forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ludens / Strip agent -- "Izdavacki plan" 2011
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 22

jaki88
Starting Member

42 Posts

Member since 17/08/2008

Posted - 18/02/2011 : 15:14:45  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki88 a Private Message  Reply with Quote
Da bar neku obavijest negdje objave pa da kupci od kojih na kraju krajeva i zive znaju sto se dogada. Ovako...sve mi to izgleda neprofesionalno od strane ludensa.
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10882 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 18/02/2011 : 15:22:40  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki88

Da bar neku obavijest negdje objave pa da kupci od kojih na kraju krajeva i zive znaju sto se dogada. Ovako...sve mi to izgleda neprofesionalno od strane ludensa.

Bernard prvo da se izvini po redu, prvo za prevod u Tex gigantu, pa onda ovo kasnjenje. Al ga boli cose za sve to...

Edited by - kasper on 18/02/2011 15:44:13
Go to Top of Page

Nedo
New Member

Bosnia and Herzegovina
241 Posts

Member since 13/12/2001

Posted - 18/02/2011 : 15:41:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Nedo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kasper

Gde je bre Tex?

Tex, Mister No...

Ni policiji nije lako...narod ima tvrda ledja.
Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5083 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 19/02/2011 : 16:10:39  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message  Reply with Quote
samo da kažem, prodavačica u SNK pojma nema o ničemu...

1) neki dan sam sina vodio po HC Zagore (mali čita!) i uzgred upitao gdje je Dylan Dog Kaže ona: "Nema". Kažem: "Nema ga od Božića...".. Ona: "Pa da, izišla su 2 kom. ranije, to su za siječanj i veljaču brojevi!!!!".
Teta nema pojma ni što prodaje ni kada je što izišlo, tako da, po njoj, u ožujku REDOVNO izlaze novi DD koji uopće NE KASNE

2) kupujem kod iste osobe HC Alan Forda, i kažem: "Dajte mi od 71-77 HC". Ona veli: "Joj, imate to jeftinije u SC verziji, kaj dajete 40 kn".

N E V J E R O V A T N O !!!! Nevjerovatno!

Da ju šef čuje odrubio bi joj glavu.
_____________________________________________________________________________________________________________________________
42 godine Alan Forda u HR PROMIJENITE PRODAVAČICU

• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) •
• Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 19/02/2011 : 16:16:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
LoL

Izvuci još failova idući put kad budeš išo.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7825 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 19/02/2011 : 16:19:21  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DOMI
2) kupujem kod iste osobe HC Alan Forda, i kažem: "Dajte mi od 71-77 HC". Ona veli: "Joj, imate to jeftinije u SC verziji, kaj dajete 40 kn".

Pametna žena.
Go to Top of Page

PRIMOŠTEN 123
Junior Member

410 Posts

Member since 29/12/2009

Posted - 19/02/2011 : 22:17:20  Show Profile Show Extended Profile  Send PRIMOŠTEN 123 a Private Message  Reply with Quote
Mister No:.....................060 Ubijte Otta Krugera!,............18,00 kn (05.02.2011)
već san pomalo nestrpljiv kad će ovo
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4342 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 20/02/2011 : 08:49:23  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
nikad
Go to Top of Page

skuby
Average Member

Croatia
764 Posts

Member since 06/02/2011

Posted - 21/02/2011 : 11:12:23  Show Profile Show Extended Profile  Send skuby a Private Message  Reply with Quote
Svaka čast na ovom planu :)
Go to Top of Page

premujanin
Junior Member

Croatia
378 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 21/02/2011 : 11:51:37  Show Profile Show Extended Profile  Send premujanin a Private Message  Reply with Quote
Plan je nada a nada je pretpostavka a pretpostavka je majka svih zajeba :)
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10882 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 21/02/2011 : 12:08:22  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
http://www.youtube.com/watch?v=7UPfnxIcX60
Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5083 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 21/02/2011 : 17:09:07  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message  Reply with Quote
plan je pao u vodu (na žalost)

za moje živce, ovo s Dylanom više nije fora, mislim...
_______________________________________________________________________________________________________________________________________
42 godine Alan Forda u HRPROMIJENITE PRODAVAČICU U SNK

• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) •
• Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Go to Top of Page

maddjuro
Average Member

672 Posts

Member since 08/01/2008

Posted - 21/02/2011 : 23:23:39  Show Profile Show Extended Profile  Send maddjuro a Private Message  Reply with Quote
koliko sam ja čuo, navodno je to "the big boss" ludensa rekao (ali nije službeno) da bi se DYD extre trebao ugasiti,kao i marty i MR.no, ali DYD regularna serija bi se trebala nastaviti. Istina činjenica da je Ludens nedavno na kioske dostavio jedno 5 različitih pairanja DYD trobroja je malo uznemirujuća, jer imam osjećaj da se žele rješiti kompletne inventure, i ključ u bravu staviti. Nadam s da to neće napraviti, ili ako ništa da barem odrade regularnu seriju do broja 210. ILi u najgorem slučaju bar do broja 200
Go to Top of Page

tosha
Average Member

Bosnia and Herzegovina
961 Posts

Member since 31/10/2010

Posted - 21/02/2011 : 23:33:23  Show Profile Show Extended Profile  Send tosha a Private Message  Reply with Quote
a tex

"Nothing is true, everything is permitted."
Go to Top of Page

maddjuro
Average Member

672 Posts

Member since 08/01/2008

Posted - 22/02/2011 : 00:21:37  Show Profile Show Extended Profile  Send maddjuro a Private Message  Reply with Quote
mislim da tex.a nece ukinuti, samo sam čuo da ce DYD extra, MR.NOa i Marty-a ukinuti, ali to navodno još nije službeno potvrđeno
Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5083 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 22/02/2011 : 14:11:18  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message  Reply with Quote
pa nikada, baš nikada oni niti nisu nešto "službeno" potvrdili, zar ne odakle ti to da će sada nešto biti "službeno" potvrđeno
________________________________________________________________________________________________________________________________________
42 godine Alan Forda u HR HITNO PROMIJENITI PRODAVAČICU

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 22/02/2011 : 14:58:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Ako stvarno ugase extra Dylana, to ce biti dan ocaja, pa ima tu dosta epizoda koje je SD preskocila, oni bi sve to trebali objavit u iducih par godina, ipak sam se nado da cu ih jednog dana imati u kolekciji...

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 22/02/2011 : 15:32:13  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by maddjuro
Istina činjenica da je Ludens nedavno na kioske dostavio jedno 5 različitih pairanja DYD trobroja je malo uznemirujuća, jer imam osjećaj da se žele rješiti kompletne inventure, i ključ u bravu staviti. Nadam s da to neće napraviti,

Ma nije samo DDEXT remitenda pojačana, sva izdanja su nekako u velikom broju na kioscima. već neko vrijeme krstarim po njima i kupujem svašta. Mene osobno ne i ne dira previše DDEXT jer sam zadovoljan sa srpskim i SD izdanjima Dylana.
Sad, kad se priča da se na led stavlja MM I MR.no dal to znači da će se ugasiti i pripadajuća izdanja poput maxija i specijala ili samo redovna serija?

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22318 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 22/02/2011 : 15:44:44  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
hm... da li cemo ikada vidjeti ovaj strip na nasim prostorima
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 22/02/2011 : 15:45:33  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Mene ne pogađa uopšte gašenje serijala DD extra. Samo nek nastave sa redovnom serijom, bar da stignu do broja 210 i sastave se sa VČ.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 22/02/2011 : 15:51:10  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

hm... da li cemo ikada vidjeti ovaj strip na nasim prostorima

Teško. Prije je barem bila nada da će se objaviti za koju godinu, a sada i to pada u vodu. Prije će izdati u ITaliji možda i nastavak nego mi dobijemo prvi dio.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 22/02/2011 : 16:05:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

Mene ne pogađa uopšte gašenje serijala DD extra. Samo nek nastave sa redovnom serijom, bar da stignu do broja 210 i sastave se sa VČ.

Jebi ga, mene ipak pogadja, ima gomila epizoda koje SD nije nikad objavila, volio bi da ih imam u svojoj kolekciji, a ne ovako s rupama. Ove bi Extra trebala objavit u sledece tri goine (osim ako se stvarno nije ugasila):

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 22/02/2011 : 16:11:40  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
OK, ja nemam ništa protiv da se serijal nastavi i da stripovi i dalje izlaze, ali pošteno govoreći, stvarno me ne pogađa gađenje serijala DD extra, isto tako me, recimo, ne bi pogodilo ni gašenje redovnog Zagora, jer to je već objavio VČ. Krivo bi mi bilo za MM i MNO.

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 22/02/2011 : 16:21:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:

OK, ja nemam ništa protiv da se serijal nastavi i da stripovi i dalje izlaze, ali pošteno govoreći, stvarno me ne pogađa gađenje serijala DD extra, isto tako me, recimo, ne bi pogodilo ni gašenje redovnog Zagora, jer to je već objavio VČ. Krivo bi mi bilo za MM i MNO.

Pa za neke ljude u Hrvatskoj nije lako nabavit VC izdanja, a ionako je redovni Zagor od VC samo 6 ili 7 brojeva ispred Ludensa. Zasto onda ne ugase VC, a ne Ludensov redovni? Ionako Ludensov ipak vise lici na originalno izdanje, sa plavim slovima na bijelom hrbatu.... Ali umjesto rasprave sto ne ugase ovo a ne ovo, ja bi radije da se nista ne gasi, makar ne dokle ne objave sve DD extra price koje su neobjavljene do sad.
;)

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 22/02/2011 : 16:33:36  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

quote:

Pa za neke ljude u Hrvatskoj nije lako nabavit VC izdanja, a ionako je redovni Zagor od VC samo 6 ili 7 brojeva ispred Ludensa. Zasto onda ne ugase VC, a ne Ludensov redovni? Ionako Ludensov ipak vise lici na originalno izdanje, sa plavim slovima na bijelom hrbatu.... Ali umjesto rasprave sto ne ugase ovo a ne ovo, ja bi radije da se nista ne gasi, makar ne dokle ne objave sve DD extra price koje su neobjavljene do sad.
;)

Da li ti mene uopšte razumeš šta ja pišem? Ne želim ja da se ništa gasi, samo ti kažem šta me lično ne bi pogodilo ako se ugasi.

Go to Top of Page
Page: of 22 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.18 seconds. Snitz Forums 2000