forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Clan Ani
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

sawitch
Advanced Member

Serbia
40300 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 06/02/2011 : 13:57:14  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Kolega Ani.. Ne znam koliko pratis sve ove stvarcice oko stripa ali veruj da je tesko razumeti tebe i ove price.. Ne krecem ni od kakve premise vec samo kazem da je potpuno lako razumeti Bihac-Unu sto je prepun nepoverenja i sve ovo mu deluje sumnjivo... Treba da cenis Bihaca jer ti on otvoreno kaze sta mu je sumnjivo dok ti drugi to nece nikad ni spomenuti a mislice ko zna sta...

Licno i meni je ovo preterano ali nisam upetljan u to pa mi je opusteno.. Cilj kao clanu ove zajednice je da se sve ispegla...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

ani
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
21 Posts

Member since 24/05/2008

Posted - 06/02/2011 : 17:20:31  Show Profile Show Extended Profile  Send ani a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Kolega Ani.. Ne znam koliko pratis sve ove stvarcice oko stripa ali veruj da je tesko razumeti tebe i ove price.. Ne krecem ni od kakve premise vec samo kazem da je potpuno lako razumeti Bihac-Unu sto je prepun nepoverenja i sve ovo mu deluje sumnjivo... Treba da cenis Bihaca jer ti on otvoreno kaze sta mu je sumnjivo dok ti drugi to nece nikad ni spomenuti a mislice ko zna sta...

Licno i meni je ovo preterano ali nisam upetljan u to pa mi je opusteno.. Cilj kao clanu ove zajednice je da se sve ispegla...

Nekada sam svojevremeno kupovao sve sto je izlazilo na ovim nasim prostorima.Danas od toga nije ostalo mnogo,tek nekih par tisuca meni naj drazih primjeraka.Drago mi je sto se sin navukao na strip,a i kcerka nekada procita kojeg Dylana.Ja na zalost bas i nemam vremena da pratim oko stripa danas,ali sam ponovo produdio staru strast prema stripu,i jednostavno zelim da ispopunjavam neke rupe u kolekcijama koje ima,kako bi ostavio sinu u amanet stripove u kompletima.Nista lose ne mislim o nikome ovdje,posebno o bihac-uni,samo jednostavno ne volim ovakav nacin konverzacije,posebno zato sto sin i nije napravio neke nepopravljive gluposti na ovom vasem sajtu,koje se ne mogu popraviti,i koje ja nisam spreman da otklonim i popravim uz naravno vasu pomoc,zato svima vam hvala na dobronamjerinim savjetima,a bihac uni svaka cast na otvorenosti,samo prijatelju molim biraj rijeci jer ovdje pretpostavljam ima i djece.
Zahvaljujem i lijep pozdrav svima

ljubitelj stripova
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40300 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 06/02/2011 : 23:40:52  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ne znam kakve sam to reci upotrebio sto bi tebi ili nekom drugom zasmetale!?

Go to Top of Page

Andrej
Senior Member

Croatia
1558 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 06/02/2011 : 23:56:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message  Reply with Quote
quote:

mislim da se to odnosilo na bihac-unu a ne na tebe.....

"War will cease when we refuse to fight"

Edited by - Andrej on 06/02/2011 23:57:03
Go to Top of Page

ani
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
21 Posts

Member since 24/05/2008

Posted - 07/02/2011 : 03:10:46  Show Profile Show Extended Profile  Send ani a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Andrej

quote:

mislim da se to odnosilo na bihac-unu a ne na tebe.....

Apsolutno si u pravu Andrej,nije se odnosio komentar na sawitcha vec na bihac unu

ljubitelj stripova
Go to Top of Page

veber
Senior Member

1124 Posts

Member since 18/09/2002

Posted - 08/02/2011 : 22:13:22  Show Profile Show Extended Profile  Send veber a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ponki

Bas kao sto je Giant rekao,zbog takvih neozbiljnih clanova se desava dosta nerealiziranih aukcija...
ja najcesce kad netko sa (0) komentara licitira na aukcijama na koje i ja licitiram najcesce odustanem...
nisam jednostavno siguran da li pristupamo ravnopravno tim aukcijama...
jer ja idem da to sto izlicitiram na kraju i platim...

evo sad pratim aukcije kod Pedje67(pozdrav za njega) i vidim da mu je LMS 1,LMS 2,LMS 3,LMS 4 zasad izlicitirao clan DARKO18 koji nema nijedan pozitivan komentar i koji se registrovao prije manje od 14 dana za iznos od skoro 1000e...
da li je sumnjiv???
mozda najbolje da pitam Obija on rijetko grijesi

EDIT: ispravak : nije BORIS18 nego DARKO18

I DARKO18 je gospodin i veliki kolekcionar i poznavatelj stripa koji je osvojene stripove uredno platio.
+ Rednazgul također.
Ovako velikim ljubiteljima i poznavateljima stripa bi prvo trebalo poželjeti dobrodošlicu a ne ih u startu napadati.

