy with work on DC’s mystery titles. These short tales spotlighted extraterrestrials and earthly monsters, nuclear threats and super-intelligent animals, magic wishes gone wrong and cities lost beneath the seas, challenging Kirby’s ever-fertile imagination in every story. Now, for the first time, DC Comics collects all of Kirby’s many stories from the pages of HOUSE OF MYSTERY, HOUSE OF SECRETS, TALES OF THE UNEXPECTED, MY GREATEST ADVENTURE, ALL-STAR WESTERN, ADVENTURE COMICS, WORLD’S FINEST COMICS, as well as a trio of 1940s stories from REAL FACT COMICS. On sale JULY 20 • 304 pg, FC, $49.99 US
Nažalost, kolekcija Aquamana ne reprinta sve epizode koje je crtao Jim Aparo, ali možda kasnije bude slijedila nova. |
 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 15/02/2011 : 00:05:37
|
Jedva čekan Aquamana, to kupujen prvon prilikon, al jebemu triba dočekat do kraja šestoga miseca... Totalna šteta šta postoji tako malo njegovih trejdova. Ima li iko iskustva sa pre-orderom sa Amazona? |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
 |
|
swamp thing
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
Posted - 15/02/2011 : 00:51:38
|
quote: Originally posted by Paka01
Jedva čekan Aquamana, to kupujen prvon prilikon, al jebemu triba dočekat do kraja šestoga miseca... Totalna šteta šta postoji tako malo njegovih trejdova. Ima li iko iskustva sa pre-orderom sa Amazona?
Isto kao i kod normalnog ordera, skinu ti novac i pošalju strip onda kada strip dođe na lager |
 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts
|
Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts
Posted - 15/02/2011 : 18:34:49
|
Jeste čitali išta od Tom Stronga? Ja pročita prvih 5-6 brojeva i baš mi je super Nije tipični superheroj, više baca na stare pulp junake al stvarno je dobar strip. |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
 |
|
sloppy
Average Member

703 Posts
Posted - 15/02/2011 : 18:45:02
|
meni je bio ok, koliko samo moore može strpat nekih stvari o magiji, conspiracy theory, holow earth i slično u strip koji je na prvi pogled nevin (dok ne vidiš ko ga piše naravno). top ten je inače više po mom okusu, ne znam možda jer sam prije čitao to nego tom strong. svakako vrijedi pročitat :) |
 |
|
sinisa123
New Member

110 Posts
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27235 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
sinisa123
New Member

110 Posts
|
sloppy
Average Member

703 Posts
Posted - 15/02/2011 : 20:21:13
|
ja ti savjetujem da jih još malo zadržiš. možda nisi bio u retro momentu kad si jih počeo čitat. i crtači su fenomenalni. meni su isto sjedili kod kuče koju godinu i onda sam jih još jedno počeo čitat iz čiste dosade i vidio iz s potpuno drugim očima. nešto imaju ali nije za svakog za svaki put kad mu se čita strip. za točno odredjene momente :D ko i velik dio toga što je moore napravio, predznanje obavezno :) |
 |
|
Born To Run
Average Member

901 Posts
Member since 05/01/2009 |
Posted - 15/02/2011 : 20:25:02
|
Crtez mi se jako svideo ali strip ipak nisam izdrzao da procitam vise od prve HC knjige. jednostavno dosadno |
Please allow me to introduce myself I'm a man of wealth and taste |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 15/02/2011 : 20:43:43
|
quote: Originally posted by Born To Run
Crtez mi se jako svideo ali strip ipak nisam izdrzao da procitam vise od prve HC knjige. jednostavno dosadno
Pročitao prvi trejd, smorilo me i odustao. No, Top 10 počeo u istom tonu, nisam se dao, pročitao oba trejda i na kraju mi ispade dobar strip... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 15/02/2011 21:16:05 |
 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12957 Posts
Posted - 15/02/2011 : 22:04:47
|
Ne znam, mislim da oni koji ne vole stripove tipa Flash Gordon, Adam Strange ili Challengers of the Unknown (ili Alana Moorea) neće voljeti ni Tom Stronga.
Meni je to superzabavan strip. Roboti-batleri, gorile koje govore i kraljice džungle. Štaš više?  |
 |
|
masija
Junior Member

.jpg)
Montenegro
312 Posts
Member since 11/05/2008 |
Posted - 16/02/2011 : 14:17:27
|
Počeo da čitam skenove Animal-man i Thor od Stivensona i mogu reći da mi se ne sviđaju, prestao da čitam posle nekoliko brojeva. Stigli su mi New X-men 1 , 2 i 3(nakon dosta putovanja),crtež mi se baš i ne sviđa, ali je prica dobra i preporučujem ih svakom za čitanje. |
Captain America |
 |
|
Topic  |
|