Ja se meracim na All Star Supiku vec duze vrijeme, ali samo zbog Morisona i Kvitelija, medjutim, odbija me sami junak, nekako mi ne sjeda Supermen i to ti je...
Nemoj da te odbija junak, zaboravi potpuno na to!!!!! Ja nikada u zivotu nisam citao supermena, kupio sam ASS na preporuku, i razdusevio se! :) nisam nikako kompetentan, pa da kazem da li je u pitanju remek delo Supermena, ali da je prica sjajno strukturirana, gde autor analizira i diskutuje razne aspekte lika, dela, fenomena "Supermen", to jeste!
bolje to da ti dodje na red, nego Kingdom come ;)
Marvels jos nisam citao, ali ih merkam :)
BTW, videh da je KW preporucio "Peace on Earth". To li je onaj oversized Rosov strip od nesto manje od 50 strana (ako i toliko)
Nije to nista posebno, da nije Ros pravio, niko ne bi ni znao da postoji :) (ali barem vizuelno impresivan )
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Od Supermana je meni odličan For All Seasons od Loeba i Salea. Inače, baš sam danas od toga dvojca nabavija The Long Halloween
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Ako stvarno bude tako, polit ću te benzinon i zapalit
To je bilo jedno vrime za uzet u Stripovi na kvadrat.
Imam jedno pitanjce Ovo je jedan dio moje kolekcije. Da li ce se stripovi ovako ostetiti naslagani jedan na drugome. Pitam i za ubuduce kada bude veca kolicina stripova na vrhu
Neće, ja držin svoje isto tako. Neće in bit ništa.
stvar je u tome što te figurice nisu kod mene nego kod tog lika,a meni ne trebaju tako da moram bit siguran da kad ga kupim da će ga netko drugi htjeti.a što se tiče cijene ne određujem ju ja nego on tako da...