Naravno da rezana vrijedi uskoro u toplijim krajevima ,ako ti žena dozvoli pit
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 22/02/2011 : 15:42:57  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
@Ani
ako se slucajno odlucis prodati stripove koje si osvojio kod Vebera,javi mi jer mene su isto zanimali neki,mozda nesto pazarim
Go to Top of Page

ani
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
21 Posts

Member since 24/05/2008

Posted - 25/02/2011 : 03:07:43  Show Profile Show Extended Profile  Send ani a Private Message  Reply with Quote
Imacu te u vidu,ako nesto tako odlucim bihac-una

ljubitelj stripova
Go to Top of Page

ani
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
21 Posts

Member since 24/05/2008

Posted - 02/03/2011 : 13:26:41  Show Profile Show Extended Profile  Send ani a Private Message  Reply with Quote
Hvala na veoma uspjesnoj saradnji Veberu,pravi si profesionalac majstore.
Njegovi stripovi su naj manje za jednu ocjenu bolje ocuvani no sto je napisano.
Nadam se da ce mo opet saradjivati.Pozdrav svima na forumu.

ljubitelj stripova
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40300 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 02/03/2011 : 13:36:16  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Eto, sve ispalo bolje.. Dzabe smo skeptizirali..

Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 01/05/2011 : 19:50:24  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
http://www.stripovi.com/index.asp?page=user-feedback&UserID=5086

Evo,ponovo nerealizovane aukcije ,i to "samo 90 komada".Sramota,sta se dozvoljava ovakvim tipovima,i jos uvijek moze i dalje bidati,nije zakljucan,iako ima 3 negativna(sluzbeno),ima ih i vise ali ljudi bili dobri pa ostavili neutralne ili se sprdali pa dali pozitivne.
Da se ovakve stvari rijesavaju,bolje bi bilo za nasu zajednicu,negoli da se ganja ko je kome rekao neku ruznu rijec ili je spamovao po nekom "svetom"topicu.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29375 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 01/05/2011 : 19:54:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Zaključan je, naravno.

Trouble will find me
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 01/05/2011 : 20:00:16  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote

Ovdje koliko ja vidim je po abacednom redu postavljen spisak zakljucanih i clan "ani"nije medju njima.

http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-user-list&SortOrder=asc&Name=&Type=Lock&PageCount=1
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 01/05/2011 : 20:07:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bihac-una

http://www.stripovi.com/index.asp?page=user-feedback&UserID=5086

Evo,ponovo nerealizovane aukcije ,i to "samo 90 komada".Sramota,sta se dozvoljava ovakvim tipovima,i jos uvijek moze i dalje bidati,nije zakljucan,iako ima 3 negativna(sluzbeno),ima ih i vise ali ljudi bili dobri pa ostavili neutralne ili se sprdali pa dali pozitivne.
Da se ovakve stvari rijesavaju,bolje bi bilo za nasu zajednicu,negoli da se ganja ko je kome rekao neku ruznu rijec ili je spamovao po nekom "svetom"topicu.

Ne budi takav. Pa to se sigurno sin opet dokopao aukcija...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29375 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 01/05/2011 : 20:11:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ovdje koliko ja vidim je po abacednom redu postavljen spisak zakljucanih i clan "ani"nije medju njima.

http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-user-list&SortOrder=asc&Name=&Type=Lock&PageCount=1

A, greškica mala. Sad ću to rijesiti.

Trouble will find me
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 01/05/2011 : 20:14:27  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
....izmedju ostalih,primijeti slucajno(...), ni nas drug Dveribad nije na spisku
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29375 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 01/05/2011 : 20:17:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
ma dovoljno da je clan zakljucan na forumu, pa se ne moze prijaviti ni na aukcije (a na aukcijama stoji kao da nije zakljucan, iako ustvari jest).

Trouble will find me
Go to Top of Page

mystere
New Member

Croatia
100 Posts

Member since 04/04/2006

Posted - 01/05/2011 : 20:50:19  Show Profile Show Extended Profile  Send mystere a Private Message  Reply with Quote
Kvragu, tko bi rekao. A činio se takva poštenjačina...:-)
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 01/05/2011 : 20:57:31  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mystere

Kvragu, tko bi rekao. A činio se takva poštenjačina...:-)

Sorry drug,bas naprotiv,moje je misljenje od prvog trena bilo da se radi o mulju nad muljevima.Iz tog sam razloga i otvorio topic,da skrenem paznju na njega itd...,ali vecina je imala misljenje kao i ti.
On je imao tako providnu pricu,da kod mene ne moze proci.Zena,dijete,tata,mama i sve gluposti koje je pisao,ma nema od toga nista,evo dokazalo se,on je i Adis,i Anela,i sin,i mama,i tata,i svi ostali
Go to Top of Page

mystere
New Member

Croatia
100 Posts

Member since 04/04/2006

Posted - 02/05/2011 : 10:51:10  Show Profile Show Extended Profile  Send mystere a Private Message  Reply with Quote
Ma bihać-una znam da je muljator, samo sam malo ironičan bio. Jasno je od početka da je to netko tko se samo uglavnom zajebava na aukcijama.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40300 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 02/05/2011 : 12:28:49  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
ni nas drug Dveribad nije na spisku

A koga je Dveribad zajebao za aukcije?

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 02/05/2011 : 18:08:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

mene...ja kupio,a on mi nije htio naplatit

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 03/05/2011 : 10:11:48  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

quote:

mene...ja kupio,a on mi nije htio naplatit

Mene isto.....nikad da postarinu naplati
Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 03/05/2011 : 12:15:42  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

prije svih - samog sebe!

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll