Here at last, dear friends, on the shores of the Sea, comes the end of our fellowship in Middle-earth. Go in peace! I will not say: do not weep;for not all tears are an evil."
Čuo tužnu vijest prije nekih sat vremena i skamenio se. Šta je najčudnije, jučer sam saznao da ima izložbu u Krapini. Iste sekunde sam se vratio u djetinjstvo kad sam s nestrpljenjem iščekivao novi broj Modre laste, zbog koje i dan-danas svaki časopis ili novine čitam od zadnje stranice prema prvoj i dalje vjerujući da je na zadnjim stranicama najbolji dio štiva. Striček Ivica, hvala vam na svemu.. Počivao u miru legendo
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
... Sveti Sava nego ko drugi bre! Kad sam upoznao coveka, imao sam religiozne vizije majku ti jebem! Halucinirao sam ko da sam pio nitro farbu. ("Velja Ilic" - Nikad Izvini)
In his madness the King brought about the destruction of his kingdom, and would have killed everyone in it had not his royal guards turned on him and put him out of his misery. His torment was not yet at an end, for Leoric returned as The Skeleton King...
Imam tu sreću da Modru lastu i Smib dobijem svaki broj,iako ga nabavljam radi klinaca nikada ne propuštam prelistati oba časopisa.Opčenito kad bi odrasli razmišljali kao djeca koja pišu u časopisima,svijet bi bio puuunnnoooo lijepši. Moram napomenuti da prvo čitam djela Ivice Bednjaneca. Bio je i biti će legenda.
Dobar je bio strip humorista, stvorio čovjek cijeli niz otkačenih i nezaboravnih likova. njegovi stripovi su mi bila omiljena zabava u Modroj lasti i Smibu (sram me priznati da sam ih skoro samo zbog njegovih stripova kupovao). Bio prošle godine na izložbi, eto, super je što je netko sakupio sva njegova djela i njeguje njegov opus.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Dragi naši, kao i bliski suradnici, naš voljeni Ivica Bednjanec usnuo je i blago nas napustio. Ispraćaj na Miroševcu u petak 18.2. u 13:20.
U ponedjeljak 21.2. u 12 sati u Velikoj dvorani Školske knjige Masarykova 18 održat će se komemoracija za Ivicu; u subotu 19.2. u 8:30 sati ujutro, u Crkvi Sv. Marije na Dolcu biti će misa zadušnica. Hvala svima na podršci i toplim riječima... Vaši Bednjanci