U stripu Leopardova tvrđava ZS-452,na stranicama 7i8 crta ljude koji nose uniformu kanadske konjičke policije umjesto US konjice.Samo mi je čudno kako urednik(ako ga je onda bilo)nije primjetio grešku i vratio mu table na doradu?Baš me zanima je li to bilo ispravljeno u ediciji tutto Tex?
Evo samo malo da uzmem svoj primjerak talijanskog tutto Texa... Ili da rađe zovem u SBE redakciju?
Nije ni Galep bio bezgriješan... ŠTo se tiče tutto serijala općenito, za Zagora je Nolittina redakcija ispravila gomile grešaka, i za svaki je broj Nolitta radio uvodnike. To je bila volja. Pitanje je dal je tako nešto rađeno i za Tex tutto.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Evo samo malo da uzmem svoj primjerak talijanskog tutto Texa... Ili da rađe zovem u SBE redakciju?
Nije ni Galep bio bezgriješan... ŠTo se tiče tutto serijala općenito, za Zagora je Nolittina redakcija ispravila gomile grešaka, i za svaki je broj Nolitta radio uvodnike. To je bila volja. Pitanje je dal je tako nešto rađeno i za Tex tutto.
zovi ih i je.. in sve po spisku
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu