forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 dveribad
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 12

grofica Varga
stripovi.com suradnik

Germany
1202 Posts

Member since 15/12/2009

Posted - 22/02/2011 : 23:17:09  Show Profile Show Extended Profile  Send grofica Varga a Private Message  Reply with Quote

quote:
Originally posted by noemis

oh, koliko puta upotrebljena reč pravo... uz to vezana za novac...
nije mi jasno iz kog zakona ljudi izvlače ovolika prava...
"imam prava da kažem šta mislim..." "čovek ima prava da sa svojim novcem..."
sve su to oblici diskurzivnog govora i zapravo osim diskurzivne moći koju poseduju, nemaju nikakvu zakonsku niti realnu osnovu...
dakle budalaštine, poput "potrage za istinom" "slobode govora i mišljenja" "demokratsko opredeljenje" i sl.
... no da ne dužim... već da se priključim masi u svom pravu da se izjasnim:

stvarno je idiotski, i to do krajnjih granica, davati velike (u odnosu na džep čoveka s ulice) pare za bilo koji fetiš (pogotovo za toalet papir na kome je odštampan nabildovani pederoliki plavušan, kluni-pilotdžija, ma bilo ko... )
zapravo imati fetiš je poremećaj... pa makar to bilo i najobičnije kolekcionarstvo...

Ajme majko!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40251 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 22/02/2011 : 23:44:58  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

mystere
New Member

Croatia
100 Posts

Member since 04/04/2006

Posted - 22/02/2011 : 23:53:21  Show Profile Show Extended Profile  Send mystere a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dajak

quote:
Originally posted by mystere

quote:
Žao mi je što ću te razočarati, ali takvog bogataša kao što si ti kao primer opisao pored svega toga veruj mi ne bi uopšte zanimali stripovi.Jednostavno ne bi stigao i sa njima da se bavi.

Žao mi je što ću te razočarati, ali ima takvih bogataša koje zanimaju stripovi.

Prijavljuješ se kao takav?Ajde da vidim imovinsku kartu?

No, šalu na stranu, tema je prožvakana, neka svako radi šta hoće i to je to.Meni ne smeta, većini ne smeta, a ako nekome i smeta-ne bi trebalo i neka ne bude više tako.Ako neko posle hoće i da prepričava dogodovštine i lovačke priče kako je osvojio taj neki skupi strip, neka mu i to. Demokratija je čudo.

Nisam te sreće da budem među bogatim kolekcionarima :-). No, slučajno ih znam nekoliko koji imaju podosta para.
Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 23/02/2011 : 00:31:55  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message  Reply with Quote
zar je moguće da niko ne shvata igru reči i značenja...
u pravu je bio kjerkegor kada je uzviknuo da je bolje biti svinjar u amageru pa ta de razumeju svinje, nego pesnik pa da te ne razumeju ljudi

p.s. žao mi je ako sam nekog dirnuo u kolekcionarsku relikviju, u svetinju krvi vredne

"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim."
Go to Top of Page

grofica Varga
stripovi.com suradnik

Germany
1202 Posts

Member since 15/12/2009

Posted - 23/02/2011 : 01:03:51  Show Profile Show Extended Profile  Send grofica Varga a Private Message  Reply with Quote

quote:
"imam prava da kažem šta mislim..."

Ustav RH - Zaštita ljudskih prava i temeljnih sloboda
Članak 38.
Jamči se sloboda mišljenja i izražavanja misli.

Ne trebaš mi zahvaljivati. Meni je drago kada nekom pomognem oko nedoumica. Dakle, ta prava ljudi izvlače iz zakona o zaštiti ljudskih prava i temeljnih sloboda.
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 23/02/2011 : 13:56:51  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
Ja predlazem da odete kod to(g)Ustava pa da sa njim to raspravite :)
Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 23/02/2011 : 23:49:23  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by grofica Varga

quote:
"imam prava da kažem šta mislim..."

Ustav RH - Zaštita ljudskih prava i temeljnih sloboda
Članak 38.
Jamči se sloboda mišljenja i izražavanja misli.

Ne trebaš mi zahvaljivati. Meni je drago kada nekom pomognem oko nedoumica. Dakle, ta prava ljudi izvlače iz zakona o zaštiti ljudskih prava i temeljnih sloboda.

analogno tome i on ima pravo pisati gluposti o pravima drugih.!?

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 24/02/2011 : 11:37:25  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message  Reply with Quote
oh... tužno je gledati kako cela kritička filozofija prava slobode mišljenja i izražavanja pada pod snagom uma forumaša koji istu crpe iz ustava domoljubske PDK republike hrvatske

i stvarno svi oni (habermas, derida, markuze, delez, pa i fuko) svi oni pričaju gluposti kada kritukuju nešto što crno na belo piše u ustavu... ej, crno na belo piše... pa to znači da postoji, tačnije da poseduje pozitivitet...

p.s. da preduhitrim ustavoljubce, ne kritikuju oni određene ideje slobode (mada i to ponekad), već institucije i prakse koji tu slobodu konstruišu i distribuiraju kao diskurs... no, rasprava o ovome daleko prevazilazi moć ovog foruma...

p.s.2 zanimljivo je posmatrati kojiko se običan čovek busa kad mu neko čačne tako apstraktne diskurse kakvi su sloboda mišljenja i izražavanja, pitam se zašto (pitao se i fuko, a bogami i dao odgovor)

p.s.3 ljudi, nemate se našta ljutiti što neko tvrdi da je blek steva, komadant čmark i sl. infnatilno štivo,
jer to što neko tvrdi da su, dva (i više) stava/pojave/stvari/idr. infantilna, to ne povači tvrdnju da postoji nešto što oni jesu, tj. "infantiluum", dakle u pitanju je samo opšte načelo predikatizacije...

"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim."
Go to Top of Page

grofica Varga
stripovi.com suradnik

Germany
1202 Posts

Member since 15/12/2009

Posted - 24/02/2011 : 12:41:51  Show Profile Show Extended Profile  Send grofica Varga a Private Message  Reply with Quote
Stanimo malo na loptu. Čovjeku nije bilo jasno iz kojeg zakona ljudi izvlače prava da kažu što misle. Ja sam mu samo napisala da je to taj i taj zakon taj i taj članak.
I baš me zanima što će se slijedeće zapitati. Možda nešto u stilu - zašto svi ti ljudi misle da kada bace klavir s vrha zgrade da će on pasti?
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9616 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 24/02/2011 : 13:17:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

Dosta njih u stvari živi napolju, u zemljama gde je bolji standard nego ovde i zato se čini kao da su bogatiji, ali to je u tim zemljama u stvari normalno(pogotovo su kod takvih ljudi ovakve stvari normalne jer im je u stranim zemljama strašno dosadno i žele da na bilo koji način budu u kontaktu sa zavičajem i onda se uhvate raznih stvari, internet portala odavde i naravno ako je moguće žele da prednjače u odnosu na ljude odavde u bilo čemu,pa će tako neko dati najviše para za stripove, neko za markice,neko za retki i stari novac...).
No, da ne davim oko toga, ti ljudi toliko troše novaca jer je to njima jedna od važnijih stvari u životu, neki od njih će recimo dati na stripove i novac možda namenjen za nešto drugo, kriće to od žene, lišavati se svakog drugog hobija i užitka i slično.Zato sam i napisao da im uopšte ne zavidim, ja se tako nikada ne bih ponašao, znaju se prioriteti u životu.

[B )]

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 24/02/2011 : 13:18:58  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message  Reply with Quote
quote:

oh... tužno je gledati kako cela kritička filozofija prava slobode mišljenja i izražavanja pada pod snagom uma forumaša koji istu crpe iz ustava domoljubske PDK republike hrvatske

i stvarno svi oni (habermas, derida, markuze, delez, pa i fuko) svi oni pričaju gluposti kada kritukuju nešto što crno na belo piše u ustavu... ej, crno na belo piše... pa to znači da postoji, tačnije da poseduje pozitivitet...

p.s. da preduhitrim ustavoljubce, ne kritikuju oni određene ideje slobode (mada i to ponekad), već institucije i prakse koji tu slobodu konstruišu i distribuiraju kao diskurs... no, rasprava o ovome daleko prevazilazi moć ovog foruma...

p.s.2 zanimljivo je posmatrati kojiko se običan čovek busa kad mu neko čačne tako apstraktne diskurse kakvi su sloboda mišljenja i izražavanja, pitam se zašto (pitao se i fuko, a bogami i dao odgovor)

p.s.3 ljudi, nemate se našta ljutiti što neko tvrdi da je blek steva, komadant čmark i sl. infnatilno štivo,
jer to što neko tvrdi da su, dva (i više) stava/pojave/stvari/idr. infantilna, to ne povači tvrdnju da postoji nešto što oni jesu, tj. "infantiluum", dakle u pitanju je samo opšte načelo predikatizacije...

moje pitanje tebi - što ti to znači "domoljubske PDK republike hrvatske"

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

grofica Varga
stripovi.com suradnik

Germany
1202 Posts

Member since 15/12/2009

Posted - 24/02/2011 : 13:48:26  Show Profile Show Extended Profile  Send grofica Varga a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ajde molim te pročitaj što si napisao :
quote:
"imam prava da kažem šta mislim...
" "čovek ima prava da sa svojim novcem..."
sve su to oblici diskurzivnog govora i zapravo osim diskurzivne moći koju poseduju, nemaju nikakvu zakonsku niti realnu osnovu...

I ja ti lijepo kažem da postoji zakonska osnova i lijepo ti napišem koji je to zakon i koji članak. I onda ti meni ideš nešto filozofirati.
Naravno da ako nešto crno na bijelo piše u zakonu da onda to postoji. Što se praviš glup? Odi na trg, i siluj petogodišnje dijete ispred 20 svjedoka, pa ga onda raskasapi motornom pilom. I onda kada te murija uhapsi, ti probaj njima pričati da to što piše u zakonu ne znači da automatski postoji tj. da poseduje pozitivitet.

Edit - rasprava o tome da li ljudi uistinu imaju prava slobode govora u banana državama je drugi par čarapa. Ali zakonska osnova postoji (i svakako nam daje pravo ukoliko se ne krše time druge zakonske odredbe.)

O Isuse Kriste Bože, zašto sam morala otvoriti ovaj topik!!!

Edited by - grofica Varga on 24/02/2011 14:16:21
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 24/02/2011 : 14:01:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Slucajno naletih na ovo...zanimljiva diskusija.

Po meni, svako ima prava davati para koliko zeli na ono sta zeli, i mi mozemo posmatrati i klimati glavom. To je normalno. Za stripove nikad nisam davao neke ekstra pare jer me slabo zanimaju stari stripovi, za Dylanov komplet od dnevnika sam svojevremeno dao 200 eur npr., mislim da je to neki plafon sto sam "investirao" u SFRJ stripove. Medjutim, za ploce sam umeo dati po 50eur komad, a vidjao sam i ljude kako daju i vise. Npr., evo, ako neko od forumasa cita, za prvi album Rex Ilusivii dajem odmah 50 eur. Ili za Dr. Spiru. Tako da, jesam iz "fetis kluba", i znam kako reaguju takvi ljudi.

Ja mogu privatno misliti da je neko budala sto je dao 200 eur za Nasilje u Darkwoodu, no verovatno ce i taj misliti da sam ja jos veca budala sto sam pre nedelju dana dao 50 eur za prvi album KIM Benda, te mu ta matematika, prosto, dodje na isto...

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 24/02/2011 : 14:18:35  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message  Reply with Quote
ajoj... kako na ovo odgovoriti... ima li smisla uopšte...
čak mi nije baš ni najjasnije, izgleda da kao što ovde mene niko ne razume, tako ni ja ovaj pseudometaforički polugovor nikako ne razumem:
banane i čarape?! - kritičko mišljenje nastaje iz nemačke, kasnije modifikovano iz francuske "škole"... nije mi jasno kakve veze imaju kritičke diskusije o slobodi u francuskoj i nemačkoj sa banana državama koje čak nemaju "školu" kritičkog mišljenja (ne kritike uopšte)

a ovaj predlog "na trgu" je stvarno jako odvratna, nevaspitana i vulgarna konstrukcija, pa žalim mozak koji ovakve eksperimente, pa čak i misaone, može da umisli... ko zna, možda je to od preteranog čitanja stripova...
no, ajde da pojasnim.. ni u jednoj kritičkoj školi se nije raspravljalo o praksi silovanja, elem... porediti postojanje silovanje i postojanje slobode je, u najmanju ruku, infantilno, pre svega zato što je silovanje REALNA PRAKSA, a sloboda APSTRAKTNA IDEJA....
porediti apstraktno i realno je BEZ OSNOVA, plus je infantilno
porediti praksu i ideju je BEZ OSNOVA, plis je infantilno
vršiti praktičan eksperiment radi dokazivanja nečega što spada u domen visoke spekulacije je BEZ OSNOVA, plus je infantilno...

ovako se da u beskraj...

Go to Top of Page

andi
Junior Member

Croatia
306 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 24/02/2011 : 14:37:37  Show Profile Show Extended Profile  Send andi a Private Message  Reply with Quote
quote:

čak mi nije baš ni najjasnije, izgleda da kao što ovde mene niko ne razume, tako ni ja ovaj pseudometaforički polugovor nikako ne razumem:
banane i čarape?! - kritičko mišljenje nastaje iz nemačke, kasnije modifikovano iz francuske "škole"... nije mi jasno kakve veze imaju kritičke diskusije o slobodi u francuskoj i nemačkoj sa banana državama koje čak nemaju "školu" kritičkog mišljenja (ne kritike uopšte)

a ovaj predlog "na trgu" je stvarno jako odvratna, nevaspitana i vulgarna konstrukcija, pa žalim mozak koji ovakve eksperimente, pa čak i misaone, može da umisli... ko zna, možda je to od preteranog čitanja stripova...
no, ajde da pojasnim.. ni u jednoj kritičkoj školi se nije raspravljalo o praksi silovanja, elem... porediti postojanje silovanje i postojanje slobode je, u najmanju ruku, infantilno, pre svega zato što je silovanje REALNA PRAKSA, a sloboda APSTRAKTNA IDEJA....
vršiti praktičan eksperiment radi dokazivanja nečega što spada u domen visoke spekulacije je BEZ OSNOVA, plus je infantilno...

ovako se da u beskraj...

A što ovako visok UM radi na forumu za stripove?
Hoću reći, ima li među stripovima filozovskih djela (koja čini mi se voliš), ili voliš li i ti ponekad uživati u "prizemnim" strastima?

Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 24/02/2011 : 14:59:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:

kako ne razume? Al jednako tako i shvacamo uzaludnost rasprave tim diskursom o problemima i konceptima koje navodis na ovom mjestu...pa se ne mijesamo

To bi bilo prigodno na isti nacin kao da neki matematicar raspisuje ovdje dokaze o meta-sustavima koji se izvode iz Godelovog teorema o nepotpunosti....zanimljivo jest....citljivo za vecinu? - ne

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 24/02/2011 : 15:12:55  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by andi

quote:

ovako se da u beskraj...

A što ovako visok UM radi na forumu za stripove?
Hoću reći, ima li među stripovima filozovskih djela (koja čini mi se voliš), ili voliš li i ti ponekad uživati u "prizemnim" strastima?

opsjeo ga je stinkijev duh...

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

grofica Varga
stripovi.com suradnik

Germany
1202 Posts

Member since 15/12/2009

Posted - 24/02/2011 : 15:19:15  Show Profile Show Extended Profile  Send grofica Varga a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma što ti meni tu pričaš od kud nastaje kritičko razmišljanje? Mene samo zanima može li neko (samo)kritičko mišljenje nastati u tvojoj glavi. I sada znam da ne može. Jer nepromišljene izjave koje si napisao lijepo opravdavaš time da si pjesnik i da te mi svinje ne razumimo. Jednostavno si sam sebi objasnio da smo mi tu glupi pa mislimo da su tvoje prepametne izjave hrpa gluposti. Analogno tome si opet prepametan da bi shvatio što ti "svinja" ide reći. Koji si ti umišljeni egomanijak.
quote:

Samo budala može pomisliti da je to uistinu bio prijedlog a ne povlačenje paralele da bi se bolje izvukla poanta. I jest imaš pravo. Vulgarno je i odvratno i fakat bi trebala prestati s takvim načinom izražavanja. Ponajviše zato što bi jedan dan mogla naletjeti na budalu, koja će misliti da je to prijedlog pa me na kraju i poslušati. Hvala Bogu što si me proglasio vulgarnom i da ti je taj "prijedlog" gadljiv! I ispričavam se čitateljima na vulgarizmu.
quote:

Nisam pričala o slobodi kao ideji. Samo sam na tvoje riječi u kojima ti nije jasno od kud ljudima pravo da kažu što misle i da to pravo nema nikakvu zakonsku osnovu rekla koji je to zakon i koji članak.
Pričanje o slobodi kao ideji je tvoj pokušaj guranja riječi u moja usta, to je samo tvoj egoistični i infantilni pokušaj proširivanja diskusije kako bi se makli od početne stvari o kojoj smo raspravljali, jer tražiš prostor da popraviš ono što si nepromišljeno napisao. S takvim infantilnim ljudima, kojima je ego ispred svega neću raspravljati.

Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 24/02/2011 : 21:22:07  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Podsjećate me na onog arhitekta u 'Matrix 2'... :)
Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 25/02/2011 : 00:29:14  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message  Reply with Quote
grofice, carica si. od sad sam tvoj obožavatelj.

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15632 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 28/02/2011 : 09:07:56  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zlikovski

grofice, carica si. od sad sam tvoj obožavatelj.

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47134 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 28/02/2011 : 13:37:01  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

Koliko ja pratim aukcije, ne bih rekao da te skupe stripove kupuju najviše "gastarbajteri", čak mislim da ih kupuju više kolekcionari sa ovih prostora.

slažen se

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47134 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 28/02/2011 : 13:43:42  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sumohrvat

Ono sa firmama,stanovima i ljubavnicama je bilo karikirano,ali evo konkretno ja sam iz Rijeke,kraja u kojem je dosta pomoraca i neki od mojih susjeda,dobrih prijatelja su dečki izmedju dvajspete i tridesete godine života koji su drugi oficiri,prvi oficiri na stranim brodovima,cruiserima,tankerima....Sa mjesečnim primanjima od nekoliko tisuća eura mjesečno(konkretno,kapetan na cruiseru natuče i do 15 000 eura na mjesec).Niti je gastarbajter,niti mu nedostaje slobodnog vremena jer nakon odrađena 4 mjeseca ugovora na brodu doma svira kurcu ako mu se prohtije,niti mora ikome polagati račune na šta će potrošiti svoju plaću....Tako da ti priča ne drži vodu jer iako je teška situacija na cijelom ovom prostoru ima ljudi koji si mogu i priuštiti ovakve stvari i imaju dovoljno slobodnog vremena da jedan dio odvoje za svoje hobije.Svi smo mi zavolili stripove u djetinjstvu i sad ako je netko,20 godina kasnije imao sreće u životu da ne krpa kraj sa krajem ne smije kupiti strip da ne ispadne licemjer koji liječi svoju sujetu i zadovoljštinu???????

ili na kemikalcu i tankeru
ne svačaju neki da ima i ovde lovaša od ljudi koji rade

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47134 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 28/02/2011 : 13:44:32  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Šta sve internet trpi, to nije normalno.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47134 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 28/02/2011 : 13:48:30  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by grofica Varga

quote:

oh, koliko puta upotrebljena reč pravo... uz to vezana za novac...
"imam prava da kažem šta mislim..." "čovek ima prava da sa svojim novcem..."
dakle budalaštine, poput "potrage za istinom" "slobode govora i mišljenja" "demokratsko opredeljenje" i sl.
... no da ne dužim... već da se priključim masi u svom pravu da se izjasnim:

stvarno je idiotski, i to do krajnjih granica, davati velike (u odnosu na džep čoveka s ulice) pare za bilo koji fetiš (pogotovo za toalet papir na kome je odštampan nabildovani pederoliki plavušan, kluni-pilotdžija, ma bilo ko... )
zapravo imati fetiš je poremećaj... pa makar to bilo i najobičnije kolekcionarstvo...

Ajme majko!

Go to Top of Page
Page: of 12 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.58 seconds. Snitz Forums 2000